Üyelerle Video Çalışması 2 | AJEXA

llBraiNRoxieSll

Kıdemli Üye
31 Ara 2015
2,369
2
(nowhere) in
Daha evvel 100 olan rekoru 2 katına çıkarmayı hedeflemiştim. Lakin 190da kaldı. :trl
Konuyu 2 hafta güncel tuttuk. Başta, delice bir fikir olarak görmüştüm, hatta mesaj atanlar vardı, "Yapabilecek misin bu kadar kişiyi?" şeklinde. Evet, Allah yüzümü kara çıkarmadı ve gene yaklaşık 2 haftalık bir çalışma sonucu videoyu size sunuyorum :)

Videoyu izleyin, aha ben deyip orada kapatmayın :trl

İyi seyirler...

https://www.youtube.com/watch?v=L5jRe4QooJ8

Çok güzel olucağına emindim elime çekirdek vb ne bulduysam aldım keyifle izledim 5:07 yi görünce duygulandım hep açıkmışım ya ben :S Teşekkürü hak ediyorsun .
 

TurkOtuken

Katılımcı Üye
23 Ağu 2017
306
0
DÜNYA'DAN
Benide koymamışşın ama özel mesajlaşmamızda da koyacağını söylemiştin :( eline sağlık güzel yapmışşın
 
Son düzenleme:

sivanci40

Uzman üye
12 Ağu 2015
1,127
1
TURKEY
daha evvel 100 olan rekoru 2 katına çıkarmayı hedeflemiştim. Lakin 190da kaldı. :trl
konuyu 2 hafta güncel tuttuk. Başta, delice bir fikir olarak görmüştüm, hatta mesaj atanlar vardı, "yapabilecek misin bu kadar kişiyi?" şeklinde. Evet, allah yüzümü kara çıkarmadı ve gene yaklaşık 2 haftalık bir çalışma sonucu videoyu size sunuyorum :)

videoyu izleyin, aha ben deyip orada kapatmayın :trl

iyi seyirler...

https://www.youtube.com/watch?v=l5jre4qooj8


eywalllah ellerine sağlık muhteşem olmuş
4:18
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
yazıklar olsun hocam ben yokum o kadar teşekkür falan ettik koymamışsın ya

O vakit gir konuya teşekkürünü geri al. Gırtlağına yapışmadık "TEŞEKKÜR EDECEKSIN!" diye. :diablo

Güzel kardeşim ben de insanım. Gözden kaçmış olabilir. "Yazıklar olsun, lanet olsun, cart olsun, curt olsun...!" Alt tarafı bi tane video. Kalp kırmanın ne gereği var ?
 
20 Ağu 2017
111
0
Ay
O vakit gir konuya teşekkürünü geri al. Gırtlağına yapışmadık "TEŞEKKÜR EDECEKSIN!" diye. :diablo

Güzel kardeşim ben de insanım. Gözden kaçmış olabilir. "Yazıklar olsun, lanet olsun, cart olsun, curt olsun...!" Alt tarafı bi tane video. Kalp kırmanın ne gereği var ?

tamam alıyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.