CoinBase Ücretsiz Coin Dağıtıyor!

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
Merhaba, konu içeriği alıntıdır fakat kendim çekim yaptığım için paylaşıyorum. Sormak istediğiniz soruları konu altından belirtebilirsiniz.

Öncelikle buradan üye olun ve belgelerinizi yükleyin. Selfie çekerken yüzünüzü yakın tutun. (Kart bilgisi girmenize gerek yoktur orayı atlayın)
Kayıt Linki: https://www.coinbase.com/signup

Sitesinden üye olduktan sonra telefonunuza Coinbase uygulamasını yükleyip belge işlemlerini uygulamadan yaparsanız daha kolay onay alırsınız.

Aşağıdaki linklerde aktif quizler mevcut üye olduktan sonra tek tek açın. Öğren kazan sayfasinda görünmeyenler var linklerden tıklayıp yapin. Quiz bittikten sonra kart ekle kısmı gekiyor o sayfayı gördüğünüz zaman diğer quize geçin. Aşağıda nasıl alacağınızı anlattım oradan yardım alabilirsiniz;

https://www.coinbase.com/earn/fetch/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/amp/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/stellar/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/the-graph/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/compound/lesson/1

https://www.coinbase.com/earn/clover-finance/lesson/1

Edit 2: Belgelerinizi yüklendikten 48 saat kadar sonra quizleri yapabiliyor olacaksınız. Ara ara kontrol etmeniz gerekiyor. Tekrar tekrar belge yüklemeyin, size belge onaylandı maili geldiyse tekrar yüklemeye gerek yoktur sadece bekleyin. Eski tip kimlik de kabul ediliyor.)

Yukardaki kısmı sonradan ekledim nasıl alacağınızı adım adım burada anlattım:

Coinbase borsası eskiden olduğu gibi yine hediye kripto para dağıtmaya başlamış. Yatırım istemiyor üye olup hediyeleri alıyorsunuz ve paranızı çekiyorsunuz hepsi bu kadar.

Coinbase bildiğiniz üzere ABD merkezli en büyük kripto marketlerden birisi. Sitelerinde Learn&Earn kısmı bulunuyor ve bu kısımda kullanıcılara kripto bilgileri vererek bu dersi alanları ödüllendiriliyorlar.

Şuan aktif olan programda soruları cevapladığınızda:

3$ Clover Finance CLV
4$ The Graph GRT
9$ Compound Comp 10$ Stellar
3$ AMP
3$ Fetch

Toplamda 286 liralık bir ödül coinbase hesabınıza yükleniyor.(Bu işlemler yaklaşık 5 dakikanızı alacak)

Yapmamız Gerekenler:


1-Coinbase Sitesine Buradan Üye olmak:
Kayıt Linki: https://www.coinbase.com/signup

Ayrıca bu linkten üye olup hesabınıza 100 dolar üstü bir para atıp coin alım satımı yaparsanız da ekstra 10 dolar daha kazandığınızı hatırlatmak isterim.( Bunun için 100 dolar yatırıp bi işlem yapıp geri çekmeniz yeterli. Size verilen hediyelerle 100 Dolarlık al sat yaparsanız da 10. Dolar daha alirsini.

Benim hesabım doğrulanmış olduğu için doğrulanmamış hesaplara da ödül veriliyor mu bilmiyorum. Ama Coinbase zaten güvenilir bir site olduğu için kyc (belge doğrulaması) yapın kafanız rahat olsun.

2-Learn and Earn (Öğrenin ve kazanın)

Sol menüden “Learn and Earn” sayfasına girmek ve sırasıyla dersleri almak. Bu linkten de öğren kazan sayfasını açabilirsiniz: https://www.coinbase.com/rewards

Clover, The Graph ve Compound quizleri var. Onlara tek tek tıklayın önce video çıkacak next lesson butonuna tıklayın şıklar gelecek. Sorunun doğru yanıtıni verene kadar şıkları deneyin. Yanlış cevap verdin elendin falan yok herkes ödülü alana kadar deneyebilir

Dediğim gibi bu derslerde sorulan sorulara yanlış cevap vermeniz önemli değil site sizi yanlış diye uyarıyor zaten istediğiniz kadar seçeneği deneyebilirsiniz.

$3 Clover Ödülü için sırayla Next Lesson tıklayıp ilerleyiniz.
4$ The Graph VE 9$ Compound içinde aynı şekilde sırayla Next Lesson tıklayıp diğer soruya gecerek ilerleyiniz.
3-Bakiyeyi Çekme

İşlemleri tamamladıktan sonra Asset (Portföy) kısmında ödüllerinizi görebilirsiniz.

Bu coinleri uzun vade elinizde tutabilirsiniz veya isterseniz en az komisyonla XLM(Stellar Lumens) ye çevirip binance veya kullandığınız borsalardan birine çekebilirsiniz.

Bunun içinde sitenin sağ üstünde bulunan Buy/Sell(Al/Sat) butonuna tıklayıp Convert(Dönüştürme) kısmına girip aşağıdaki gibi From: Compound To: Stellar Lumens seçip Convert All(Tümünü Dönüştür) e basarsanız elinizdeki Compoundları XLM ye çevirmiş olursunuz

Önce Convert Compound daha Sonra Conver now a tıklayıp XLM ye çevirebilirsiniz.
Bunu diğer kazandığımız CLV ve GRT içinde yapıp tüm coinlerimizi XLM ye çevirebiliriz. Daha sonra Sağ üstteki Send/Receive(Gönder/al) butonuna basıp XLM seçip XLM lerinizi göndermek istediğiniz alıcı adresinizi ve tutarınızı yazıp yollayabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım faydalı olmuştur. Referans linkim üzerinden üye olup 100 dolarlık kripto para alım satımı yaparsanız da 10 dolar daha kazandığınızı hatırlatmak isterim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
deneyen oldu mu acaba
p0r0p9m.jpg


3 kimlik ile onaylattım çekim yaptım.
 

gikaa123

Kıdemli Üye
26 Haz 2012
2,605
61
Bu coinbaseden çok ekmek yedim :D. Teşekkürler az önce 32$ olarak binance hesabıma çektim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.