Yeni profil mesajları

“Sosyalist devrim, devrimci güçlerle karşı-devrimci güçler arasında kimin kime üstün geleceğine karar veren bir ölüm kalım mücadelesidir.”
— Yoldaş Kim Jong Un
Kralların taçları, beni bağlar büğü mü
Orduları açamaz, gönlümdeki düğümü....
lezzetli-turk-kahvesinin-tarifi-452e.jpg
Sinyal verip geçtiğin bu kalbi , ilerde dörtlü ile bekliceksin..
Ogehan
Ogehan
Gönlünde yer yoksa güzelim, Fark etmez ben ayakta da giderim
RW
RW
Al Ford'un dizelini sev köyün güzelinii
akh3aci.jpg


Değerli ziyaretçilerim bu mesajda forum kurallarına aykırı bir nokta var mı?
Liprow
Liprow
@ByToluidin, Yazdığınızda kötü bir niyet görmesem de, konuyu neden bu kadar uzattığınızı anlayamadım. Size göre fazla ve boşa harcanmış bir para olarak görünebilir, ancak benim için öyle değil. Ayrıca, neyi nereye kullanacağım kimsenin haddine değil. Forumun sosyal medyası beni neden ilgilendirsin? Bu durumu neden böyle bir konuyla ilişkilendirdiniz onu da çözemedim. Konuyu daha fazla uzatmazsanız sevinirim.
  • Beğen
Tepkiler: Znéa
Will Graham
Will Graham
aykırı bir şey görmedim silinmesine sebep olan şey neydi acaba
Selam
rica etsem yönetim üyeleri haric profilime girme sınırı ekleyebilirmisiniz? :)
Mirliva
Mirliva
Komple sınır getirsek nasıl olur?
Kutsal DEDE
Kutsal DEDE
siz bilirsiniz.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.