Kısa süre 210x yapan bu meme coin projesi nedir?

1918Resulzadeh

Katılımcı Üye
24 Mar 2023
331
150
Pepe Coin nedir?
9qx3vm2.png

Piyasadaki en yeni meme coin projesi olan Pepe Coin, Shiba veya Dogecoin’in aksine yeşil bir kurbağayı maskot olarak kullanıyor. Meme kültürünün cazibesinden yararlanan Pepe, yatırımcılarına Blockchain teknolojisinin gücünü Kurbağa Pepe mem’inin gücüyle sağlıyor. Popüler Pepe the Frog mem’i, bu projenin temelini oluşturuyor.

Sanatçı Matt Furie’nin özgün bir eseri olan Pepe the Frog, çeşitli internet platformlarında geniş çapta tanınır hale geldi ve internet kültürünü temsil etmeye başladı.
1fad29i.jpg

Pepe Coin çevrimiçi toplulukların özünü kutlar ve Kurbağa Pepe meme’ini kripto para birimiyle ilişkilendirerek internet kültürünün kolektif gücüne dokunur ve kullanıcılara eğlenceli ve ilginç bir kripto para birimi verir.

Pepe Coin’in özellikleri ve kullanım alanları?
Artık Kurbağa Pepe’nin ve meme paralarının kökenlerini daha iyi anladığınıza göre, bu yeni ve sıcak meme parasının özelliklerini ve faydalarını inceleyelim.

Pepe Coin, Ethereum üzerine inşa edilmiş bir ERC20 token. Bu, Ethereum ağının güvenliğinden ve güvenilirliğinden yararlanırken aynı zamanda çeşitli merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) ve cüzdanlarla uyumluluk sağladığı anlamına gelir.
8wtpjq4.jpg

Pepe Coin’in en önemli özelliklerinden biri deflasyonist mekanizmasıdır. Her işlem, tokenlerin küçük bir yüzdesini yakar ve zamanla toplam arzı azaltır. Bu kıtlık, coin’in değerini artırmaya yardımcı olarak potansiyel yatırımcılar için daha çekici hale getirebilir.


Pepe Coin, rakiplerine kıyasla ne kadar güçlü?
2lnpf3l.jpg

Pepe Coin yeni ve sıcak bir meme coin olarak hype üretirken, başarı potansiyelini daha iyi anlamak için onu diğer popüler meme coinlerle karşılaştırmak önemlidir. En iyi bilinen meme coin’lerden ikisi Dogecoin ve Shiba Inu’dur. 2013 yılında oluşturulan Dogecoin, bir Shiba Inu köpeğinin yer aldığı popüler “Doge” meme’ine dayanıyor.


Başlangıçta mizahi amaçlar için tasarladı, ancak o zamandan beri önemli bir değer ve özel bir destekçi topluluğu kazandı. Dogecoin’in başarısı, topluluğunun coşkusundan ve ünlüler ile iş dünyasının liderlerinden gelen yüksek profilli onaylardan gelir.
p5t8l1n.jpeg

Dogecoin gibi bir meme coin olan Shiba Inu, token yakma mekanizması ve ShibaSwap gibi farklı özelliklere sahiptir. Pepe coin’in meminden dolayı, Kurbağa Pepe bir avantaja sahip olabilir. Başarı, topluluk ve piyasa desteğine bağlıdır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.