TurkHackTeam

teux
teux
Var olduğum devleti ve bunun doğrultusunda forumu çok seviyorum, ancak bazı ekip birim yönetim bireylerinin değişmesi gerektiğini düşünmekteyim, Kimseye işini öğretme gibi bir gayem yok. Baysal hocamızın dediği gibi forum hepimizin ise hepimizin fikrini belirtmeye hakkı var :) Sizden ricam daha sıkı bir yönetimin olması. Yönetim içerisinde işini hakkıyla yapan Ghost Hocama selamlar saygılar :)
B
'Box-Boy
bu mesajlarınız ve ön görüleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, en kısa sürede gerekli değerlendirmeleri yapacağım.
  • Beğen
Tepkiler: teux
B
'Box-Boy
yok teşekkürler fakat, bilinmeyen ve gizli istihbarat servisimiz çok verimli ve özverili bir şekilde çalışıyor. hepsini tek tek not alıyoruz.
"Görünen köy uzakta değildir."
teux
teux
B
'Box-Boy
ok.
  • Beğen
Tepkiler: teux
Grimner
Grimner
@'Box-Boy o istihbarat sistemi keşke işini bu kadar muazzam yönetici atılmadan/istifa etmeden yapsaydı.
B
'Box-Boy
@Grimner 2 dk makara yaptırmıyorsunuz be kardeşim. bi salın artık şu forumu hemen bir ciddilik hemen bir agrasiflik rahat olun.
Grimner
Grimner
@'Box-Boy ortada komik bir şey varda biz mi farkında değiliz?
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.