Yeni profil mesajları

Karşılıklı profil ziyaretleri diyorsun :unsure:
  • İlginç
Tepkiler: Kutsal DEDE
Bunjo
Bunjo
İlginç :unsure:

mdzdw86.jpg
Kutsal DEDE
Kutsal DEDE
Geziyorum öyle işsizlik den dolayı 😃
  • Sevgi dolu
Tepkiler: Bunjo
4++Biraz forumu kurcalayan hak verecektir. Geçim problemi, iş yoğunluğu olanlar bir tarafta ve son görülmesi yıllar önce kalmış çok güzel katkılar sağlamış olanlar bir tarafta..
3++Lise döneminde forumculuk ile tanışmış insanlar genelde farklı sektörlere kayıyorlar. Bunun en temel sebebi yeterli puan alamamalari. Yeterli puan alanlar genelde kurallara ters, aykırı hareket eden, disiplini bozan, genel kitle açısından sevilmeyen ama bilgi konusunda herkesi sollayan insanlar olur. Bunlarda eğitim hayatı bitince güzel şirketlerde işe başlar bir daha da bu platformlarda vakit geçirmezler.
2++Özellikle lise döneminde forumlar ile tanışmamış, üniversitede muh. okumaya başlayan insanlar bu alana çok uzak oluyor. Başarılı bir gelecekleri olsada bunları forumlarda birşeyler yaparak değil kendi blog sitelerinde veya kendileri gibi kişilerin bulunduğu, kendi reklamlarini yapıp aynı zamanda daha çok insana ulaşabilecekleri topluluklar için içerik üretiyorlar.
  • Beğen
Tepkiler: Hea7
H@cked BaBy
H@cked BaBy
Mühendislik okuyanlara veya okumak isteyenlere tavsiyeleriniz nedir? Önerirmisiniz bu mesleği? Siz mühendislik okudunuz mu? Okuduysanız veya okumadıysanız bile size göre nasıl bir meslek?
H@cked BaBy
H@cked BaBy
Bu forumda olan kullanıcıların bir çoğu bile siz bu foruma kayıt olduğunuzda bile doğmamıştı veya yaşı baya küçüktür. Saygıdeğer üyelerden bir tanesisiniz. Benim açımdan sizi böyle görüyorum bunuda belirtmek istedim. Bu arada yukarıda ki sorularda kastettiğim bilgisayar mühendisliği cevaplayabilirseniz sevinirim.🙂
Herkes geçer diyor. Geçer mi Olric? Herkes ne bilir acımı. Herkes ne bilsin acımızı. Yaşar gibi yapmaktan, özlemez gibi yapmaktan iyiymiş gibi yapmaktan.. Nefes alıp onu içimde tutmaktan o nefeste boğulmaktan sıkıldım. Ki nefessizlikten değil nefesten boğulmaktır marifetimiz Olric.
Neyine vuruldum bilmem neyine
Ne kaşın gözün ne seyrin cennet
Her fani payı o kaş o gözler
Ama tutuşmuş her yerim ateşten izler

En derinimsin kuytu köşemde
Baş başa kalırız alem içinde..
Bir güle ala verilir gönül
Ala olanda hoştur ölüm
3++ Ben bir şirkette işe girsem; senior, ekip lideri, proje yöneticisi, takım kaptanimi merak ederim. O seviyeye nasıl geldi, neler biliyor, başarıları neler, hangi sertifikaları hangi şartlar altında almış, çalıştığı projeler, yazdığı makaleler ve en önemlisi bana ne katabilir..
2++Şöyle bir gerçek vardır. Bu hiyerarşi ortadan kalkmaya başladığı zaman; yöneten ve yönetilen arasında bulunan bilgi ve tecrübe makası açık değilse birşeyler yolunda gitmemeye başlayacaktır..
R
Rumexus
güzel bir yazı olmuş, öngörülmesi gereken bir şeydi veya fark edilmesi gereken ama kimsenin umrunda olmadı, yönetime yaklaştıkça bir sürü torpil oldu, gevşemeler oldu, kaide değer bilgiler, üyelerin bir birine olan saygısı bitti. eskiden saygı duyulurdu yönetimin her bir üyesine, değerli işler olurdu, şimdi hiç bir şey yok ne yazık ki, forum devri bitti, ama burada ki torpiller ve bir birlerini yemek için bekleyen insanların, menfaat için bir birlerinin yanında olanların sayısı bitmedi.
1++Size biraz eskiler anlatayım. Profilime geliyorsunuz okuyacak birşeyler olur.
Bir asistan, mod görünce korkardı.
Kmod dan daha iyi o kategoriyi bilen olmaz, sektörü takip eder, her daim güncel tutardı.
Smodlar gizli gezer, alt kademenin yetmediği yerde her işe yetisirdi.
Bir üyenin en büyük hayali yönetime girebilmek, renkli bir insan ile iletişim kurabilmekti.

Sert bir hiyerarşi dönse bile her iş tıkır tıkır işler bir yapı kurulmuştu.
Başınıza avukatlık bir olay geldimi başka ülkelerin mahkemelerine şikayet etmeye calışın. Burda avukatlar bile suclunun yanında.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.