program arşivi crack+serial+keygen+caps+açıklama

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Infallsoft Screen Capture Standard 1.90 + Serial
33zchz9.jpg

Infallsoft Screen Capture Standard programında o anda ekranınızda ne var ise onu kaydedebilirsiniz. Ayrıca sadece görüntü değil sesleri de kayıt etmenize imkan sağlayan oldukça güzel ve kullanımı kolay bir programdır. Video ekranından da görüntü almanızı sağlayabilmesi de oldukça güzel bir özellik. Almak istediğiniz ne varsa ister tam ekran modunda isterseniz de boyutlarını ayarlayabileceğiniz bir ekran boyutunda bu isteğinizi yapabilirsiniz. Serial mevcuttur.

Özellikler:
1. Resim grafik veya AV dosyalarınızı ister tam ekran ister belirlediğiniz bir ekran boyutunda alın.
2. Kolay kullanım arayüzü ile kullanım zorluğu çekmenize imkan yok.
3. Oldukça güçlü bir resim düzenleme araç kitine sahip bir program.
4. Bu aldığınız dosyaları (resim müzik veya o anda ne almak istiyorsanız) e-mail yolu ile gönderebilir ya da istediğiniz formatlara çevirebilirsiniz.
5. Kısayol tuşlarınızı da kendiniz belirleyebilirsiniz.

Boyut: 1,87 MB
https://tik.lat/6jxn6
 
Son düzenleme:

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
NewLive All Media Fixer Pro 9.0 + Keygen + Serial
nvur91.jpg

NewLive All Media Fixer Pro; bir çoklu ortam dosya tamir aracıdır. Zaman zaman çoklu ortam dosyaları çeşitli nedenlerden dolayı bozulabilmektedir. Bu bozulma, dosyaların düzgün biçimde oynatılmamasına, takılmalar yaşanmasına ya da hiç açılmamasına neden olabilmektedir. Keygen ve serial mevcuttur.

Boyut: 1,45 MB
https://tik.lat/ymrBE
 
Son düzenleme:

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Power DVD 7.3 Ultra

bilgisayarınızın gücünü minimum düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayabilen gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır. Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar. 7.1 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD, Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler. Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil…
Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya formatlarında ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz. Çift gösterim modu ile iki ekranda filmleri oynatabilirsiniz. Kolay menüsü ile istediklerinizi zorlanmadan yapabilir, kontrol panelinin temasını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
24745c626d124ff2db23d.jpg
[/URL][/IMG]
5c0d52e6f8cfe48ef2487.png
[/URL][/IMG]

oRJ7h"] [COLOR=
[/U][/COLOR]Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 670x493 büyüklüğü 93KB.
628d51649caf6b8cc85d4.jpg
[/URL][/IMG]

Desteklediği özel formatlar: DVD-Audio, H.264, DivX Pro 5.2, MP3, DTS, DVD-VR, yüksek tanımlı MPEG-2 ve WMV-HD, MLP Lossless (Meridian Lossless Packing).
burdan indirebilirsiniz :
[Cyberlink.PowerDVD.Ultra.Deluxe.v7.3.Multilingual. Incl.Keygen-ViRiLi
TIKLA
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Vuescan PRO v8.4.51

6y5jmn7.jpg



VueScan Professional Edition, dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım soluk renk düzeltme, toplu tarama ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından kullanılabilecek diğer gelişmiş özelliklere de sahiptir. Kullanıcıların sistemlerinde hiçbir olumsuz değişiklik yapmayan yazılım aynı zamanda işletim sistemine herhangi bir ek araç yüklememektedir. Tüm diğer tarayıcı yazılımları gibi bunlar olmadan işlevlerini sürdürmeye devam etmektedir. VueScan gelişmiş tarama seçeneklerine, güçlü özelliklere, renk canlılığını ve en iyi renk dengesini sağlama yeteneklerine sahiptir. 700'den fazla tarayıcıyı ve 209 ayrı dijital kameranın RAW dosya biçimini desteklemektedir. Eğer elinizde bir tarayıcı var ve siz bunu sürücüsü olmadığı için kullanamıyorsanız VueScan ile bu artık bir engel değil!

6y5p20p.jpg


Download

Alternatif(Depositfiles)

Alternatif (Filefactory)
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
MathType 6 + Keygen
286s2g8.jpg

MathType ile matematiksel sembollerin yazımı artık kolay. Office Word'ün denklem düzenleyicisinden çok daha kapsamlı ve pratik olması, ayrıca Word'de makro olarak kullanılabilmesi programı vazgeçilmez kılan özellikleri. Program öylesine kolay hazırlanmış ki üreticisi yol gösterici bile hazırlamamış. Keygen mevcuttur.

Boyut: 4,94 MB https://tik.lat/vNCQZ
 
Son düzenleme:

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Pc'nizin Güvenlik Seviyesini Öğrenin,Açıklarını Bulun [Active Security Monitor 9]

Active Security Monitor, bilgisayarınızın ne kadar güvende olduğunu gösteriyor ve bilgisayarınıza 100 üzerinden puan veriyor.

Yaptığımız testlerde, programın hızlı bir şekilde bilgisayarı taradığını ve doğru sonuçlar verdiğini gördük. Anlaşılması kolay arayüzü sayesinde, programı kullanmak çok kolay. AOL Active Security Monitor, bilgisayarınızdaki güvenlik açıkları konusunda tavsiyelerde de bulunuyor.

Program sayesinde sisteminizde bulunan antivirus, firewall(güvenlik duvarı), anti-spyware yazılımlarının sizi ne kadar koruduğunu öğrenebilir, ayrıca kablosuz bağlantı güvenliği, işletim sistemi, tarayıcınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bilgisayarınızın kayıtlı olduğu ağı da görebilirsiniz.

36680-1.jpg

http://rapidshare.com/files/1996161/...0.315.rar.html

rar pass: HackHeLL.CoM


Boyut : 2.7 Mb
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
türkiye tarihi atlası full


Etkileşimli özellikleri ve tamamen görsel içeriği ile binlerce sayfadan oluşan en kapsamlı ve güncel bilgi kaynağı.Ülkemizi, bölgelerini ve bütün yörelerini anlatan "Türkiye 2007" yazılım seti, etkileşimli özellikleri ve tamamen görsel içeriği ile binlerce sayfadan oluşan en kapsamlı ve güncel bilgi kaynağıdır.

Kapsam:

"Türkiye 2007" yazılım setinde, ülkemizin bütün bölge ve bölümlerini bir arada ve tek bir kutu içinde bulacaksınız. Bütün bölgelerin fiziksel ve siyasi haritaları ile tarihsel ve toplumsal özelliklerine ve her bir bölgede bulunan bölümlere de bir tıklamayla ulaşabileceksiniz. Bu kadar kapsamlı bir kaynağı hiç görmediniz; çünkü binlerce sayfadan oluşan bu seti bir kitap olarak basmak olanaksızdır.

İçerik:

"Türkiye 2007" setinde bütün bölgeler çok ayrıntılı bir şekilde ve tamamen görsel olarak anlatılmıştır. Her bölgenin konumunu; siyasi ve toplumsal tarihini; üç boyutlu fiziksel haritaları; uydu görüntülerini; yörenin coğrafi yapısı ve gündelik yaşamını anlatan çok sayıda video filmi ve fotoğrafı; her bölgenin uzaydan çekilmiş çok ayrıntılı dev haritalarını bu yazılım setinde bir arada bulacaksınız.

Güncel Kaynak:

"Türkiye 2007" yazılım seti en güncel Türkçe kaynaktır. Ülkemizin sık değişen verileri 2007 yılı için en güncel haliyle hazırlanmıştır. Ülkemizin bütün bölgeleri ve bölümlerinin coğrafi, siyasi, ekonomik ve toplumsal verileri en güncel haliyle bu sette yer almaktadır.




"Türkiye 2007" yazılım seti içeriği Ansiklopedya tarafından hazırlandı. Eurosoft güvencesiyle kutulandı ve size ulaştırıldı. Böylece, hem içeriği hem de satış sonrası desteği ile güvenle alabileceğiniz bir eser oluşturuldu. Bu eseri, hem kendiniz evde; hem de çocuğunuz, bütün bir öğrenim yaşamı boyunca okulda güvenle kullanacak.

Keşif Gemisi:

"Türkiye 2007" yazılım seti, bilgisayar kuşağı olmalarından gurur duyduğumuz çocuklarımızın seveceği bir tarz ve estetikle hazırlanmıştır. Sizler ve çocuklarınız bu yazılım setini yalnızca bilgi ararken bir başvuru kaynağı olarak değil; ama aynı zamanda, boş zamanlarınızda yurdumuzu keşfetmek için kullanabileceğiniz bir keşif gemisi olarak da kullanacaksınız.

Yeni Müfredat:

2006 yılında uygulanmaya başlanan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları ders programları (müfredat) öğrencilerin bilgiyi ezberlemesini değil; araştırmasını ve keşfetmesini temel almaktadır. Ancak, öğrencilerimizin araştırma yapıp, keşfedecekleri kadar kapsamlı Türkçe kaynak bulmak olanaksızdır. "Türkiye 2007" yazılım seti, işte bu nedenle çok önemli ve özeldir.

Yerel:

Ülkemize matbaanın çok geç gelmesi, yayıncılık açısından batı ile aramızda bir uçurum oluşmasına neden olmuştur. Bu nedenle, özellikle kaynak kitapları hep yurtdışından getirilip, Türkçeye çevrilerek yayınlanmıştır. Ancak ülkemizi, bize yabancıların anlatması her açıdan garip bir durumdur ve ne kadar iyi bir yayıncı olursa olsun bizi, bize gerçekçi bir şekilde anlatması olanaksızdır. Yurdumuzun tarihini ve coğrafyasını, kendi insanlarımıza uluslar arası standartlarda anlatabilecek yayınlar yapmak zorundayız. İşte Ansiklopedya ve Eurosoft bu amaçla bu kaynak setini gururla hazırladı.

Dijital:

Son on yıl yazı, fotoğraf, film, harita, ses gibi her türlü bilginin tamamen sayısallaştığı dönem oldu. "Türkiye 2007" yazılım seti, tamamen dijital (sayısal) teknolojiler kullanılarak hazırlanmıştır. Bu nedenle "Türkiye 2007" yazılım setinde fotoğraflar bu kadar renkli; sesler bu kadar gerçekçi ve filmler bu kadar zengin olabiliyor. Ve hepsinden önemlisi, içeriği bu kadar zengin bir kaynak seti, bu kadar ekonomik olarak kutulanabiliyor.

Kütüphane:

"Türkiye 2007" yazılım seti, bir kitap değil birçok kitaptan oluşan bir kütüphanedir. Bu kapsamlı yazılım seti içinde, ülkemiz ve bölümlerin haritalarından oluşan bir Atlas; ülkemizin sık değişen bilgilerinden oluşan bir Almanak; bütün bölgelerin doğal yaşamı, insanları ve kültürünü yansıtan Fotoğraf Albümü; bütün bölgelerin kültürel birikimlerini bir araya getiren bir Dijital Koleksiyon; bütün bölgelerin uzaydan çekilmiş dev uydu haritalarını bir arada bulunduran bir Araştırma ve her bölge için önemli olan birçok konuda (Ağrı Dağı Efsanesi, Zeugma, vb. gibi) çok sayıda Kitapçık ve Bülten bulacaksınız. Bir başka deyimle, bir kitap değil, bir Kütüphane satın alacaksınız.

Özgün Türkçe:

"Türkiye 2007" yazılım seti, tamamen özgün ve tamamen Türkçe hazırlanmış ve seslendirilmiştir. Bu sette, özgün ve yerel bilgi, özgün bir tasarımla taçlandırılmış ve orijinal görsel dekorla zenginleştirilmiştir. Bu set, Türkiye'de yayınlanan az sayıdaki uluslar arası standarttaki yayından biri olma özelliğine sahiptir. Bu seti sizler için hazırlayan kişi ve kurumlar bundan gurur duymaktadır.

http://rapidshare.com/files/66243341/Tuerkiye_Ansiklopedisi_2007.part1.rar
http://rapidshare.com/files/66254922/Tuerkiye_Ansiklopedisi_2007.part2.rar
http://rapidshare.com/files/66265934/Tuerkiye_Ansiklopedisi_2007.part3.rar
RAR ŞİFRESİ
osmanlinintorunu
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Proxima FontExpert 2007 9.0 Release 3 + Patch
6likvw6.gif

FontExpert 2007 ile bilgisayarınıza kurduğunuz ya da kaldırdığınız yazı tiplerini görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz. Patch mevcuttur.

Boyut: 4,37 MB
https://tik.lat/FoZB8
 
Son düzenleme:

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Windows XP Indego Edition 2007 USA Final Retail DVD

52nwxug.jpg


4qi328z.jpg


52us9px.jpg


Programs:

Office 2007 Enterprise
Office 2003 Professional 11.6568
Open Office 2.10
Nero Burning Rom 7.2.3.2b Full
Nero Burning Rom 7.5.9.0A Lite
Photoshop CS2 9.0
WindowBlinds Enhanced v5.1 Build-8
Symantec AntiVirus Corp Edition 10.1.5.5000
Registry Mechanic 6.0
NVU 1.0 (20050620)
Fraps 2.8.1 (Build-6403)
Universal Extractor 1.4.2
Notepad++ v3.9
Notepad 2 1.0.12
Thunderbird 1.5.0.9 (20061207)
Dreamweaver 8.0
Blender 2.42a
AutoIt 3.2.2.0
PureBasic 4.00
SnagIt 8.2.0 (Build-156)
SFV Checker 1.40
Resource Hacker 3.4.0.79
Replace Text In Files 1.0
Quick Batch File Compiler 2.0.7.1
PeExplorer 1.98.0.999
Orca 3.1.4000.2049
Inno Setup Compiler 5.1.9
Imageshackert 0.5.1
HashCalc 2.01
Google Earth 4.0.2693b
ExamDiff Pro 3.4.1.8
Buddy Icon Grabber 1.03
XVI32-Hex-Editor-v2.51
Hex-Workshop 4.23
Internet DownloAD Manager 5.7
7-ZIP
NET Framework v2.0.50727.42
NET Framework v1.1 SP1 with Hotfixes
Service Tuner 2007-v1.0
Process Explorer v10.06
SiSoftware Sandra Enterprise v2007.9.10.105
PartitionMagic v8.05 (Build-1371)
HD Tune v2.52
Disk Temperature v1.0 build 34
Disk Speed v1.0
Dead Disk Doctor v1.24
CPU Z v1.38
Aida32 SysInfo v3.94.2
SpywareBlaster v3.5.1 (29.12.2006)
Rootkit Revealer v1.7
Mailwasher Pro v5.3
KeePass Password Safe v1.06 (+Plugins)
Hitman Pro v2.5.3.3
HijackThis v1.99.1
HijackFree v2.1.0.34
Ad Aware SE Pro v1.06-r1-(18.12.2006)
WinASO Registry Optimizer v2.80
RegSupreme Pro v1.4.0.48
Regmon v7.02
Registry Toolkit v3.5
Registry Pruner v2.5
Stellar-Phoenix-Recovery Suite v2.1(CDROM-FAT-NTFS-Linux)
Passware Kit Enterprise v7.9 (Build-2141)
Active@ UNDELETE v5.1.021
Winamp Pro v5.32
Swiff Playerv1.1(For-SWF-Files)
Cyberlink Power DVD v 7.0
Musicmatch Jukebox Plus v10.00.4033
Mplayer (MPUI) v1.1.10 (Build-33)
Core Media Player v4.11.452
LimeWire Pro v4.13.0(Requires Java)
eMule v0.47c
BitLord v1.01
BitComet v0.81
Azureus v2.5.0.0(Requires-Java)
WS FTP-Professional 2007 (v2007.0.0.0)
WinHTTrack Website Copier v3.40-2
WhoIs v2.6.5 (Karen Kenworthy)
VisualRoute 2007 Personal Edition v11.0a(Build-3312)
TCP View v2.40
PeerGuardian v2.0(Beta-6b)
Hide IP-Platinum v3.31
GFI-LANguard NSS Enterprise v7.0 Build-20060609
FTP Wanderer v2.8.1
FlashGet v1.8.0.1002
FlashFXP v3.4.1.1152b
FileZilla v2.2.29
Ethereal v0.99.0(+WinPcap v3.1.0.27)
DU-Meter v3.50 (Build-R2822)
Media Monkey Gold v2.5.4.978
MagicISO v5.3.216b
Daemon Tools v3.47
WinVDR PRO v3.7.0(Build-110)
WinAVI Video Converter v7.7
VirtualDub v1.6.17
VirtualDub v1.3c(Has-ASF-Support)
TMPGEnc Plus v2.59.47.155
Sonic Scenarist v4.01.25a(Hi-Definition-DVD-ONLY)
Alcohol 120 v1.9.2(Build 1705)
Sonic Scenarist Pro v3.1.0.193444
MPEG Video Wizard DVD(14.12.2006)
MainConcept Personal Video-Recorder v1.1.4
Gvi2Avi v1.2.0.0(Requires.NET-Framework-v2.0)
EO Video v1.36
Cinema Craft Encoder SP v2.70.02.10
Cinema Craft Encoder SP2 v1.00.00.11
BlindWrite v.6.0.1.19
GIF Movie Gear v4.1.1
GIMP 2.2.13 (Includes-GTK+-2-Runtimes)
IrfanView v3.99
DVD Shrink v3.2.0.15
DVD-Region+CSS Free v5.9.8.5
DVDFab Platinum v3.0.5.0
DVD Decrypter v3.5.4.0
DVD Audio Ripper v4.0.59 (Build-1122)
DVD2One v2.1.1
DVD2DVD-R Pro 2.1.0 RC3 (Requires-ASPI-Driver)
CloneDVD v4.0.11.458 (DVD X Studios)
CloneDVD v2.9.0.3 (Slysoft)
CloneCD v5.3.0.1(Slysoft)
Bitrate Viewer v1.5.054
AnyDVD v6.1.0.0
System File Defragmenter v2.32
Vopt Defragmenter v8.06
PerfectDisk Defragmenter v8.0 (Build45)
Diskeeper 2007 Pro Premier v11.0.686
WinRAR v3.62
ZipGenius Suite Edition v6.0.3.1130
WinGizmo v2.0.3.235
Trillian Pro v3.1 (Build-121)
mIRC v6.21
Skype v3.0.0.198
Google Toolbar 4.0.513(Internet-Explorer)
Mozbackup v1.4.5
Off By One Browser v3.5d
Ijini Browser v1.1
Acronis True Image Home v10.0.4871
Acronis True Image Enterprise Server v9.1.3718
Vibe Streamer v2.06
Sony Sound Forge v8.0 (Build-53)
RM To MP3 WAV Converter v2.15
Magic Audio Converter v8.2.4 (Build-689)
KraMixer-DJ-v1.0.3 (No Spyware Edition)
Fruity-Loops-Studio-ProducerEdition XXL 6.0.8 (With All Plugins)
Audiograbber 1.83
AudioBlast 1.6
XP Amp Theme (msstyles-file)
Real Alternative
QuickTime Alternative
Fraunhofer IIS MP3 Codec
Klite Codec Pack 2.82F
DirectX Redistributable December
Java Runtime Environment 6.0
Adobe Acrobat Reader 8
VMWare Workstation 5.53
Clock tray Skins 3.5
XP Sidebar Deluxe
UltraISO 8.6.0.1936
PowerIso 3.5
TuneUp utilites 2007 English
Opera 9.10 Final
Avant Browser 11.0 Build 39
Mozilla FireFox 2.0.0.1
Nod32 2.57
ACD See 9.00
Ashampoo FireWall PRO v1.14
.NetFramework 3.0
Virtual P.C. 2007
OO Defrag Pro 8.5.178
Windows Media Player 11
BSPlayer.Pro.v2.12.942
Utorrent 1.6
McAfee VirusScan Enterprise v8.5.0i
Picasa 2.6
Everest Ultimate Edition 3.50.761
Image Resizer Powertoy
RoboForm 6.8.4
Damn NFO Viewer
Unlocker 1.8.5
Search & Destroy 1.5
Several Vista Glass Aero WBAS (WindowBlinds).
AVG AntiVirus 7.5.433

Driver packs

7.01.2 - DriverPacks BASE
6.12 - DriverPack Chipset
6.09.1 - DriverPack CPU
7.01 - DriverPack Graphics A
6.12 - DriverPack Graphics B
6.12 - DriverPack Graphics C
6.12 - DriverPack LAN
7.01 - DriverPack MassStorage

Integrated 150 visual Styles:


Download ( No Serial No. Or Activation Required): (Rapidshare.com)
Code: http://stealth.to/?id=jh8n4v8p7hclvm1jz0xf5hhk9z45m6

(4 Http Mirrors)
Code: http://xlice.net/folder/fb2485eccdb5...66eb5013c19b2/
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Windows XP SP3 - WELCOME TO BLUE XP

35lwakp.png


25f2452.jpg


33aukch.jpg


2cnfrkh.png


(Wikipedia,Torrent,Youtube...etc)
- Updating Flash Player v9.0 > Flash Player v10
- Updating Media Player Classic v6.4.9.0 > Media Player Classic v6.4.9.0+ (Newer Build with Video Files association)
- Updating Microsoft Office 2003
- Updating Nero v7.2.0.3 Lite > Nero Burning v7.7.5.1 Micro
- Updating NOD32 v2.51.26 > NOD32 v2.70.39
- Updating PhotoFiltre v6.1.5 > PhotoFiltre v6.2.7
- Updating Process Explorer v10.06 > Process Explorer v10.21
- Updating Sun Java2 Runtime Environment v5.0.7 > Sun Java2 Runtime Environment v6.0.2
- Updating Win32Pad v1.5.10 > Win32Pad v1.5.10.2
- Updating Windows Live Messenger v8.0 > Windows Live Messenger v8.1.0178 (No Adds)
- Updating Winamp Pro v5.1 > Winamp Pro v5.35
- Updating Windows Media Player v11 > Windows Media Player v11.0.5705.5043
- Updating WinRAR v3.51 > WinRAR v3.7 Corp
- Updating XPize v4.4 > Xpize v4.7
- Updating Yahoo ! Messenger v7.5.0.814 > Yahoo ! Messenger v8.1.0.415
- Updating WPI 5.0 > WPI v5.6
- Updating Wallpaper Changer
- Updating the Autostart Menu dramatically
- Replacing ACDsee > XnView v1.91.3 (Full Version)
- Replacing Adobe Reader > FoxIt PDF Pro Reader v2.1 (Super Fast with Editing Capability)
- Replacing IDM > Orbit Downloader v2.0.7 (which can download streaming Videos like Youtube)
- Replacing K-Lite Mega Codec > Vista Codec Package v4.4.9
- Replacing PhotoFiltrer > Paint.Net v3.10
- Replacing XoftSpy > SpyBot Search & Destroy v1.4
- Replacing Zume Deluze with Pixelus Deluxe!
- Adding DaemonTools v4.10
- Adding Driver Genius 2007 (for Drivers BackUp into One Exe File)
- Adding TuneUp Utilities 2007 v6.0.2311
- Adding 28 Boot Screens (Run by the above proggy)
- Adding HWiNFO32 v1.74 (Detailed Info about your Hardware)
- Adding HiJack This v2.0.2
- Adding FileLocator Pro v4.0 (Super Fast File Search Utility on you PC)
- Adding Foxit PDF Editor v1.5
- Adding Internet Explorer v7.0.5730.11 Final!
- Adding Internet Explorer SpellChecker
- Adding IE7pro v0.9.16 (Extra Pro options for IE7)
- Adding VerbAce - English Arabic Dictionary 2007
- Adding RainLander v2.2
- Adding Screen Marker v0.1
- Adding doPDF (for making PDF files)
- Adding Control Panel Items
- Adding TreeCopy v1.11 (let you Copy Only Folder Structure without Files)
- Adding All NirSoft Proggies
- Adding All Sysinternals Proggies
- Fixing the Advanced WMI Thing
- Fixing the Issue of ArabicMui with Xpize
- Fixing Minor Bugs

Download : (Rapidshare.com)
Code: http://stealth.to/?id=gkl0kcdhgr4wvvtvzlnm3zffnmjx55

(4 Http Mirrors)
Code: http://xlice.net/folder/c566a532daa7...b62d434263ed7/
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
Windows XP Crystal Edition 2007

2jcwnkl.jpg


2d0g9dy.jpg


More themes & icons ,New beautiful background wallpapers ,More useful registry tweaks n Many MoreFEATURES:
- More themes & icons - Windows file protection has been disabled - Annoying windows error message has been disabled - Faster connection speed has been unlocked. No more slow connection-speed while using P2P programs like Kazee, eMule & - Concurrent session has been enabled - More useful registry tweaks - New beautiful background wallpapers - New fun games
PROGRAMS INCLUDED IN THE WINDOWS XP 2007 CRYSTAL EDITION :
- Irfanview 3.99 - Internet Download Manager 5.07 - FOXIT Pdf Reader v2 Portable - DirectX 9.0c - DAMN NFO Viewer v2.10.0032 - TuneUp Utilities v2006.5.3.2343 - UltraISO Premium v8.6.0.1936 - Sagethumbs - Right Click ****L Ext - Rain Meter - Make Boot ISO/Data Iso - Rapget 126 Portable - openoffice v2.1.0 - NOD32 Antivirus System v2.70.16 - ms-java - Mozilla Firefox 2 Final Portable - Klm Mega codec Pack 162 - Winrar v3.62 - Windows Live Messenger v8.1.0106.00 - Winamp v5.3.2 Portable - Utorrent Portable - Internet Explorer 7 Final - Windows Media Player 11 Final - K-lite mega codec - Multi boot interface

Download : (Rapidshare.com)
Code: http://stealth.to/?id=ztjndzyyslnx61qv5lr1wkxl5xpc6a

(4 Http Mirrors)
Code: http://xlice.net/folder/57c34797943e...425f1c8f8d1d1/
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale
XP Students Corporate Edition May 07

24b916o.jpg


his release was made using NOPe's Disc which doesnt require Any activation crack. We simply added every single windows update except for the .net frameworks, WMP11 & IE7 is Integrated, No crack required.This is by far the best XP Pro disc to date.
When you go to windowsupdate it will tell you taht you are up to date, if you want the .net frameworks, choose custom and select them. There is no difference between Corporate Pro And Student Pro other than the activation not required.

Download : (Rapidshare.com)
Code: http://stealth.to/?id=phexit8cu9ls4nahfoxbdje4vp270b

(4 Http Mirrors)
Code: http://xlice.net/folder/b86d1d31da41...b1c5d50b8017c/
 

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
31
Çanakkale

396599466bfa1acf93d522472466bfa1acfd1b.jpg

Açıklama
Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Pro sürümde tam otomatik çözüm vardır. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha stabil olmasını sağlar.

Faydaları
Kolay kullanım
Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller.

Bilgisayarınızı Korur
Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler.

Bakım - Onarım Yapar
Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.

Performansını Artırır
Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.

Yardım ve Destek
Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri indirebilirsiniz.

Ek olarak...
Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sistemizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.

Windows Vista ve Windows Server desteği hakkında
Advanced WindowsCare'i Windows Vista ve Windows Server için güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Daha fazla bilgi için üretici bültenine abone olabilirsiniz.

Yenilikler
Windows Vista uyumluluğu artırıldı (test aşamasında).
"Registry Scan" fonksiyonu güçlendirilidi.

şifreleri:
Name: serialss
Company:
www.serials.ws
Serial: 32AC848AB3D95329

buradan


https://tik.lat/uzqL3
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.