Yeni profil mesajları

Kayserideki olaylara istinaden ;

“Gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir.”

Mustafa Kemal Atatürk .
🗣️BÜYÜK KAYIP ( BAŞIM SAĞOLSUN) 🗣️
KAYSERİ de suriyeli avında iken TÜRK f-16 ağabey (RAZIYIZ) tarafından atılan roket ağabey 2 metre ötemde patladı ve hayatımı kaybettim.
Kayserideki s*ryelilerin ikamet adreslerine doğru obüsler kendi kendine çevrilip tamamen kendi iradeleriyle ateşlenmiştir
Armin abi neden colossal titanı kullanmadın? Boşu boşuna titanı verdiler sana
Kendime mobil oyun yapayım playstore de intsiz oyun kalmamış.
  • Beğen
Tepkiler: THE zoRRo
Liprow
Liprow
Geçen bir mobil oyunun hilesini satan telegram kanalına girdik. Mantık şöyle: Oyunda online eşleşme sistemi var ve indirdikleri hile paneli sayesinde karşı taraftaki eşleşen kişilerin ranklarını görebiliyorlar. Oyun her sezon sonunda hileye karşı önlem alarak güncellemeler getiriyor, ancak pek işe yaramıyor. Panel satın alan kişiler, paneli kullanarak hızlıca ranklarını yükseltiyor, üstüne de 3 ,5 kostüm alarak hesapları minimum 5 bin tl ye satıyorlar. Panelin fiyatı ise ortalama 500 dolar.
Liprow
Liprow
Sence iyi para mı.d?
Hayırlı olsun hocam arada bir uğrayıp ders verirseniz çok güzel olur :D
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.