Yeni profil mesajları

fU1yIy.jpg
Fenerbahçe, Ludovic Blas için önümüzdeki günlerde girişimlerde bulunabilir.
NMSHacking
NMSHacking
internette bir sürü şsye gelecek diye videosu var.
nasılsınız hocam
'Eşref
'Eşref
İyidir seni sormalı
RW
RW
özledik sizleri hocam nasıl olalım
Galatasaray, Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Belçikalı golcü Paris'te Galatasaray için sağlık kontrolünden geçecek.

Yağız Sabuncuoğlu
Para ve beyin dünyanın en önemli silahları paran yoksa seni kimse takmaz beynin varsa bir koşeden yükselirsin kullanmayı bilersen :)
By Birkan
By Birkan
Başkaları tarafından önemsenmek için olacaksa ikisi de olmasın daha iyi😀
Ben beyni kullanıp bu hayatta bir yerlere geleceğim ve bundan dolayı birçok samimiyetsiz övgülere ve kalabalığa maruz kalacağım. Öte yandan tek vasfı karşı cins olmak olan birileri gelip pazardan mal seçer gibi beni kendilerine uygun bulduğunu söyleyecekler. Kısacası hiç gerek yok bu kadar yaygaraya, boş ver. Tek başına takıl bu hayatta.😁

USOM, her gün yaklaşık 422 büyük saldırıyı engelliyor​

'ReDLiNe
'ReDLiNe
panelci vel@leri engelleyemiyor ama 😭
RW
RW
garibanlar sevinsin diye bırakıyolar
Kutsal DEDE
Kutsal DEDE
En fazla tc isim no yaşadıgın şehri bulurlar tc kart'a seri no bilinmedikden sonra 23 cumhurbaşkanı gelse yasadışı işlem başlatamaz trl
  • Komik
Tepkiler: RW


10 miligram
1 51
PANGO GEÇ AYNIYI YAP
AFERİN LAN AYNISI
ÖZGÜNÜZ BİZ ÖVGÜYE AL
MUTLU OL
ÜZGÜNÜM BRO SAHTESİNİZ
KENDİN OL.
hundred K gece konseri YAP
YÜZDE ELLİYİ AL KALANI PATRONA BIRAK
10 PANGOYA VER 20 TORBACIYA
DAHA BORÇLARIN VAR BEKOM AÇ KALACAK


Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.