Instagram İhtar Scripti 2021! (Facebook Temalı)

Helin447

Üye
8 Eyl 2016
81
2
Samsun
Evet dostlar bu script ile sizleri biraz daha ileri taşıyacağım ve 'SM' olayına sokacağım.


Script in özellikleri:

PHP HTML ve CSS kullanılmıştır.
ŞİFRE istemez çünkü sc nin olayı SM.
Tamamen FB temalı.
Tamamen düzenlenebilir.



Dostlar bu sc biraz uğraş ister öyle direk kurdum herkese yollim düşüncesi ile hesap vuramazsınız daha çok 'tekil hedef' üstünden yürür.
Yani Avınızı seçersiniz analizinizi yaparsınız vurursunuz.



Arkadaşlar bu sc ve sonralarda paylaşacağım sc ler ile nasıl hesap vuracağınızı ilerde 'Sosyal Mühendislik' bölümünde çok detaylı bir şekilde anlatacağım eğer burada anlatırsam Script den çıkar konu SM ye döner o yüzden düz anlattım.

Script görüntüleri:

LHbnzP.png


2qIosU.png



Video:

LİNK


Linkler:

İNDİR
VirusTotal

İleri ki konularda çok detaylı bir şekilde anlatacağım Video da direk düz anlattım bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.