Yeni profil mesajları

Bazısına yokluktan inanmıştık,
Bazısının duruşuna kanmıştık,
Kırk senelik çınar olur sanmıştık,
İlk baharda solan çıktı arkadaş...
Abi nasılsın hatırladın mi beni 2017 2018 de senin sayende az çok grafiti konusunda birşeyler öğrenmiştim bayağı konuşmuştuk 😂
Tavsiye veriyim 1 tane sanalda kimseye güvenme reelde buluşmadıgın bir şeyler icmedigin kisilere arana mesafe koy kim vurduya gitmesin ortada kalma sevgiler 🙂
7 yıllık Sessizliği bozmaya geldim. Selamlar sevgiler.
profildeki yalnızlığı iliklerime kadar hissettim. Selamlar sevgiler.
Yaş sınırının olması olgunlukla alakası olmayan bir durum. insanlar deneyim ve bilgilerine göre mantıklı çıkarım yapar 15 yaşındaki bir mod gelip forum sakinlerinin hayatını zehir ettikten sonra kim takar sayı yı rakamı.
PRF DR
PRF DR
Hayır rahatsız olmadım sadece bir iki gün forumu gezdikten sonra bunları gözlemledim. bu hayatta mantık taklit edilemeyecek bir soyut yetenektir. bir çocuk olgunmuş gibi davranabilir fakat mantıklıymış gibi asla davranamaz çünkü mantık bilgi gerektirir.
modların veya daha üst yöneticilerin forum hakkında kararlar ararken olgunluktan ziyade mantık kullandığını göz önüne alırsak bir yönetici adayının olgunluktan çok mantıklı çıkarım yapabilme yeteneğinin olması lazım.
Ertugrul'
Ertugrul'
@PRF DR eğer iletişime geçersen bu düşünceni daha detaylı dinleyebilir ve konuşabiliriz.
RW
RW
Yaş sadece bir sayıdır , foruma ne emek veren insanlar var mantık ve bilgelik ile emek verdiler ama ortada yaş yok ?

Bazıları küçük bazıları torun sahibi bazıları okul çağında bazıları evli

Biz burada bir aileyiz amacımız yaş din ırk farketmeksizin aynı çatı altında misyon ve kurallar doğrultusunda hizmet etmektir , ne misyon gereği nede kurallar gereği yaş sınırı diye bir kural yok ve tht 22 yıldır bu şekilde ayakta duruyor.
Esenlikler hocam ❤️
  • Sevgi dolu
Tepkiler: META
META
META
Çok şükür bende iyiyim hayat mücadelesi işte 😇
Spor kadar güzel Bir şey yok ya rahatlama seansı tavsiye ederim 😁
aslnbkr27
aslnbkr27
Sınav sürecim bitince seri bir şekilde başlayacağım inşAllah
META
META
Başlayın başlayın yardımcı olurum
Uzun zamandır yoktum selamünaleyküm hocam ❤️ 🔥
'Halaskâr
'Halaskâr
Aleykümselam hocam..
Gördüm.. Hoş geldiniz..
O yazdığım 2 sertifikanın hem alması kolay hem de çok şey katar...👍🏻❤️🙋🏻‍♂️

Hayırlı geceler diliyorum..🙏🏻🙏🏻
aslnbkr27
aslnbkr27
İnşAllah hocam sınavlarım bitsin en kısa zamanda cv'me katacağım ❤️🙏
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.