Yeni profil mesajları

3++ Ben bir şirkette işe girsem; senior, ekip lideri, proje yöneticisi, takım kaptanimi merak ederim. O seviyeye nasıl geldi, neler biliyor, başarıları neler, hangi sertifikaları hangi şartlar altında almış, çalıştığı projeler, yazdığı makaleler ve en önemlisi bana ne katabilir..
2++Şöyle bir gerçek vardır. Bu hiyerarşi ortadan kalkmaya başladığı zaman; yöneten ve yönetilen arasında bulunan bilgi ve tecrübe makası açık değilse birşeyler yolunda gitmemeye başlayacaktır..
1++Size biraz eskiler anlatayım. Profilime geliyorsunuz okuyacak birşeyler olur.
Bir asistan, mod görünce korkardı.
Kmod dan daha iyi o kategoriyi bilen olmaz, sektörü takip eder, her daim güncel tutardı.
Smodlar gizli gezer, alt kademenin yetmediği yerde her işe yetisirdi.
Bir üyenin en büyük hayali yönetime girebilmek, renkli bir insan ile iletişim kurabilmekti.

Sert bir hiyerarşi dönse bile her iş tıkır tıkır işler bir yapı kurulmuştu.
Başınıza avukatlık bir olay geldimi başka ülkelerin mahkemelerine şikayet etmeye calışın. Burda avukatlar bile suclunun yanında.
rewan benim konu neden hala kilitli
RW
RW
Balık hafızamdan kaynaklı özür dilerim
P4$A
P4$A
np
Make him a offer he can't refuse.
Znéa
Znéa
yıllar sonra ugandalı yıllar sonra.. herhalde seninle iki sohbetin belini kırmaktan çok özlediğim bir şey olamazdı.
tuu6qy1.jpg
Kutsal DEDE
Kutsal DEDE
bunlar yalan ya hack mek yok sanırım ortada quel haklı
Will Graham
Will Graham
hackledikleri hacker sitelerinin tamamını rat ile ele geçirdiklerini biliyorum sadece. insanlara sinsice yaklaşıyor, onlarla arkadaş oluyor, sevimli ayı rolüne bürünüyor daha sonra ise ratlayıp aşağılıyor 😄
Kutsal DEDE
Kutsal DEDE
ben hek bilmiyorum abi o yüzden ets 2 oynuyorum
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.