TurkHackTeam

Trenbolone
Trenbolone
beypazarı daha etkili
Trenbolone
Trenbolone
şaka bir yana ikisinin etkisi ve kullanım amaçları farklıdır.
Trenbolone
Trenbolone
Temelde dinanabol, testestoron türevidir. Trenbolone ise testestoron enanthate'den bile çok güçlü, hem anabolik etkiyi artıran hemde sıkılık ve yağ yakımını sağlayan bir ilaç.
Trenbolone türleri bulunur, trenbolone enanthate ve trenbolone asetat. sporcular tarafından asetat kullanılıyor.
Tren kan hücre sayısını artırır, kan oksijeni yükseltir, anabolik etkiyi artırır, anabolik etkiye oranla katobolik etki çok azdır, kasın beslenmesini artırır tüm bunları yaparken yağ yakar.
Trenbolone
Trenbolone
Dianabol ise bulkta tercih edilen, insiluni düzenleyen ve özellikle iştah açan bir anabolik steroiddir. Dianabol daha çok hızlı kilo alma ve hacim artışına tercih edilmektedir.
Trenbolone
Trenbolone
İkisi de çok etkili hangisi daha iyidir diye bir cevap yok. İkisinin kullanım amacı farklıdır.
Trenbolone kırmızı kan hücresi üretimini artırır, yağ birikiminde azalmaya yol açan kas iyileşmesini destekler. Tren aşırı yüksek libidoya sebebiyet verir :D Testestoron enanthate+ dan bile çok daha fazla libido artışına sebebiyet verir :D
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.