Yeni profil mesajları

3.. arkadaş ortamınız ileride nasıl birisi olacağınızı belirleyecek. Iyi seçin onları.. kendiniz ile aynı seviyede veya aşağısında insanlar yerine; birşeyler öğrenebileceğiniz, gerçek hayatında birşeyleri elde etmiş insanlar ile zaman geçirin..
Actim spotify i dedim son dinledigim neyse pump a aticam
'pump
'pump
yiaaaag bende şarkı atam

  • Komik
Tepkiler: Zilant
:(
Feqtico
Feqtico
profiline giriyorum çıkıyorum yazmayı unutuyorum, özlendiniz…:(
'TEM
'TEM
cansın tg den yaz bana konuşalım
e997e9c652895c86ce429482017e6d4d.jpg
İsimini okuyunca aklıma mandilna geliyor aralarında bir bağ varmidir
Mania_Lada
Mania_Lada
Genellikle Lada Niva gibi araba markası gelir insanlarin aklina ama ilk defa mandalina duyuyorum😀 Mania latin ismi Lada da slav mitolojisinde doğum ve guzellik tanirçasi
A
Adanalıtrojan
yanlıs anlama mandalinada güneşdir sarı dıs yuzeyi güneş demek içinde çok fazla kucuk yavrusu var yavrularıda güzel aynı anlam bırak latini Mandalina daha güzel isim.
Mania_Lada
Mania_Lada
Ahshahshahs o zaman tamam mandalina yapiyorum hemen
Seni geri THT de görmek inanılmaz mutluluk verici bir şey :). Yeni ekibinde ve görevinde başarılar
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.