2009 Programları Full

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
AutoPlay Media Studio 7.5.1000.0 TURK
332qr1e.jpg

AutoPlay Media Studio 7.0 Programıyla son zamanlarda Türk ve Avrupa forumlarında çok popüler olan All In One-Hepsi Birarada program çalışmaları yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki programları bir araya toplayıp bunları görsel efektlerle süsleyip CD lerinize yazdırabilirsiniz.
Kendi adınızı-resminizi taşıyan MP3-Video Player lar yapabilirsiniz.
Gelişmiş kartvizitler hazırlayabilirsiniz.
Dergi CD leri görünümünde çalışmalar yapabilirsiniz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Ashampoo ClipFisher v1_17 TURK
f2moi0.jpg

YouTube, VideU, MyVideo & ClipFish sitelerinden video indirmeye, videoları editlemeye ve başka formata dönüştürmeye yarayan bir programdır.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


EarthDesk 4_5_2 TURK
jsc10x.jpg

EarthDesk, dünyayı masaüstünüze getiriyor. Program, bilgisayarınızın arkaplanını sürekli güncellenen dinamik dünya görüntüsüyle ile değiştiriyor. Program, 10000`den fazla şehrin bilgisini içeriyor.
Özellikler:
# Üç saatte bir eş zamanlı yenilenen, transparan ve ay gölgesi ile, bulutların gösterimi.
# Keskin güneş, ay ve şehir ışıkları.
# Yüksek kalitede alacakaranlık gölgesi.
# Program başladığında otomatik güncelleme.
# Ay ışığı gölgesi kullanıcı tarafından açılıp kapanabilir.
# Çoklu gösterim desteği.
# 11 değişik harita projeksiyonu.
# Uydu ve siyasi haritaların hepsini içerir.
Tayfun ve kasırgaların izlenmesi
İnternet bağlantısı sayesinde, EarthDesk, eş zamanlı olarak dünyayı saran bulut örtüsünü gösteriyor. Bu sayede, kullanıcılar, tayfun ve kasırgaları takip edebiliyor.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Total Video Converter 3_14 Türkçe FuLL TURK
t7ddw5.jpg

Total Video Convert çoğu video ve ses formatları arasında dönüşüm gerçekleştirebilen bir yazılım. Geniş dosya desteği, kolay ve hızlı işlem yapması, videodan sesi ayırma ve toplu işlem gibi özellikleri ile tüm video convert işlemleriniz için komple bir çözüm sunuyor.
Video Formatları:
- Rmvb(.rm,.rmvb)
- MPEG4(.mp4)
- 3gp(.3gp, 3g2)
- Game Psp(.psp)
- MPEG1(.mpg, mpeg)
- MPEG2 PS (.mpg, mpeg, vob)
- MPEG2 TS (DVB Transport Stream)
- Ms ASF(.asf, .wmv)
- Ms AVI(.avi)
- Macromedia Flash video FLV (.flv)
- Real Video (rm)
- Apple Quicktime(.mov)
- FLIC format(.fli, .flc)
- Gif Animation(.gif)
- DV (.dv)
- Video Formats Dx9 Directshow
Ses Formatları:
- CD audio(.cda)
- MPEG audio(.mp3, mp2)
- Ms WAV(.wav)
- Ms WMA(.wma)
- Real Audio (.ra)
- OGG(.ogg)
- Amr audio(.amr)
- AC3(.ac3)
- SUN AU format (.au)
- Macromedia Flash embedded audio(.swf)
- Audio Formats Dx9 Directshow
...ve bazı oyun video formatları.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Alcohol-120- TURKCE v1_9_7_6221 Retail FULL CRACKED TURK
2gui4c0.jpg

Alcohol %120 sayesinde sanal CD/DVD-ROMs yaratın. En sevdiğiniz CDleri yedekleyin. Aloohol 120%, MDS, CCD, NRG, PDI, BIN, CUE, ISO, CDI, BWT, BWI, BWS, BWA formatlarını destekler. 31 adede kadar sanal CD/DVD sürücüsü oluşturabilirsiniz
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


CyberLink YouCam 2_00_1707 TURK
12rr3z62iicxwbtns2h.jpg

Video Sohbet’ler ve Webcam için Dinamik Efektler arıyorsanız bu program tam size göre: Duygu etkileri ile eğlenceli çevrimiçi video sohbetlerini artırın. Videolar ve resimleri yakalamak için hemen etkileri uygulayın. YouTube’ye doğrudan klipleri karşıya yükleyin. Arkadaşlara hemen resimler ve videoların e-posta olarak gönderin.DirectorZone’den ücretsiz olarak ilave etkiler yükleyin…

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Helicon Filter Pro v4_90_3 TURK
2hi5hy9.jpg

Fotograflarinizda noise (kirlilik) azaltma, exposure (isik, kontrast, golge vb) white balance (beyaz dengesi), saturation (renk doygunlugu) ozellikle manzara cekimlerinde karsimiza cikan ve chromatic aberration adi verilen mavi ve mor tonlar, distortion (lens hatalari), sharpening (keskinlik) vb duzenlemeleri yapabileceginiz profesyonel bir yazilim. Yazilimla fotograflarinizi kirpabilir, yonlendirme uygulayabilir ve yeniden boyutlandirabilirsiniz. Fotograflariniza degisik efektler uygulanmis cerceveler ve yazilar eklemeniz de mümkün.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


BricsCad Pro 9_1_8_ TURK
t5fyuw.jpg

BricsCad Pro 3 Boyutlu güzel bir çizim programı. BricsCad‘in üzerinde birçok farklı sayfayı açabilir, çizimler üzerinde değişiklikler yapabilir ve çizimlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Raster imaj desteği ile resimlerinizi ekrana yerleştirebilir ve üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Yüzey modellemelerde objeye materyal atayabilir, arka fon için (Backgraund) renkler kullanabilir ve Foto-Realistik özelliği ile Render işlemine tabii tutabilirsiniz.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Corel Paint Shop Pro Photo X2 Ultimate v12_5 Multilingual TURK
rvvgqr.jpg

Corel Paint Shop Pro Photo X2 ditital fotoğrafçılığın gücünü ve yaratıclığını daha fazla kullanıcıya sunan bir takım yeni ve çarpıcı eklentiler içeriyor.
Corel Paint Shop Pro Photo X2’deki yeni özellikler:
Ekspres Lab
Tamamıyla yeni ekspres lab modu, kullanıcılara eskiden sadece birkaç fotoğraf düzenleyebildikleri süre içinde, düzinelerce fotoğraf görüntüleme ve düzenleme imkanı sunuyor. Ekspres lab sayesinde kesme, döndürme, renk ayarları yapma ve bunlardan başka sık kullanılan birçok işlem, her bir imajı tek tek açmaya gerek olmadan, çok sayıda imaja hızlı bir şekilde uygulanabilir. Artık yeni başlayanlar bile fotoğrafları profesyonel bir fotoğrafçı kadar hızlı ve becerikli düzenleyebilir. Ekspres lab tüm formatlar için tam destek sağlar.
Grafit Görünümü ve Hissi
Corel Paint Shop Pro Photo X2 fotoğrafa odaklanmayı sağlayan yeni bir grafit çalışma alanı içermekte. Yeni arayüz, tarafsız renk ayarlamaları için de nötr bir arka plan sağlamakta.
HDR Foto Birleştirme
Yeni HDR Photo Merge ile, kullanıcılar yüksek kontrastlı bir manzaranın gölgelerinde ve parlak noktalarında bulunan tüm detayları yakalayan fotoğraflar yaratabilirler. Kullanıcılar, değişik pozlarda çekilen iki veya daha fazla fotoğrafı birleştirebilir ve kontrastı ortaya çıkaran otomatik olarak atlatma ve yakma (dodge and burn) için aydınlatma (clarify) özelliğini kullanabilir.
Makyaj Araçları
Yeni inceltme (Thinify™) aracı ile kullanıcılar tek bir tuşa basarak birinin daha ince görünmesini sağlayabilir. Yeni göz (Eye Drop) aracı kanlanmış gözlerdeki kırmızılığı alır. Popüler bronzlaştırma fırçası (Suntan brush) ve leke kapatıcı (Blemish fixer) araçları da tüm seviye kullanıcıların çabucak ve kolayca profesyoneller gibi fotoğraflara dokunabilmesi için geliştirildi.
Katman Stilleri
Yeni katman stilleri ile fotoğrafçılar ve sektördeki diğer kullanıcılar, yazılara, fotolara ve diğer yaratıcı projelere gölge ekleyip çıkarabilir, kabartma yapabilir, iç ve dış parlaklık verebilir, bunları eğebilir ve yansıtma verebilir.
Görünen Filigranlar (Visible Watermarks)
Müşteriye göstermek isteyen profesyonel fotoğrafçı da olsa fotoğraflarını internette paylaşmak isteyen biri de olsa kullanıcı, kolayca kişisel bir filigran yaratıp fotoğraflarına ekleyebilir.
Orijinalleri Otomatik Olarak Saklama
Yeni oto-orijinali koruma seçeneği kullanıcılara, orijinal imajlarının korunduğunu bilerek fotoğraflarında güvenle değişiklik yapma imkanı tanıyor
Ofis İçin Kayıt
Yeni ofis için kaydet seçeneği sayesinde verilen bir proje için fotoğraflar otomatik olarak tekrar boyutlandırılır ve uygun formatta kaydedilir. Kullanıcıların e-posta aracılığla imajlarını paylaşmasını kolaylaştırmak için de dosya boyutları otomatik olarak sıkıştırılır. Kopyala ve yapıştırı tercih eden kullanıcılar da aynı özelliklerden yeni özel kopyala seçeneği sayesinde faydalanabilir.
Dinamik Lisan Değiştirme
Dinamik lisan geçişi, Corel Paint Shop Pro Photo X2 kullanıcılarının tercih ettikleri lisanda çalışmalarını kolaylaştırır.
Yeni İmaj Olarak Kesme
Birçok imajı birden taratan kişiler için yeni imaj olarak kesme seçeneği taranmış fotoğrafları otomatik olarak ayrık dökümanlara açar, bu da kullanıcıların fotoğraflarını kesme ve kaydetme hızını ve etkinliğini dramatik olarak arttırır.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Cowon JetAudio v7_17 Plus VX TURK
4mi7mmg.png

JetAudio, popüler bir ses ve video çoklu ortam oynatıcısıdır. Programın kullanıcıya kolaylık sağlaması için masaüstü uzaktan kumandası da var.
Programın çaldığı ses ve video dosyalarının formatları :
Ses için; CD, WAV, MP3, RM, MIDI, video için; AVI, MOV, MPEG ve diğer formatlardır. Ayrıca 20 kanallı spectrum algılayıcı bulunmakta. MP3PRO çalabilme özelliği de mevcut.
Jet Audio ile film izlemekte hem kolay hem de eğlenceli. Ayrıca video izlerken görüntü yakalama özelliği sayesinde istediğiniz görüntüleri BMP formatında resim olarak kaydedip daha sonra bakabilirsiniz. JetAudio ile müzik dinlemenin de keyfine varıyorsunuz. Programda 7 tane müzik tarzı var. Bunlar; pop, rock, jazz, classic, vocal ve flat. Programda 1000 internet radyo istesyonu kayıtlı böylece internetten de radyo dinlemenin zevkini tadacaksınız.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Driver Genius Professional Edition 8_0 TURK
1_1224671992_324_246uzoy.jpg

Driver Genius Sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz. Bilgisayarının hızını korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir program.
Özellikleri:
# Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz.
# Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz
# Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.
# Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.
# Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
# Programın kendi veritabanında 20.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur.
# Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.
# Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.
# NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP , fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.
# İşletim sisteminiz, BIOS’unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

NOT: Program çok gelişmiş ayarlara izin verdiği için son derece dikkatli kullanılmalıdır. Aksi halde sisteminize zarar verebilirsiniz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


EmEditor Professional v8_00 BETA 12 TURK
504rgm.jpg

Tanıtım:EmEditor Professional; oldukça popüler bir kodlama editörü. ASP, C++, C#, CSS, HTML, Java, JavaScript, JSP, Pascal (Delphi), Perl, PHP, Python, Ruby, SQL, Tex (LaTeX), VBScript, XML, Assembler ve Windows Scriptleri gibi birçok dilde program kodlarınızı yazabileceğiniz bir editör programı.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


JetAudio Plus VX 7_1_7_4005 TURK
15quqs2.jpg

JetAudio, popüler bir ses ve video çoklu ortam oynatıcısıdır. Programın kullanıcıya kolaylık sağlaması için masaüstü uzaktan kumandası da var. Bu son sürümünde birçok yeni özelliğin yanısıra değişik müzik tarzları da bulunuyor (pop, jazz, rock, classic v.s). Kullanmaya başladığınızda vazgeçemeyeceğiniz oldukça güzel bir program.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


MakeMusic Finale NotePad 2009 TURK
r1lqte.jpg

Finale NotePad 2009 müzik notasyoon yazılım dünyası ile tanışmanızdır. Notepad 2009 ile müzik fikirlerinizin nasıl kolay ve eğlenceli bir şekilde güzelce baskıya dönüştüğünü göreceksiniz.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Malwarebytes Anti-Malware v1_29 Multilingual TURK
wtws9w.jpg

Malwarebytes' Anti-Malware yazılımı beta sürümündeki başarısından sonra geliştirilerek kullanıcılara sunuldu. Ufak boyutuna rağmen veritabanındaki zararlı yazılımları silmesi gözden kaçmıyor. Yeni sürümüyle beraber Vista işletim sistemindede kullanılabilirlik kazandırıldı.
Malwarebytes' Anti-Malware ile veritabanınıza bulaşmış virus,worms,trojans,rootkits,dialers vs.gibi zararlı yazılımları silebilirsiniz. Beta yazılımında eksiklik olarak görülen Karantina özelliği şimdi daha kullanılabilir durumda ;ama diğer yazılımlara göre çok gelişmişlik gösterebilecek boyutta değil.
Programdan birkaç özellik;
* Hızlı tarama özelliği
* Tam tarama moduyla driver tarabilme
* Veritabanında günlük temizleme işlemi
* Çoklu dil desteği
* Vista uyumluluk

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
alternatif
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


MaxBlast 4 (Hdd Tamir) TURK
295plqd.jpg

Programı indirip nero vasıtası ile cd ye yazıyoruz. Biostan boot ayarını cd şeklinde değiştiriyoruz. eğer bilmiyen varsa genellike sol üst ikinci seçenekte bulunan a,cd-rom,c ve bezeri bişeyler yazan yer. Sonra bu cd yi tamir edeceğimiz hard diskin bulunduğu pc ye yerleştiriyoruz ve bilgisayarımız açıyoruz
Starting Caldera Dr-Dos….
Araya bir sürü yazı girecek ve sonunda yeni bir ekran açılacak
Run MaxBlast 4 from floppy or CD[F C]
Burada cd den çalıştırdığımız için c yi seçiyoruz. Sonra Strike a key to continue diyor herhangi bir tuşa basıyoruz ve programın beyaz renkli dil seçim ekranı karşımıza çıkana kadar bekliyoruz. Burada en üstte bulunan ingilizce seçeneğini tıklayın (artık mouse aktif). Kısa bir süre sonra karşımıza ekranın sağ tarafında 5 tane seçenek olan bir ekran açılıyor. En üstteki Run MaxBlast 4 Installation Software seçeneğine girin. Çıkan sözleşmeye i agree dedikten sonra ana sayfamıza ulaşıyoruz. Eğer hdd’nizi sıfırlayacaksanız ve pcnizde aktif bir windows kurulu değilse yada geçerli bir disk alanı oluşturmadıysanız şimdi karşınıza çıkan seçeneğe hayır demenizi tavsiye ederim. Çünkü daha hızlı işlem yapıyor. Artık işimiz neredeyse bitti. Sol taraftaki 5 işlemden üstten 4. olan utilities seçeneğine girin. Açılan ekrandan 3. sıradaki "zero fill drive (full)" seçeneğini tıklayın. Eğer harddiskinizde aktif bir bölüm varsa burada karşınıza bir ekran çıkıyor ve size bilgilerinizin kaybolacağını söylüyor. bu durumda ekranın aşağı tarafındaki kutucuğa tıklayıp ileri diyorsunuz ve işlem başlıyor. Eğer harddisk tamamen mahvolmamışsa ya da çok büyük hasarlı değilse 5 ile 10 saat içinde program işlemi bitiyor ve harddiskiniz fabrikadan yeni çıkmış gibi tertemiz sorunsuz oluyor.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

Mazaika v3_2 TURK
530dqna.jpg

Mazaika 3.2; oluşturacağınız resim galerisinden, seçeceğiniz bir resmi tek bir tıklama ile saniyeler içersinde mozaik bir biçime dönüştüren hoş bir araç.. Netliği, resim tekrarı vb. özelliklerde mevcut.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
alternatif
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
alternatif
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Muvee Reveal 7.0.36.7188 + Serial TURK
27ybzhd.jpg

Muvee Reveal; videolarınız, resimleriniz ve müziklerinizi alıp düzenleyerek, onlardan dakikalar içerisinde istediğiniz filmi yapmanıza imkan verir. Gerçek, gösterişli ve sımsıkı editlenmiş, mükemmel zamanlanmış hareketlerden oluşan hikaye, yakın planlar ve müzik, her karede size doğru şeyleri hissettirecek. Serial mevcuttur.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


MuveeNow 2_2_0_3 TURK
8b7tuz8.jpg

Youtube gibi sitelerde arka fonda harika bir şarkı ile hazırlanmış videolara bakıp iç geçiriyorsanız, muveeNow 2 derdinize deva olacak.
Fotoğraf albümlerine müzik ekleyerek videolar hazırlamak artık hiç de zor değil. moveeNow adlı yazılım sayesinde üç adımda kolayca kendi videolarınızı hazırlamanız mümkün. Rahatça kullanım sağlayan arayüzü ile fotoğraf, video ve müzik dosyalarını zevkinize göre birleştirip profesyonel bir elden çıkmışçasına tarz sahibi eserleri ortaya çıkaran muveeNow 2, farklı imajlar yakalayabilmek için çeşitli temalar da sunuyor. Tempolu müzik videolarından karalama defteri temalarına kadar her zevke ve amaca yönelik özellikler barındıran yazılım sadece üç adımda fotoğraf videoları hazırlamayı mümkün kılıyor:
:: Fotoğrafları veya videoyu seçin.
:: MP3 veya CD parçalarından müziğinizi ekleyin.
:: Foto-filminizin olmasını istediğiniz tarzı seçin.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Nero Move it 1_0_10_0 TURK
rthqg1.jpg

Nero Move it 1.0.10.0 programi ile video, Muzik veya resimlerinizi istediginiz yere kolayca transfer edebilirsiniz. Programi kullanarak populer olan tum tasinabilir aygitlara veya mobil cihazlariniza dosyalarinizi kolaylikla aktarabilirsiniz. Nero'nun urettigi bu program sayede multimedya dosyalariniza istediginiz yerden ulasma sansina sahip oluyorsunuz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Network Magic Pro 5_0_8282 TURK
vy1ox5.jpg

Bu programı kullanarak ağınızdaki tüm trafiği görebilirsiniz. Ağ üzerindeki bilgisayarlardan tutun yazıcılara kadar ağa bağlı olan her cihazı denetleyebilirsiniz. Kablosuz ağınızda istenmeyen kişiler olduğunu düşünüyorsanız bu program ile o kişileride görebilirsiniz. Ağınızı düzenleminize yardım eder. Ek olarak Network Magic, ağınızın her zaman güncellenmiş bir haritasını verir. Kontrol panelini merkezileştirilen her yerden ev ağınızında uzakta erişim sağlamanıza imkan verir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Belltech Business Card Designer Pro v5_2_1 TURK
hrcwuc.jpg

Kartvizitinizi kendiniz hazırlamak istiyorsanız Belltech Business Card Designer Pro programı çok işinize yarayacak. Küçük bir ofis veya işyeri sahibiyseniz ve bütçeniz kısıtlıysa, kendi kartvizitlerinizi kendiniz hazırlamak isteyebilirsiniz. Belltech Business Card Designer Pro kolayca kartvizit tasarımı yapmanıza ve bunları kağıda dökmenize izin veriyor. Programda bulunan sihirbazı kullanarak sıfırdan kaliteli ve profesyonel görünümlü bir kartvizit hazırlamanız mümkün. Şirket logonuzu veya herhangi bir grafiği de kartvizitinize ekleyebilirsiniz. Program .bmp, .pcx, .tif, .jpg, ve .wmf grafik biçimlerini tanıyor.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
aletrnatif
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Belltech Label Maker Pro 3_2 TURK
zk69lc.jpg

Label Maker Pro, profesyonel olarak adres etiketleri, isimlik, zarf, imza, antetli kağıt, posta kartı, şirket kartı vb şeyleri veritabanından hızlı ve kolay bir şekilde yapabilen bir program
Programın içinde kaybolmadan hızlı ve kolay bir şekilde hem şablon hem de kendi tasarımlarınızı oluşturup, yazdırabilirsiniz Program BMP, JPG, GIF, PNG türündeki dosyaları kaydedebilir İçinde yer alan çok sayıda arkaplan ve şablon sayesinde istediğiniz çalışmaya uygun tasarımlar oluşturabilir, değiştirebilir, düzenleyebilir ve şekiller ekleyebilirsiniz
Programı açtığınızda karşınıza gelen 'yeni yayın seçenekleri' penceresi içinden kendinize uygun seçimler yapabilirsiniz 1 kategori seçim bölümünde: Adres, nakliye etiketi, isimlik, mektup zarfı, posta kartı, antetli kağıt, reklam, imza, afiş seçimi yapılabilir 2 kategori bölümünden şablon ve arkaplan seçimi; 3 kategori bölümünde yayın şablon boyutunu seçip 'OK' tuşuna bastığınızda seçiminiz düzenleme durumunda açılır Daha sonra çalışmaya tıklayarak çeşitli yerlerini istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz Yazı tipi, metin, konum, boyut, yatay-dikey hizalama, yazı tarzı, boyut, renk gibi çeşitli değişiklikler uygulayabilirsiniz
Ayrıca hazır şablon kullanmak istemeyenler kullanıcılar, tamamen kendilerine has çalışmalar da yapabilir Yaptığınız çalışmaları programın kendi uzantısıyla (LBLF) ya da PDF olarak kaydedebilirsiniz Ayrıca resmi BMP, JPG, GIF, PNG ve TIFF olarak kaydedebilir ya da şablon olarak (FLYT) kaydedebilirsiniz Yazdır seçeneği içinden de gerekli kağıt türünü seçip, çalışmanızı yazdırabilirsiniz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


CDBurnerXP Pro 4_2_2_1012 TURK
2dv3fr7.png

CDBurnerXP prgramı ile CD-R, CD-RW DVD+R/RW DVD-R/RW disklerinize veri yazdırabilirsiniz. Ses CD'leri oluşturabilirsiniz. On-the-fly yöntemini kullanarak cd kopyalayabilirsiniz. (Okurken aynı anda yazabilir) Pek çok IDE, USB cihazlarını tanır. Audio CD'leri harddiskinize kopyalayabilirsiniz ve id-tag'ları internetten indirebilirsiniz. ISO dosyaları oluşturabilir ve yazdırablirsiniz. Wav dosyalarını mp3 dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Bootable CD'ler hazırlayabilirsiniz. Audio editor ile ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Nrg/Bin imaj dosyalarını ISO dosyalarına çevirebilirsiniz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Cool Record Edit Pro 7_0_1_560 TURK
160wua.jpg

Cool Record , canlı performans, internet radyosu, tv, dvd veya ses çıkaran herhangi bir şeyin sesini kaydedip aynı zamanda birçok ünlü uzantıya çevirmenize de olanak sağlıyor. Kayıt esnasında veya sonrasında ses kalitesini, ses düzeyini de ayarlayabilmekte ve ses kaydına ince ayarlar yapabilmektesiniz. Sey kayıt etmek, ses kaydetmek artık oldukça basit.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


FileZilla v3_1_4_1 Final TURK
1g65w.png

FileZilla birçok özelliği bulunan küçük ama oldukça güçlü bir FTP istemcisidir. Tüm bağlantı bilgileriniz ile uzak sunucuya yaptığınız giriş bilgilerinizi Internet Explorer tarzı bir arabirim ile gösterebilir ve kaydedebilir.
FileZilla programı güvenlik duvarı (firewall), proxy bağlantıları, SSL ve Kerberos GSS güvenliğini destekler. Ayrıca bağlantıyı açık tutma özelliği, otomatik Asci/Binary transferi desteği ve diğer onlarca gelişmiş yardımcı aracı ile hem amatör hem de profesyonel kullanıcılar için çok özellikli bir FTP istemcisi görevini başarıyla yapabilir.
Özellikler:
Gönderme ve innDirmelere (upload/download) kaldıkları yerden devam edebilme
Özel komutlar
Klasör destekli site yöneticisi
Hatta tutma desteği
Zaman aşımı bildirimi ve önleme sistemi
Güvenlik duvarı (firewall) desteği
SOCKS4/5 ve HTTP1.1 proxy sunucusu desteği
SSL ile güvenli bağlantı desteği
SFTP desteği
Gönderme/İnnDirme bekletmesi
Sürükle-Bırak desteği
Çoklu dil seçenekleri (Henüz Türkçe desteklenmiyor)
Kerberos güvenlik sistemi ile GSS girişi ve şifrelemesi

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


GetData Zip Repair Pro v4_2_0_952 TURK
k3p20y.png

Tanıtım:Bozulan .zip dosyalarını veyahut internetten indirdiğiniz bozuk arşivleri onarmak isteyenler için, küçük ve kullanışlı bir yazılım. Winzip ve Winrar programlarının kendi arşiv onarma sisteminin işe yaramadığı durumlarda zipli verileri kurtarmanız için gerekli olabilir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


iDeskSoft Desktop Icon Toy 3_3 TURK
28jvcpt.jpg

iDeskSoft Desktop Icon Toy,masaüstündeki simgeleri organize etme aracıdır. Masa üstünüzün dizilişini ve görüntüsünü her zaman degiştirebilirsiniz. Masaüstünün kontrolü elinizde!
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Mass Downloader v3_5_2_752 TURK
715h1v.jpg

Tanıtım:Mass Downloader ile FTP ve web sitelerinden maksimum hızda innDirme yapabilirsiniz. İndirmelerinizi karşı sunucunun bant trafiğine göre değişik zaman aralıklarında ayarlayabilirsiniz. Program ile ZIP dosyalarını innDirmeden önce içeriğini görebilir böylece innDireceğiniz dosyada zararlı bir dosya olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Diğer Özellikler:
Dosyaları parçaları bölmek
# Herhangi bir siteyi komple çekebilme
# Gelişmiş FTP desteği
# Çerez desteği
# İnnDirme planlama
# Basit kullanım
# Arkaplanda işlem yapabilme
# HTTP ve SOCKS Proxy desteği
Ayrıca programın Opera tarayıcısı desteği ve Türkçe dil desteği de bulunuyor.
Son Sürümde Neler Yeni?
# RTSP sunucusundan innDirme geliştirildi.
# Kullanıcı arayüzü geliştirildi.
# Yunanca ve Korece dil desteği eklendi.
# Bazı FTP sunucularında innDirme sırasında merdana gelen hata giderildi.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Media Convert Master 8_1_1_2 TURK
29y5d7m.jpg

Media Convert Master, ses ve video dosyalarınızı birinden diğerine çevirebieceğiniz profesyonel bir video dönüştürme aracıdır. AVI, MP4, 3GP, MPEG, MOV, WMV, RM, SWF, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV, VOB ve ASF gibi birçok dosya tipini destekler. Kalitesi ve yüksek dönüştürme hızıyla çok profesyonel bir yazılımdır.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
alternatif
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Memory Improve Professional v5_2_1_5164 TURK
foj1pi.gif

Memory Improve Professional programı sayesinde bilgisayarınızda karşılaştığınız ram hafıza tıkanmaları ve buna bağlı yavaşlamaları çözmüş olacaksınız. Siz sadece bu programı kurun ve gerisini ona bırakın. O sizin için raminizi ve bilgisayarınızın hafıza belleğini belirli aralıklarla temizler ve bilgisayarınızı hızlandırır.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Orbit Downloader v2_7_7 TURK
10n6wie.gif

Orbit kolay kullanımlı ve üstün özelliklere sahip bir dosya indirme yöneticisidir. Yazılım kendi kategorisindeki tüm diğer yazılımların sahip olduğu standart özellliklerden çok daha fazlasına sahiptir. Bunlardan bazıları; youtube videolarını ve rapidshare dosyalarını indirebilme, siteler üzerindeki flashları yakalayabilme, ****link desteği olarak sıralanabilir. Yazılım Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamende ücretsizdir.
İndirme yönetim devriminin lideri (Web2.0) olan Orbit Downloader, video müzik dosyalarını Myspace'den dosyaladığı gibi indiriyor. YouTube, Imeem, Pandora, Rapidshare ve genel indirmeyi daha kolay ve daha hızlı yapıyor.
Ana özellikler:
* 1. Müzik, video ve medya yayın akışlarını indirme
* 2. İnanılmaz İndirme Hızı
* 3. Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu
* 4. Rapidshare indirme desteği.
* 4. Internet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera Desteği.
* 5. ****link indirme desteği.
* 6. HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP ve RTMP protokolleri desteği.
* 7. Ayarlanabilir Proxy Sunucu Desteği.
* 8. İndirme durdurma ve devam etme desteği.
* 9. Genel indirme yönetimi.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


PhotoFiltre Studio 9_2_2 TURK
2h4j3oi.jpg

PhotoFiltre Studio, tam bir resim düzenleme yazılımıdır. Yazılım sahip olduğu filtreler ile resimler üzerinde basit ve gelişmiş ayarlamalar yapabilmenizi sağlamaktadır. Filtreler resimler üzerinde çok geniş bir uygulama alanı yaratılmasına imkan tanımaktadır. Sade ve sezgisel kullanımı ile kolay bir öğrenme süreci geçirmenize yardımcı olmaktadır. Araç çubuğu sadece birkaç tıklama ile standart filtrelere ulaşmanızı sağlamaktadır. PhotoFiltre Studio üstelik bir katman yöneticisine, gelişmiş fırçalara, kırmızı göz düzeltme aracına, toplu işlem modülüne ve daha birçok güçlü araca sahiptir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Picget DreamLight Photo Editor v2_54 TURK
qwyr6p.jpg

DreamLight Photo Editor, dijital fotoğraflarınıza birçok rüya efekti ekleyebileceğiniz bir programdır. Önayar filtresi, geçişim filtresi, karakalem filtresi, ışık filtresi, şaşırtıcı filtre, rüya filtresi, hava durumu filtresi, yıldız filtresi, sanat filtresi, renk filtresi, desen filtresi, kenar filtresi gibi birçok efekti birkaç fare tıklamasıyla ekleyebilirsiniz. Sizin için 128 ayrı rüya efekti içeriyor. Tekil efektleri uygulayarak çoklu efektler de elde edebilirsiniz. Böylelikle fotoğraflarınıza binlerce farklı efekt ekleyebilirsiniz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Portable Photo Frame Show v1_4_Build_154 TURK
11t4ies.gif

Photo Frame Show - Add stylish frames to digital photos, desktop wallpapers or website images
Photo Frame Show is a useful and reliable imaging and desktop enhancement program which adds stylish frames to digital photos in order to enhance your personal albums, projects, websites or desktop wallpapers with remarkable ease
Through its innovative graphical user interface, you can choose from a variety of frames and add them to your images save your framed images in popular formats for use on your projects print your framed images through an on-screen virtual printer email your framed images to your friends directly from within the program

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Portable Sothink Photo Album Maker 1_0_80504 TURK
Sothink-Photo-Album-Maker_3.png

An easy-to-use tool that helps you to create an outstanding web photo album and share it with your friends easily!
Do you want to record the growing process of your children? Or do you want to have the magic to transform one face to another? Now with our magician–Sothink Photo Album Maker, It can be realized in minutes! And you can share it with your friends if you like!
Sothink Album Maker is a powerful and easy-to-use tool that helps to create an outstanding web photo album with unique effect in the slideshow mode. Also you can publish it on the internet to share with your friends, or put on blog sites such as MySpace…, or save the album as a screen saver to personalize your desktop.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



PowerArchiver 2009 v11_00_78 Professional Edition TURK
25a4ryt.jpg

PowerArchiver, WinZIP ve WinRAR gibi popüler arşivleme (sıkıştırma/açma) programlarıyla aynı işlevi gören ve bu programlara rakip olan bir yazılımdır.Birçok dosya formatını desteklemesiyle benzerlerini aratmamakta hatta faklı özellikleriyle aralarından sıyrılabilmektedir.Şifreleme yapısının olması fakat bunu 5 farklı yapıda yapabilmesi,güçlü sıkıştırma için Deflate64 methodunu kullanması ve sınır tanımayan dosya uzantılarında sorunsuz çalışması programın en belirgin özellikleri olarak dikkati çekiyor.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

Recover My Files 3_98 Build 6148 TURK
2dux9oo.png

Tanıtım:Recovery My Files, şu anda dünya üzerinde silinen dosyaları kurtarmakta birçok programla karşılaştırılmış ve testlerde en üst sırada yer almış başarılı bir yazılımdır. Recover My Files; silinen belgeler, grafikler, dijital kamera fotoğrafları, ZIP dosyaları, e-posta, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün özelliklere sahiptir.
Recover My Files; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir.
Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.​



Registry Mechanic 8_0_0_900 TURK
11so9xu.jpg

Registry Mechanic bir kayıt defteri temizleme ve düzenleme yazılımıdır. Yazılımla kayıt defterinizi gereksiz tüm verilerden arındırabilir ve hasarlı alanları onarabilirsiniz.
Yazılımın Genel Özeliikleri
# Kayıt defterinde oluşan hataları bularak bu hataların düzeltilmesini ve bu sayede daha sağlam ve kararlı bir sisteme kavuşmanızı sağlar.
# Sistemdeki mevcut yazılımlar ile kayıt defteri girdilerini karşılaştırarak gereksiz girdilerin silinmesini bu sayede temiz bir kayıt defterine sahip olmanızı sağlar.
# "Program Ekle-Kaldır"da sistemden kaldırıldığı halde adı yazan programların buradaki kalıntılarını siler.
# Sisteminizdeki DLL dosyalarını tarayarak gereksiz olanların silinmesini sağlar.
# Sisteminizi açtığında kendiliğinden çalışmaya başlayan (başlangıç öğesi olarak tabir ettiğimiz) bir programI sistemden kaldırıdığınızda halen başlangıç öğesi olarak duranları siler.
# Masaüstünde ya da çeşitli bölümlerde gereksizce yer işgal eden kısayolları temizler.
# Ayrıca gereksiz windows fontu, temp dosyası, dosya uzantısı girdilerini de temizler.
# Tüm bu işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirir.
Genel olarak bu yazılımı kullandığınızda şişmiş olan kayıt defteriniz gereksiz verilerden arınacak, varsa hatalar düzeltilecektir. Bu sayede sistem performansında hissedilir bir artış olacaktır.​



RegVac Registry Cleaner 5_01_22 Retail TURK
155mm3p.jpg

Tanıtım:RegVac Registry Cleaner programıyla gereksiz registry girdilerini, gereksiz kısayol kayıtlarını temizleyebilirsiniz. Uninstaller özelliği ile programları sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz.​



R-Wipe and Clean v8_0_1459 TURK
o0a3iq.jpg

Tanıtım:Bir sistem temizleme aracı olan R-Wipe & Clean ile bilgisayarınızda gereksiz yer kaplayan tüm ayrıntıları silebilir, sisteminiz rahatlatıp hızlandırabilirsiniz.Program çevrimdışı içeriği, temporary internet files'ı, cookie'leri, otomatik form ve şifre tanımlama bilgilerini ve diğer tüm logları bilgisayarınızdan temizliyor.​



Spyware Doctor with Anti-Virus v6_0_0_386 TURK
ayk38x.jpg

Spyware Doctor spyware (casus) yazılımları silmenize olanak tanıyan gerçek zamanlı bir anti-spyware yazılımı. Bu program sizleri spyware (casus), adware (reklam), trojan horses (truva atı), keylogger, casus çerezleri, adbots, spybots, tarayıcı otostopçuları ve bu tarz kötü niyetli saldırıalara karşı koruyor. Ek olarak Internet Explorer ile gezinti yaparken içerdiği popup engelleyecisi ile isteğiniz dışındaki açılır pencerelere de izin vermiyor.
Spyware Doctor kullanımı çok kolay olan ve hızlı tarama motoru sayesinde anlık koruma sağlıyabileceğiniz çok güçlü bir yazılım. Bilgisayarınızdaki güvenliği hiç bir performans eksikliği hissetirmeden yapan bu program sahip olduğu Live Update seçeneği ile en güncel tehtidlere karşı bile her zaman hazırlıklı olmanızı sağlıyor.
OnGuard özelliği gerçek zamanlı koruma için tasarlanmış olup bir çok araç ile birlikte bilgisayarınıza karşı olan saldırıları ve kötü niyetli yazılımların faliyetlerini takip edebiliyorsunuz.​



Super Utilities Pro v8_8 TURK
2rcpg0n.jpg

Super Utilities Pro'da bilgisayarınızı korumak, kontrol etmek, hızlandırmak ve onarmak için 27 tane araç bulunuyor. Program ile bilgisayarınızı hızlandırabilir, koruyabilir ve düzenleyebilirsiniz. İçinde sistem temizleyici, güvenlik doktoru, gizlilik koruyucu, sistem bakımı ve bazı özel araçları barındırır. Sistem temizleyici ile harddiskinizi, belleğinizi, kayıt düzenleyicinizi optimize edebilirsiniz. Güvenlik doktoru ile sisteminizde bulunma ihtimali olan yüzlerce zararlı programı, casus programları ve reklamları bulup silebilirsiniz. Gizlilik koruyucu ile bilgisayarınızdaki önemli bilgileri koruma altına alabilirsiniz. Sistem bakımı aracı sayesinde de bilgisayarınızın görevlerini düzenleyerek bilgisayarınızı daha hızlı ve daha düzgün bir hale sokabilirsiniz. Özel araçlar ise sürücü yedekleme, otomatik kapama, süper ayıklama gibi araçlar olup Standard sürümden farklı olan özellikleridir. Yazılımın arayüzünü değiştirmemizi sağlayan tema (skin) desteği de mevcuttur.​




UltraISO Premium Edition 9_31 Build 2633 TURK
2euswee.jpg

Sabit disklerin kapasitelerinin artmasi ve CD/DVD kullaniminin yayilmasi ile birlikte kullanicilarin bir çogu CD ve DVD'deki programlari sabit disk'e kopyalayarak çalistirmayi, uygulama, oyun ve filmlerin yedeklerini sabit disklerinde tutmaya basladilar. Artik CD yazici uygulamalarinin birçogu içerigi bir bütün halinde tutan CD imajlari hazirlamaniza izin veriyor, CD/DVD imajlarini dakikalar içerisinide tekrar CD'ye veya DVD'ye yazabiliyorlar. Ultra ISO'nun görevine gelince: bu uygulama ile çesitli formatlardaki CD/DVD imajlarinin içerigini görebiliyorsunuz. Uygulama bununla da kalmayarak sahibi oldugunuz imajin formatini degistirebiliyor, içerisinde ki dosya ve klasörleri kopyalayabiliyor ve imajin içerisinde dosya atabiliyor. Uygulama boot bilgisini barindiran imajlarda herhangi bir bozulmaya neden olmuyor: hatta istenirse imaji bozmadan boot bilgisini de degistirmenize de olanak taniyor. Deamon Tools ve Nero Image Drive gibi sanal sürücü uygulamalariyla %100 uyumlu olan Ultra ISO'yu CD ve DVD imajlari ile siklikla ugrasan herkese tavsiye ederim.Kurulumdan itibaren Türkçedir.​



Vista Wallpapers TURK
fbky1w.jpg

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


VSO Blindwrite Suite 6_1_0_1 TURK
21o7m6x.jpg

BlindWrite programı ile CD ve DVD'lerinizdeki dosyalarınızı harddiskinize yedekleyip daha sonra herhangi bir kopya koruması olmadan çalışabilir bir CD veya DVD olarak yazabilirsiniz. Program tüm CD ve DVD biçimlerini tanıyıp yazabilir.
Blindwrite temelde bir oyun kopyalama yazılımıdır, sahip olduğunuz oyunları kopyalarak çocukların kırma ve çizmesinden, her türlü kazadan ve kullanım dolayısıyla oluşan aşınmalardan korunma sağlayabilirsiniz.
Programın Özellikleri:
Kolay kullanılır ve özelleştirilebilir arayüz
Her türlü CD/DVD okuyabilme ve yazabilme
Tüm CD/DVD yazma programlarına uyumlu olma
BlindWrite 4.x (.BWT), CloneCD (.CCD), Iso images (.ISO), Cuesheet/Binary (.CUE/.BIN), Alcohol (.MDS) formatlarına destek verme
Türkçe Dil Desteği​



VSO Image Resizer Business Edition v2_0_2 TURK
2vw8nia.jpg

VSO Image Resizer, bir resim boyutlandırma aracıdır. Program sayesinde resimleri istediğiniz boyutlara küçültebilir, sıkıştırabilir, birbirine dönüştürebilir, kopyalarını oluşturabilir, çıkarabilir, organize edebilir ve filigran ekleyebilirsiniz.
Programla ayrıca e-posta dostu, yani e-posta ile gönderilmede sorun çıkarmayacak boyuta indirgenmiş resimler oluşturabilirsiniz. VSO Image Resizer, Windows explorer uygulamasına entegre olur, böylece resimlerinize sağ tıklayarak hızlı bir şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz.
Özellikler:
Resim dosyalarını birbirine çevirebilirsiniz.
Resimlerinizin boyutunu ve netliğini ayarlayabilirsiniz.
Jpeg, gif, bmp biçimlerini destekler.
Web siteniz için veya e-posta ile resim göndermek için resimlerinizi küçültebilirsiniz.
Windows explorer'a entegre biçimde çalışır.
Hızlı işlem kabiliyeti vardır.
Hafıza kartlarından resimlerinizi alabilirsiniz.
Çıkış klasörünü kaydeder.
Deneyimli kullanıcılar için ekstra özellikler içerir.
Çoklu dil desteği mevcuttur.
Windows 2000/XP/Vista için optimize edilmiştir.
Editörün Notu:
Resimlerinizi sağ tıklama ile boyutlandırma ve filigran ekleme özelliği nedeniyle çok pratik bir yazılım olduğundan bizzat kullandığım ve tavsiye edeceğim bir programdır. TÜRKÇE olması da bir avantaj.​



VueScan Pro v8_4_91 Multilingual TURK
2hedaog.jpg

Tanıtım:VueScan Professional Edition, dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır.
Kullanımı oldukça kolay olan yazılım soluk renk düzeltme, toplu tarama ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından kullanılabilecek diğer gelişmiş özelliklere de sahiptir. Kullanıcıların sistemlerinde hiçbir olumsuz değişiklik yapmayan yazılım aynı zamanda işletim sistemine herhangi bir ek araç yüklememektedir. Tüm diğer tarayıcı yazılımları gibi bunlar olmadan işlevlerini sürdürmeye devam etmektedir.
VueScan gelişmiş tarama seçeneklerine, güçlü özelliklere, renk canlılığını ve en iyi renk dengesini sağlama yeteneklerine sahiptir. 700`den fazla tarayıcıyı ve 209 ayrı dijital kameranın RAW dosya biçimini desteklemektedir. Eğer elinizde bir tarayıcı var ve siz bunu sürücüsü olmadığı için kullanamıyorsanız VueScan ile bu artık bir engel değil!​



Witcobber Super Video Converter 5_7_4 TURK
2hce2c7.jpg

Super Video to Audio Converter video dosyalarındaki sesleri kaydetmenize yarayan bir dönüştürme yazılımıdır. AVI, MPEG, VOB, WMV/ASF, DAT, RM/RMVB, MOV biçimli video dosyalarındaki sesleri MP3, WAV, WMA ve OGG ses dosyaları biçiminde kolayca kaydedebilmenize imkan tanımaktadır.
Video dosyalarından toplu biçimde sesleri çıkarabilmeniz de mümkündür. Dahili bir oynatıcıya sahip olan yazılımla dönüştürme işlemi yapmadan önce listenizdeki dosyaları oynatabilirsiniz. Ses dosyalarının kalitesini, sıkıştırma oranını, frekansını, kanalını ayarlama gibi ek özelliklere de sahip olan yazılımın kullanımı da gayet kolaydır.
Yazılımın Kullanımı
Yukarıda belirtildiği üzere kullanımı gayet kolay olan yazılımla öncelikle "Dosya Ekle"(Add File) butonuna basarak üzerinde işlem yapmak istediğiniz dosyaları seçiyorsunuz. Ardından eğer dönüştürme işlemi yapacaksanız; yazılımın alt kısmında bulunan "Çıktı Biçimi"(Output Format) bölümünden istediğiniz ses biçimini seçiyorsunuz. "Hedef Klasör"(Destination) de belirttikten sonra geriye sadece "Dönüştür"(Convert) butonuna basmak kalıyor.​



WonderBit LifePhotoMaker Pro v1_0 TURK
abl2py.jpg

Tatil fotoğraflarınıza su, kar, yağmur efekti ekleyin ve onları gerçekçi ve güzel animasyon sahnelerine dönüştürün. Şelale, su şırıltısı, kuş sesleri veya sevdiğiniz diğer sesleri resimlerinize ekleyin. LifePhotoMaker’ın kullanıcı arayüzü çok sezgisel ve kolay kullanımlı olup çocuklarınızın ve dedenizin problemsiz kullanabileceği kolaylıktadır. Kreasyonlarınızı sevdiklerinizle paylaşmak için resim, ekrankoruyucu veya video şeklinde değişik formatlarda kayıt yapabilirsiniz.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Aero Dynamic V_3 Theme For Vista TURK
17g3sg.jpg




All Media Fixer Pro v9_11 TURK
28lzwcp.gif

Tanıtım:NewLive All Media Fixer Pro bir çoklu ortam dosya tamir aracıdır. Zaman zaman çoklu ortam dosyaları çeşitli nedenlerden dolayı bozulabilmektedir. Bu bozulma dosyaların düzgün biçimde oynatılmamasına, takılmalar yaşanmasına ya da hiç açılmamasına neden olabilmektedir.
Ayrıca internetten düzgün ya da tam biçimde innDirilmemiş olan çoklu ortam dosyaları da olabilmektedir. İşte All Media Fixer bu tip sorunların çözümünde yüksek başarı oranı göstermektedir. Oldukça küçük bir boyuta sahip olan yazılımın kullanımı şu şekildedir:
İşlem çok basit. Programın ana menüsünde "Add Media File" (Medya Dosyasını Ekle) adlı simgeye tıklayıp onarmak istediğiniz dosyayı seçip "Aç" diyorsunuz. Daha sonra media player kısayoluna benzeyen "Start check and fix" (Denetlemeye Başla ve Onar) adlı ikona tıklıyorsunuz. Hepsi bu kadar eğer biraz sanşlıysanız artık medya dosyanızı kullanabilirsiniz.
Yazılımın Genel Özellikleri
# Oynatılamayan ya da ilerletilemeyen medya dosyalarını onarma.
# İnternet üzerinden bütünüyle innDirilmemiş medya dosyalarını onarma.
# Kısmen zarar görmüş olan medya dosyalarını onarma.
# Yapacağı işlemi tamamladıktan sonra sesli uyarı vererek çıkış için bildirimde bulunma.
# Desteklediği formatlar: WMA, WMV, ASF, WM, ASX, AVI, DIVX, XVID ,Vob, RM, MP3, MP2, MP1, MPA, MPGA, MPG, MPEG, MPA, DAT, WAVE, Jpeg ve BMP.
# Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olma.
# 30 üzeri görünüm tarzı için kabuk(skin) kullanma.
# Dosya onarımındaki başarı oranı 82.8%-97.6% arasındadır.​



AusLogics BoostSpeed 4_2_5_165 TURK
2d6s6d1.jpg

Tanıtım:AusLogics BoostSpeed dolaylı yoldan bir internet hızlandırıcısıdır. Amacı bilgisayarınızı temiz tutarak internette de tam performans sağlamak.
Özellikler :​

# Hataları önler.
# Windows'a bazı ayarları yükler.
# Kütük kayıtlarını temizler.
# Başlıkları (banner) önler ve böylece internette maksimum performans sağlar.
# İnternet bağlantı ayarlarını da kurcalayarak hızda belirli bir artış yaşanmasını sağlar.​



Acronis True Image Home 2009 12_0_9608 Final (English) TURK
1124n06.jpg

Acronis True Image ile sisteminizdeki diskleri yedekleyebilir, yedeklemelerinizi geri alabilir ve tam disk kopyalaması yapabilirsiniz.
Acronis True Image sezgisel bir arayüze sahiptir. Barındırdığı sihirbazları sayesinde kolay bir kullanıma sahip olan Acronis True Image’ın özellikleri; Çevrimiçi disk yedekleme oluşturabilme Yedekleme kayıtlarına bakma...
Otomatik yedekleme planlama
Disk yedeği doğrulama aracı
Disk sürücüsü kopyalama ve yükseltme
Çoğalan disk yedeklemeleri oluşturma
Kişisel dosya ve klasörler ya da sistem girişlerini geri alma
Güvenlik bölgesi(Diskinde yedeklenen dosyaları saklayamayacak kullanıcılar için)
Başlangıç kurtarma yöneticisi
Tüm boyutlardaki sabit diskler için destek
Geri almadan sonra sistem dosyalarını denetleme
Şifre koruması
Kullanıcı tanımlı sıkıştırma düzeyleri
Tüm düzeylerdeki IDE ve SCSI RAID denetim desteği
Bölüm tipini, dosya sistemini değ​



Acronis® True Image Home 2009 TURK
21a056v.jpg

Acronis True Image Home ,programı veri yedekleme disk clone Recovery gibi özellikleri ile göz doldurmakta. Sisteminizin backup unu alırken Partition larla beraber olarak aldığı için sisteminizi tekrar kurmak birkaç dakikanızı alıyor. Özelliklede görev atama olarak sisteminizi otomatik olarak yedeklettirebiliyorsunuz. Sisteminiz çöktüğü zaman CD'si ile yada disketi ile boot edip disk üzerinde en son aldığınız yedeği tekrar aktif hale getirebiliyorsunuz.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Any DVD Converter Professional v3_6_3_1 Portable TURK
21j0shj.jpg

Any Video Converter hepsi içinde bir video dönüştürme aracı. Kullanımı kolay arayüzü ile hızlı dönüştürme yapabilme ve görüntü kalitesi yüksek video dosyaları elde etmek mümkün. Nerdeyse bütün video dosya formatlarını destekleyen ve dönüştürebilen programın dönüştürdüğü dosya formatları DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI. Bütün bu dosya formatlarını iPod, PSP veya diğer mp4 oynatıcı taşınabilir cihazlarınızın desteklediği MPEG-4 formatına dönüştürebiliceksiniz.
Any Video Converter video dosyalarını kırpmanıza, ekran oranını değiştirmenize, ses kalitesini düşürmenize izin veriyor. Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra video dosyalarını sisteminizde çözücüsü bulunan formatlara çevirebilirsiniz.​



Belltech Label Maker Pro 3_2 TURK
zk69lc.jpg

Label Maker Pro, profesyonel olarak adres etiketleri, isimlik, zarf, imza, antetli kağıt, posta kartı, şirket kartı vb şeyleri veritabanından hızlı ve kolay bir şekilde yapabilen bir program
Programın içinde kaybolmadan hızlı ve kolay bir şekilde hem şablon hem de kendi tasarımlarınızı oluşturup, yazdırabilirsiniz Program BMP, JPG, GIF, PNG türündeki dosyaları kaydedebilir İçinde yer alan çok sayıda arkaplan ve şablon sayesinde istediğiniz çalışmaya uygun tasarımlar oluşturabilir, değiştirebilir, düzenleyebilir ve şekiller ekleyebilirsiniz
Programı açtığınızda karşınıza gelen 'yeni yayın seçenekleri' penceresi içinden kendinize uygun seçimler yapabilirsiniz 1 kategori seçim bölümünde: Adres, nakliye etiketi, isimlik, mektup zarfı, posta kartı, antetli kağıt, reklam, imza, afiş seçimi yapılabilir 2 kategori bölümünden şablon ve arkaplan seçimi; 3 kategori bölümünde yayın şablon boyutunu seçip 'OK' tuşuna bastığınızda seçiminiz düzenleme durumunda açılır Daha sonra çalışmaya tıklayarak çeşitli yerlerini istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz Yazı tipi, metin, konum, boyut, yatay-dikey hizalama, yazı tarzı, boyut, renk gibi çeşitli değişiklikler uygulayabilirsiniz
Ayrıca hazır şablon kullanmak istemeyenler kullanıcılar, tamamen kendilerine has çalışmalar da yapabilir Yaptığınız çalışmaları programın kendi uzantısıyla (LBLF) ya da PDF olarak kaydedebilirsiniz Ayrıca resmi BMP, JPG, GIF, PNG ve TIFF olarak kaydedebilir ya da şablon olarak (FLYT) kaydedebilirsiniz Yazdır seçeneği içinden de gerekli kağıt türünü seçip, çalışmanızı yazdırabilirsiniz.​



BitDefender Total Security 2009 Final Full TURK
xlggp3.jpg

Dosya Adı: BitDefender Total Security Pro 2009 Final Full İndir
Virüsler, spyware, korsanlara karşı Proactive koruması, 2009 uygulamanın, virüsler, spyware, korsanlar, boş mesaj ve diğer Internet güvenlik tehditlerine karşı etraflı proactive korumasını sağlamak için tasarlandığı BitDefender toplam güvenliğine boş mesaj gönderir, sistem bakımı ve veri yedeğiyle beraber.
BitDefender toplam güvenlik 2009, senin PCsin için son proactive korumasını sağlar. O, virüslere karşı sanat korumasının durumunu birleştirir, korsanlar olan spyware, boş mesaj gönderir, ve diğer Internet güvenlik tehditleri. Üstelik, onun sistem bakımı ve PC yedek aletleri, hızlı koşuyor olan senin PCini tutar, ve veri kaybından korudu.
ANTIVIRUS & ANTISPYWARE:
Kendisi ileri proactive bulma tekniklerini·e kullanıyor olan bilinmiş virüsler, spyware ve diğer malware · blok bilinmeyen virüslerine karşı gerçek zamanda senin PCini koru, bul, ve taşınmalar, (Rootkits) ·'in, minimum bir ·'e sistem yükünün, izlediği ve potansiyel spyware tehditlerini içeride gerçek zamanlı engellediğini azaltarak düzgün kumar oynayan bir tecrübeyi sağladığı tehditleri sakladı
ANTI PHISHING:
·
·'in, e-posta veya ağ yoluyla engelleyen kişisel bilgi sızıntıları ile kimlik hırsızlığının riskini azalttığı phishing denemelerine karşı geçerek (Sansürlenen sözcük) bütünüyle erişilen ağ sayfalarını korur
Güvenlik Duvari:
Internet'e uygulamaların erişiminin olduğu kontroller "Saklanma" gizli biçim koyma · yardımlarıyla korsanlardan senin bilgisayarın, şebekeye içeride günlüğe kaydeden bilgisayarların hakkında seni haberdar ederek Wi Fi internet bağlantısına yetkisiz erişimi engellerken
ANTISPAM:
·'in, senin Inboxuna uzanmaktan scam e-postalarının farklı tiplerini engellediği yeni adaptive motorlarıyla yeni boş mesaj gönderme tekniklerine daha hızlı yanıt verir
Ana babaya ait kontrol:
Bloklar, uygunsuz ağ içeriğine erişir, ve e-posta, izin verir, veya belirtilen aralar esnasında blok ağ erişimi
Yedek;
Senin verinin yedeği yaratarak, sadece yeni dosyaların yukarısının olduğu yerel ve çıkarılabilir sürüşler, CD R RW veya DVD R RW'e otomatik olarak arkaları kopyaladığı korumalar, bir takım öncesi programında temel aldı.​

Ayarlama:
Gereksiz dosyaları çıkararak PC çalışmasını geliştir, ve kayıt girişleri tamamen, dosyaları siler, ve engellemesi için diskten dosyaların "İzler"i, toparlar
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Cep Telefonları İçin MP4 Hazırlama (Videolu Anlatım) TURK
359id6t.png

Ben bu işlem için Xilisoft Video Converter Ultimate programını kullanıyorum.
Programı eklemiyorum zaten forumda tam sürümü mevcut aratarak indirebilirsiniz.
Gerisini Anlatımını yaptıgım videodan izleyerek ögrene bilirsiniz.
Kolay gelsin...
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Ideal Administration 2008 8_46 TURK
2134506.jpg

Tanıtım:IDEAL Administration güçlü bir uzaktan sistem yönetim platformudur. Windows NT, XP, 2000 ve 2003 Gibi işletim sistemlerini kontrol altında tutabilir ve her türlü işlemi uygulayabilirsiniz. Tam hakimiyet dosya yönetimi v.b çok çok özellik bu araç bünyesinde bulunmakta.​

 

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

ImTOO DVD Ripper Ultimate 5_0_44_0925 MDF
dvd-ripper-platinum-200.gif

Tanıtım:DVD Filmlerinizi VCD, DivX, MPEG, AVI formatlarına dönüştürebilirsiniz. Programla videolarınız dönüştürüken resim ve sesler çok kaliteli bir şekilde çeviriliyor, herhangi bir bozulma veya resimde buzlanma olmuyor.​



Internet Explorer 8 Beta2 Türkçe WindowsVista-x86- TURK
5ueccx.gif

Microsoft ünlü web browser'ının ve e-mail istemcisinin en son sürümünü çıkardı. IE7.2, IE6'in tüm özelliklerinin yanı sıra bir kaç ek özellik de içermekte.
Personal Bar (Kişisel Çubuk) tüm kullanıcılar için internette gezintiyi kolaylaştırıyor. Ek olarak arayüzün görüntüsünü değiştirebiliyorsunuz. Geliştirilmiş arama çubuğu internette aradığınızı bulmanızı kesinleştiriyor. Image Araç çubuğu hızlı ve kolay bir şekilde internetteki ve e-mail ile gelen resimleri yüklemenizi ve yazdırmanızı sağlıyor. Tüm yüklediğiniz resimlere My Pictures (Resimlerim) klasöründen ulaşabiliyorsunuz. İnternette resimler üzerine geldiğinizde araç çubuğu beliriyor ve fonksiyonlara kolayca ulaşabiliyorsunuz. Yeni Explorer ve Contacts çubukları MSN Messenger servisine kayıtlı olanların browser'ın penceresinden mesajlaşmalarına izin veriyor. Bu sayede gezintiniz sırasında yazışmaya devam edebiliyorsunuz. Cookie kontrolü ve Platform for Privacy Preferences (P3P) gibi özelliklerle gelişmiş güvenlik sağlanıyor.
Yeni versiyonla ilgili üzücü haber ise IE6'nın Windows 95'te çalıştırılamayacak olması. Windows 98 ve üstüne ihtiyacınız var.​

WindowsVista-x86
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
WindowsXP-x86
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


360desktop v0_6_0 Beta TURK
xpufwl.jpg

360desktop ile masaüstünüz hemen hemen sonsuz bir genişliğe kavuşacak, 360° interaktif duvarkağıdı yapabilecek ve 360° lik içerikleri paylaşmak için bir galeriye sahip olabileceksiniz.​



Acronis True Image Home 2009 + Serial TURK
2mw77fd.gif

Acronis True Image ile sisteminizdeki diskleri yedekleyebilir, yedeklemelerinizi geri alabilir ve tam disk kopyalaması yapabilirsiniz. Acronis True Image, sezgisel bir arayüze sahiptir. Serial mevcuttur.​





Adrosoft AD Sound Recorder v4_1_1 TURK
2r7pnp0.jpg

AD Sound Recorder kullanışlı bir ses kayıt yazılımıdır. AD Sound Recorder, mikrofon, CD, internet ya da müzik çalıcı programlardan (Windows Media Player, WinAmp, RealPlayer) WAV ve MP3 formatlarında kayıt yapabilir.
Bazı özellikleri:
· Kulay kullanımlı kullanıcı arayüzü.
· Kayıttan önce ses sinyallerini izleme.
· WAV, MP3 ya da WMA formatlarını çalabilme.
· MP3 dosyaları için ID3 Taglarını düzenleyebilme.​




Altdo DVD Burner 6_1 TURK
2j0z2m8.gif

Altdo DVD Burner, bir CD/DVD yazdırma ve düzenleme yazılımıdır. Yazılımla ses ve veri CD/DVD’leri oluşturabilir, çift katmanlı medyalar üzerine veri yazdırabilirsiniz.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



AMS-Software Photo Effects v1_65 TURK
33wr782.jpg

Photo Effects, çeşitli filtrelerle fotoğrafları işlemeye yarayan yeni bir program. Onunla herhangi bir resmi kolayca dönüştürebilirsiniz. Program geleneksel ve orijinal olmak üzere elliden fazla efekt içermektedir. Fotoğraflarınıza yağmurlu, karlı, sisli hava efektleri, güneş ışığı efekti verebilir, gökyüzüne yada bir tayfunun içine koyabilirsiniz. Efektleri birleştirerek gerçekçi kompozisyonlar oluşturabilirsiniz.​




AnyDVD & AnyDVD HD 6_4_7_6 - Final Türkçe + Regkey (HD,BR Destekli) TURK
16le07k.gif

AnyDVD, korunmasız ve tüm uygulamalar için bölge kodlu filmleri, windows işletim sistemine kopyalamak, filmlerin şifrelerini çözmek, DVD filmlerini şifresiz ve kodsuz olarak elde etmek için tasarlanmış bir yazılımdır. CSS kodu ile korunan filmleri bölge kod uygulamaları ile çok kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.​

Yeni: Blu-Ray destegi eklendi
Yeni: Blu-Ray bölge kodu silici eklendi
Değişti: Otomatik güncelleme sistemi eklendi, Windows XP ve Vista’da balon seklinde uyari mesaji verir
Değişti: 64bit OS’da I/O (WinXP64/Vista64) kernel moduna tasindi
ElbyCDIO layer güncellendi
Değişti: Windows XP and Vista’da, ElbyCDIO az CPU kullanicak
Değişti: CloneCD veya CloneDVD, AnyDVD kullaniminda XP64 ve Vista64'de disk taramasi uzun sürmiyecek
Düzeltildi: HD DVD’leri iHD menuleri olmadan calismayordu
Düzeltildi: AnyDVD, kullanici bilgisayari kapattiginda tamamen kapanirdi
Düzeltildi: AnyDVD, bazi aygitlari devre disi birakamiyordu/li>
Düzeltildi: AnyDVD, Arccos kopyalamaya karsi korumada, multi angle basliklarini tespit edemiyordu
Bazi kücük degisiklikler ve düzenlemeler
Diller güncellendi
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Arc DVD Copy v1_5_40 TURK
s27abk.jpg

Arc DVD Copy kullanımı kolay kullanımlı, hızlı ve tüm özellikleri kopyalayacak bir programdır. Bir Dvd kopyalama süresi 20-40 dakikadır. Elinizdeki DVD lerin yedeğini almak için idealdir.
Özellikler:
Çift katmanı DVD destekler.
DVD içerisindeki tüm alt yazı, menü, özel bölüm ve dilleri kopyalar.
DVD bölge kodlarını siler.
Tüm NTSC ve PAL DVD Filimleri.
Güncel DVD-R/RW, DVD+R/RW disklerinidestekler..
Tüm SCSI,IDE,USB DVD satılan burners/recorder destekler .
Dual-layer(D9) and single-layer(D5) media.​



Arial Audio Converter 2_3_96 TURK
20i9ly.gif

Arial Audio Converter ile MP3, WMA, OGG, MP2, WAV (PCM, DSP, GSM, ADPCM), G721, G723, G726, VOX, ALAW, ve ULAW formatları arasında çeviri yapabilirsiniz. Program birden fazla dosyayı tek grup halinde çevirebilir. Ses ayarlama, ID3 tagı desteği gibi özelliklere de sahip olan programdır.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Boilsoft Video Joiner 5_22 TURK
2icb1xi.gif

Boilsoft Video Joiner (Birleştirici), bir video birleştirme yazılımıdır. En sık kullanılan video biçimlerine destek verebilen yazılımla elinizdeki videoları tek bir video dosyası haline getirebilirsiniz. Yapmanız gereken birleştirmek istediğiniz videoları seçmek, sırasını düzenlemek ve tek bir fare tıklaması ile birleştirmek.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Boilsoft Video Splitter 5_11 TURK
2hdb29g.gif

Boilsoft Video Splitter (Kesici) video dosyalarınızı isteğiniz yerden kesmenize olanak sağlayan yazılımdır. Bu program sayesinde AVI, DivX, MPEG-4, MPEG-1, MPEG-2, VOB, ASF, WMV, WMA, RM, RMVB, MP4, MP4a, 3GP, 3G2, DAT, AC3 dosyalarınızı istediğiniz yerden kesip sabit diskinize kaydedebilirsiniz.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Diskeeper 2008 Pro Premier 12_0_781-t TURK
30wnzfa.jpg

Diskeeper, temel olarak bir bilgisayar sistem denetleyicisidir. Sisteminizde herhangi bir nedenle yavaşlama meydana geldiğinde program otomatik olarak devreye giriyor ve sorunu düzeltiyor. Disk birleştirici özelliği ve dosya yönetim paneli de bulunan bu kullanışlı program her türden kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde. Programın sonuçları ayrıntılı olarak verebilme özelliği sayesinde sisteminiz hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmanıza olanak sunuyor. Diskeeper programı ile disk sürücüleriniz ve sisteminiz koruma altında.....
Programın Özellikleri:
Gelişmiş arabirimi ve arabirim üzerinden kullanılan grafik arayüz sayesinde her türlü kullanıcının isteğine cevap verebilecek düzeyde.
Sisteminizin zorlandığı durumlarda otomatik olarak devreye girme özelliği sayesinde zor durumlarda her zaman sizin yanınızda.
Tüm dosya sistemlerini tanıma özelliği sayesinde hiçbir problemle karşılaşmayacaksınız.(FAT, FAT32, NTFS, .......)
Birden çok disk tanıma özelliği ve bu diskleri ayrı ayrı birleştirebilme mekanizması...
Geniş rapor alma özellikleri.(Performans, Güvenilirlik, Parçalanmış Dosyalar, Disk Haritası, Öneriler.)
Sonuçları grafik olarak verebilme özelliği.
Windows disk birleştirici mekanizmasına nazaran daha başarılı ve hızlı olması.
Geniş dosya birleştirme ayarları sayesinde sisteminize en uygun disk birleştirme seçeneklerini uygulayabilir ve daha hızlı sonuçlar alabilirisiniz.
Özel performans arttırma fonksiyon ve ayarları. Bu fonksiyon ve ayarlar sonucunda % 300'e kadar performans arttırabilme.
Kullanmakta zorlanmanız durumunda kullanabileceğiniz geniş yardım dosyaları.(İngilizce)
Disk giriş ve çıkışlarını kontrol eder ve herhangi bir zararlı durum karşısında sizi uyarır.
Kullanılmayan dosyaları (isteğe bağlı) silerek veya sıkıştırarak hem performans hem de disk alanı kazandırma özelliği.​



DriverMax v4_6 TURK
yf4fn.jpg

DriverMax sizleri Windows driverlarınızı kolaylıkla tekrar kurmanıza yardımcı olan bir programra. Artık az bulunan driverları disklerinizde veya internet üzerinde aramanıza gerek kalmıyıcak. CD lerinizi deşip hangisi hangi donanım cihazımın driver CDsiydi diye kafanızı meşgul etmiyiceksiniz. Basitçe bütün driverlarınızı tek bir sıkıştırılmış dosyaya koyabiliceksiniz. Windowsunuzu tekrar yüklediğinizde hepsini tek bir yerde toplamış olucaksınız.
Ne zaman bütün driverlarınızı tekrar yüklemeyi planladığınızda, DriverMax sizlere tekrar yardımcı olabilir: 5-10 dakika içinde tek bir bilgisayar restartıyla bütün herşeye yeniden sahip olabiliceksiniz. DriverMax aynı zamanda bütün driverlarınız hakkında raporlar görüntüleme özelliğinede sahip. Bu özellik başka makinelerle makineniz arasındaki yüklenmiş driverları test etmeniz esnasında size çok yardımcı olabilir.
DriverMax 4 yepyeni görünümü ve Windows Vista ile tam uyum sağlayan son sürümüyle tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.
Windowsunuzun yavaş çalışması sorunu genellikle yanlış yüklenmiş olan driverlar yüzünden meydana geliyor. Windows sizin yüklediğiniz bütün eski driverları geri yüklemeyi isteminiz durumuna karşılık depoluyor. Tabi bazen eski versiyonlar yenileriyle çakışmalara uğruyabiliyor. Export Wizard sadece sizin seçtiğiniz driverların copyalarını hazırlayıp gerekli olanları sıkıştırdığınız zip dosyasının içine atıyor.​




Helicon Focus v4_60_3 Pro TURK
35ho8zn.jpg

Helicon Focus Pro farklı noktalara odaklanmış kısmen net olan birden fazla fotoğraftan tam odaklanmış net bir resim oluşturur.​



IconCool Studio 6_12 Build 81015 TURK
v8dc8.gif

IconCool Studio Pro programı adından da anlaşılabileceği gibi bir simge düzenleme programıdır. ico, cur, gif, jpg ve png dosyalarını tanıyabiliyor. Ayrıca program Adobe PhotoShop eklentilerini tanıyor ve PhotoShop'tan dosya transfer edebiliyor. Programla gif dosyaları üzerinde rahatlıkla işlem yapabilirsiniz. 50 adet filtre ve efekt mevcut. Simgeler üzerinde düşündüğünüz her şeyi bu programla yapabilirsiniz.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Iconico Email Extractor 2.6 + Serial TURK
14mck0h.png

Eğer elinizin altındaki bazı belgeler içinde karışık vaziyette çok sayıda e-posta adresi varsa ve bunları tek elde toplamak istiyorsanız, Email Extractor bunu size sunar.
Yazılım sayesinde karışık metin dosyaları içinde yer alan e-posta adreslerini tek hamleyle tüm metnin içinden sıyırarak çıkartabilirsiniz. Serial mevcuttur.​




iMesh 8_0_0_55769 - Türkçe TURK
2pqrg2p.gif

En büyük müzik topluluğuna katıl. %100 Yasal P2P dosya paylaşımı. 15 milyondan fazla BEDAVA şarkı ve video, 2 milyondan fazla orijinal yapımcısından lisanslı yüksek kalite şarkı.
İMesh ile ses, resim, döküman ve video dosyalarını tam 7 milyon kayıtlı kullanıcının bulunduğu bir ortamdan çekebilirsiniz. Bu dosyalar sunucuya o an bağlı bulunan ve dosyalarını paylaşıma açan kullanıcıların bilgisayarlarından sizinkine transfer olacaktır. Dosya transferi oldukça hızlı olup, yarım kalan yüklemeler sonradan devam ettirilebilmektedir.Casus ve reklam yazılımı olmadan dünyanın en hızı yüklemelerini yapabileceğiniz iMesh, favori sanatçınızın tüm albümlerine veya beğendiğiniz şarkılarına ulaşabileceğiniz hızlı ve kullanımı basit bir program.​


Tamamen yeni arayüz.
Müziğinizi iMesh 'le istediğiniz yere ***ürün!
Kullanıcı profillerine, fotoğraflara ve müziklere göz at
Öncekinden de hızlı indirin!iMesh, hızlı download, skin desteği ve güçlü arama özellikleriyle öne çıkmaktadır.
Editör Notları: Ah limewire'den az çekmediq dimi? Bilgisayarımıza virüs girdi diye? Acaba bunda virüs varmı, o nedir diye şüphe duymalarımız..İmesh ! Şuanda'ki en iyi paylaşım programlarından biri, yapımcıların'dan 2'si türk olan bu program, kolay arayüzü ve kullanışlığı ile şirinmi şirin.Chat menüsü, arkadaş ekleme seçenekleri, arkadaş edinme menüsü, yeni çıkan şarkılar hakkında track bilgileri edinme.Denemeniz tavsiye olunur
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Magic Translator 8.01.6626 + Serial TURK
99gd9z.gif

Magic Translator; internet kaynakları ile bağlantılı, online çeviri yazılımıdır. 10 dili birbiri arasında tercüme edebilir. İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Rusca, Çince, Korece, Japonca. Serial mevcuttur.​





MiniLyrics 6.1.3720 + Serial TURK
8wgvhx.gif

Dinlediğiniz şarkının sözlerini de görmek istermisiniz? MiniLyrics; başta Winamp olmak üzere iTunes, Windows Media Player, RealOne, Matchbox, Quintessenial Player, BSPlayer, Foobar2000 gibi medya programlarıyla uyumlu olup, çalmakta olan şarkının sözlerini geniş veri bankasından bulup sizlere sunuyor, hem de söylenmekte olduğu satıra kadar göstererek. Serial mevcuttur.​



Mobile Master Corporate 7_3_0 Build 2999 TURK
2ccx81w.jpg

Bilgisayarınız ile Mobil Araçlarınız Arasında Senkronize oluşturup Bilgisayar Üzerinden Mobil Cihazlarınıza Hükmedebilirsiniz. Tema, oyun, duvar kağıdı, müzik gibi dosyaları kolaylıkla transfer edecek adres defterinizi yedekliyebileceksiniz. Siemens, Sony Ericsson, Nokia, LG, Motorola, Samsung Gibi Telefonlara Uygundur.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


J River Media Center v12_0_534 TURK
6o66tlg.jpg

J.River Media Center, medya oynatıcılar içerisinde en gelişmiş yazılımlardan biri. Program ile müzik dinleyebilir, video izleyebilir, dvd seyredebilirsiniz. Bunların yanı sıra tv izleme imkanı ve dijital fotoğrafları seyretme imkanınız da var. Program pek çok medya oynatıcıdan daha üstün özelliklere sahip.
Özellikler
* Gelişmiş ses kalitesi
* Equalizer sistemi
* Farklı efektler
* Uzaktan kumandayla yönetebilme imkanı
* Müzik ve video cd'leri oluşturma imkanı
* Geniş plug-in kullanımı
* Özelleştirmeye açık arayüz
* Profesyonel çoklu skin desteği​




Kaspersky Virus Removal Tool 7_0_0_242 (10-10-08) TURK
28tx46h.jpg

Kaspersky Virus Removal Tool, ünlü antivirüs firması Kaspersky tarafından geliştirilen ücretsiz bir virüs tarama programı. Anlık koruma sağlamayan bu uygulama bilgisayarınızda virüs arar, temizleme veya karantina alma işlemlerini yapar.. Aktif koruma sağlamaz, sadece tarama amaçlı kullanım içindir. Ayda bir kere ya da bilgisayarınızda zararlı varlığından şüphe ediyorsanız güncel dosyayı indirerek tam sistem taraması yapmanızı tavsiye ederim. Tarama bitince bilgisayarınızda kalmasına gerek yok.​



Luxology imageSynth v2_0 TURK
mvn9mp.jpg

imageSynth 2, düşük çözünürlüklü resimlerden yüksek çözünürlüklü karma desenler oluşturan gelişmiş teknolojiye sahip bir programdır.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
 

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

Memory Improve Professional v5_2_1_5164 TURK
xckhfr.gif

Memory Improve Professional programı sayesinde bilgisayarınızda karşılaştığınız ram hafıza tıkanmaları ve buna bağlı yavaşlamaları çözmüş olacaksınız. Siz sadece bu programı kurun ve gerisini ona bırakın. O sizin için raminizi ve bilgisayarınızın hafıza belleğini belirli aralıklarla temizler ve bilgisayarınızı hızlandırır.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Movie Label 2009 v4_1_2_758 TURK
aetxdy.jpg

Güzel bir film hazırlama ve kataloglama programı. Seçmiş olduğunuz filmlerin isimlerini, çıkış tarihlerini, senaryolarını, kamera arkalarını, oyuncu, senarist ve yönetmenlerini listeleme özelliklerine sahiptir. Hazırladığınız kataloglar günümüz teknolojisine yani DVD ortamına aktarılıyor. Veri tabanını ise program kendisi hazırlıyor. Kolay bir arayüze sahip bu program işinize yarayabilir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Music Label 2009 v15_0_2_2006 TURK
34zimoy.jpg

İster profesyonel bir DJ ister sadece bir müzik heveslisi olun, Music Label müzik koleksiyonunuzu düzenlemede size yardımcı olabilir. Otomatik CD tanıma ve Internet' ten albüm bilgilerini indirmenizi sağlayan CDDB (CD veritabanı) desteği özellikleri sunar.
Music Label tüm MP3 koleksiyonunuzu hızlıca ve kolayca kataloglamanızı sağlayan ayrı bir MP3 veritabanı sunar. Music Label 2001 CD'lerin ödünç verilmesi ve sigortalanmasıyla da ilgilenir. Dahili posta alıcısı ödünç alınmış CD'leri geri getirmeyen insanlara otomatik mesajlar gönderebilir. Bir internet özelligi size sanatçinin ana sayfasını gösterebilir. Bu program ayrıca DJ defteri ve çalma listesi programlama gibi özel DJ işlevleride içerir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Numerology 369 v1_0 TURK
100dbaf80353.jpg

Numerology, one of the most ancient skills, the so-called pseudo-science, which was first founded in the old cultures of China and India, was used to discover the features and elements of the person's character according to their date of birth as well as their name and surname. Those ancient people believed that through numerology they can understand the good and bad sides of a human soul, one's personality, the visible and hidden competences, one's virtues and flaws, one's likes and dislikes, the person's motivation in life, the suitable love partners and friends, as well as one's past and future life.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Portable Photo Frame Show v1_4_Build_154 TURK
ofucf7.jpg

Photo Frame Show - Add stylish frames to digital photos, desktop wallpapers or website images
Photo Frame Show is a useful and reliable imaging and desktop enhancement program which adds stylish frames to digital photos in order to enhance your personal albums, projects, websites or desktop wallpapers with remarkable ease
Through its innovative graphical user interface, you can choose from a variety of frames and add them to your images save your framed images in popular formats for use on your projects print your framed images through an on-screen virtual printer email your framed images to your friends directly from within the program

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting




Video Capture Master 7.0.0.3662 + Serial TURK
2ug2q1u.jpg

Gerçek zamanlı video ya da resim yakalamak ister misiniz? Video Capture Master bu tür ihtiyaçlarınız için dizayn edildi. Bu programla kolayca; Webcam, TV card, digital video, digital camera ve diğer görüntü araçlarından video ya da resim kaydedebilirsiniz. Videoları AVI formatında kaydetmenize de izin veriyor. Serial mevcuttur.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



O&O DiskImage Pro v3_1_808 TURK
245ylpt.jpg

Verilerinizin Profesyonel Yedeklenmesi. O&O DiskImage, tüm bir sistemi ister adım adım ister bir seferde kopyalayabilir. Kopyalanan veriler daha sonra şifrelenebilir ve birçok farklı boyutta sıkıştırılabilir. Bu kopyaların hangi farklı bellek boyutlarına ayrıştırılmasına kullanıcı karar verebileceği gibi, O&O DiskImage da otomatik bir ayrıştırma yapabilir. DiskImage Eğer bir kopyanın yalnızca bazı dosyaları veya parçaları gerekli ise, tüm görüntüyü tekrar kaydetmek gerekli değildir. Eğer O&O DiskImage orjinal dosya ve parçalara direkt ulaşım sağlıyorsa, istenen kopyalar sürücü olarak kaydedilebilir.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Rar Repair Tool v_4_0_1 TURK
5anq7t.jpg

İnternetten indirdiğiniz bazı .rar uzantılı dosyaların, bir de boyutu büyükse, bozuk olarak inmesi can sıkıcı bir durumdur. Ancak bu programla bozuk .rar uzantılı dosyalarınızı başarılı bir şekilde kurtarabilirsiniz. Özellikleri: .rar dosyalarını kurtarabilme Günlük tutabilme Rar dosyasındaki dosyaları tek tek kontrol etme Kurtarılmış dosyanın kayıt edileceği dizini belirleyebilme Kaplama (Skin) desteği Toplu olarak .rar dosyaları ile çalışabilme özelliklerini sunmakta..
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


SlySoft CloneDVD v2_9_2_0 TURK
23jsbqd.png

Elby CloneDVD, DVD yazma programıdır. CloneDVD, DVD'lerinizi başka bir DVD'ye ya da sabit sürücünüze olduğu gibi yazabiliyor. Böylece tüm kopya korumaları ve benzeri içerikler de kopyalanarak DVD'nizin birebir kopyası hazırlanabiliyor. Program yüksek yazma hızıyla ve stabil çalışmasıyla dikkat çekiyor. Video Önizleme seçeneği ile de yazdığınız DVD içeriğinizden istediğiniz dosyaları seçebiliyor, kopyalamak istediğiniz bölümleri yine bu pencereden ayırabiliyor ve filmleri bölebiliyorsunuz. Tüm DVD biçimlerine tam destek veriyor.
ÖZELLİKLERİ:
* Plextor sürücüleri ile yaşanan bazı problemlerin giderilmesi
* CSS koruması gösterimi değişikliği
* Yeni program sesleri
* Çizik DVD'lerde kullanıcıyı uyayarak bu yerleri okuyabilme özelliği
* Macrovision korumasını bulup kopyalayabilme
* Dosya sistemi hataları giderilmesi
* Yardım yenilikleri
* Geliştirilmiş hata bulucusu
* Geçersiz VIDEO_TS bulucusu
* Yeni seçenekler
* Sabit sürücüye kaydederken ISO ve Daemon Tools, Clone CD biçimlerini oluşturabilme özelliği
* Oluşturulan bazı dosyalardaki veri kayıplarının ve bozuk imaj dosyalarının önlenmesi
* NEC sürücüleri DVD-ROM'ları ile yaşanan problemlerin giderilmesi

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Recover My Files v3_9_8_6148 TURK
28aojky.jpg

Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoğraflarınızı, zip dosyalarınızı, e-postalarınızı, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerinizi geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır. Recover My Files, Geri Dönüşüm Kutusu’ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini de geri getirebilme özelliğine sahiptir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Xilisoft DVD Ripper Platinum 5_0_44_1017 TURK
nn2ww6.jpg

Xilisoft DVD Ripper tam donanımlı bir DVD yedekleme yazılımıdır. Bu yazılımla DVD’lerinizi AVI, MPEG, WMV, DivX, RM, MOV, MP4, 3GP, 3G2, Xvid, ASF… haline getirip sabit diskinizde barındırabilirsiniz. Yazılımla DVD’nizdeki herhangi bir bölümü keserek yedeklemeniz mümkün. Gerçekten hızlı ve kaliteli çevrim yapabiliyor. Bünyesinde bulundurduğu bir sürü çıkış ayarıyla kendinize en uygun video dosyalarınızı oluşturabilirsiniz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



PDF Annotator 2.0.0.24 + Crack TURK
2dgm52t.jpg

PDF dosyaları üzerine bilgisayar kalemi ile yazı yazma programıdır. Yazı programlarında düzeltmeler yapanlar için Annotator bir çok kolaylık sağlıyor. Örneğin: Üstünü çizme, daire içine alma gibi bir çok özelliği var. Crack mevcuttur.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Sound Normalizer 2_5 TURK
1_1224364293_18_Sound_Normalizer.jpg

Sound Normalizer; WAV ve MP3 formatındaki ses dosyalarının kalitesini arttırmak ve ses seviyelerindeki problemlerin çözümünde kullanabileceğiniz bir program.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Super Utilities Pro 8.8 + Patch TURK
208bhp3.jpg

Super Utilities Pro'da bilgisayarınızı korumak, kontrol etmek, hızlandırmak ve onarmak için 27 tane araç bulunuyor. Program ile bilgisayarınızı hızlandırabilir, koruyabilir ve düzenleyebilirsiniz. İçinde sistem temizleyici, güvenlik doktoru, gizlilik koruyucu, sistem bakımı ve bazı özel araçları barındırır. Sistem temizleyici ile harddiskinizi, belleğinizi, kayıt düzenleyicinizi optimize edebilirsiniz. Güvenlik doktoru ile sisteminizde bulunma ihtimali olan yüzlerce zararlı programı, casus programları ve reklamları bulup silebilirsiniz. Gizlilik koruyucu ile bilgisayarınızdaki önemli bilgileri koruma altına alabilirsiniz. Sistem bakımı aracı sayesinde de bilgisayarınızın görevlerini düzenleyerek bilgisayarınızı daha hızlı ve daha düzgün bir hale sokabilirsiniz. Özel araçlar ise sürücü yedekleme, otomatik kapama, süper ayıklama gibi araçlar olup standard sürümden farklı olan özellikleridir. Patch mevcuttur.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Ultra MPEG Converter 5_0_1017 TURK
mpeg-small.gif

Ultra MPEG Converter bir video biçimi dönüştürme ve düzenleme yazılımıdır. MPEG dosyalarını AVI, DivX, Xvid, MPEG1, MPEG2, VCD, SVCD, DVD, WMV biçimlerine dönüştürebilmektedir. Dönüştürme işleminin yanı sıra video dosyaları üzerinde parçalama ve birleştirme işlemleri de yapabilen yazılım kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Uniblue Power Suite 2009 TURK
2ewcyme.jpg

Rar Repair Tool v.4.0.1 dan sonra bir arşivlik proğram daha ..
Bilgisayar kullanıcıları en çok bilgisayarın ağırlaşmasından yakınırlar format atarsın geçer ama bir süre sonra tekrar başlardı. bilgisayarı hızlandırmak için aslında bilgisayardan çok iyi anlamak gerekir ama günümüzde bir çok program bu işi yapıyor
Bu program ise türünün en iyisi dünyada çeşitli ödüller almış bir program ve bu sürümde 3 eklenti bir yerde yapılmış
(Driver Scanner+Registry Booster+Speed Up My PC 2009)
. Ayrıca microsoft bu programı partner program olarak tavsiye ediyor tüm windows kullanıcılarına
Uniblue power suite 1.5 bilgisayarınızı formattan sonraki hızda tutacak. daha önceleri uniblue ayrı ayrı sürümlerini yayınlıyordu Registry booster speedUpMyPc spyEraser olarak bu sürümde de bir programın içinde toplandı
Registry Booster sisteminizdeki kayıt defterinde oluşan hataları tespit ederek onarıyor gereksiz kayıt girdilerini silip sistemin zinde kalmasını sağlıyor ayrıca defrag özelliği ile kayıt defterini birleştirebilirsiniz. bu arada siztemde hata oluşmasını önlemek açısından her düzenlemede program 1 örnek alıyor ki sistemi geri döndürebilirsiniz

UNIBLUE SpeedUpMyPC 2009, bilgisayarınızı maksimum performansa ulaştırmak için ince ayarları eksiksiz olarak yapan bir araç programıdır. Kullanımı basit arayüzüyle gerçekten uzman olmanıza gerek kalmadı! Bir kaç tıklamayla bilgisayarınızı ilk kullandığınızdaki performansa kavuşturabilirsiniz, Internet hızınızı yükseltebilirsiniz ve system hatalarını minimuma indirebilirsiniz.
Screenshots:1#
# Bilgisayarınıza üstün işlem gücü
# İndirmeleri hızlandırmak için Internet ayarlarınızı en iyi hale getirme
# Yavaşlamayı ve donmayı öngören ve önleyen akıllı öneri sistemi
# İyileştirilmiş emniyet ve özelinizin korunması
# Yaklaşılmaz kullanım kolaylığı
bu 3 program bilgisayarımızı taradı ve hatalar giderildikten sonra programda yeşil ikona büründüğünde artık bilgisayarınızın %100 güvende çalıştığını gösteriyor

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



 

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı...

Memory Improve Professional v5_2_1_5164 TURK
xckhfr.gif

Memory Improve Professional programı sayesinde bilgisayarınızda karşılaştığınız ram hafıza tıkanmaları ve buna bağlı yavaşlamaları çözmüş olacaksınız. Siz sadece bu programı kurun ve gerisini ona bırakın. O sizin için raminizi ve bilgisayarınızın hafıza belleğini belirli aralıklarla temizler ve bilgisayarınızı hızlandırır.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Movie Label 2009 v4_1_2_758 TURK
aetxdy.jpg

Güzel bir film hazırlama ve kataloglama programı. Seçmiş olduğunuz filmlerin isimlerini, çıkış tarihlerini, senaryolarını, kamera arkalarını, oyuncu, senarist ve yönetmenlerini listeleme özelliklerine sahiptir. Hazırladığınız kataloglar günümüz teknolojisine yani DVD ortamına aktarılıyor. Veri tabanını ise program kendisi hazırlıyor. Kolay bir arayüze sahip bu program işinize yarayabilir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Music Label 2009 v15_0_2_2006 TURK
34zimoy.jpg

İster profesyonel bir DJ ister sadece bir müzik heveslisi olun, Music Label müzik koleksiyonunuzu düzenlemede size yardımcı olabilir. Otomatik CD tanıma ve Internet' ten albüm bilgilerini indirmenizi sağlayan CDDB (CD veritabanı) desteği özellikleri sunar.
Music Label tüm MP3 koleksiyonunuzu hızlıca ve kolayca kataloglamanızı sağlayan ayrı bir MP3 veritabanı sunar. Music Label 2001 CD'lerin ödünç verilmesi ve sigortalanmasıyla da ilgilenir. Dahili posta alıcısı ödünç alınmış CD'leri geri getirmeyen insanlara otomatik mesajlar gönderebilir. Bir internet özelligi size sanatçinin ana sayfasını gösterebilir. Bu program ayrıca DJ defteri ve çalma listesi programlama gibi özel DJ işlevleride içerir.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Numerology 369 v1_0 TURK
100dbaf80353.jpg

Numerology, one of the most ancient skills, the so-called pseudo-science, which was first founded in the old cultures of China and India, was used to discover the features and elements of the person's character according to their date of birth as well as their name and surname. Those ancient people believed that through numerology they can understand the good and bad sides of a human soul, one's personality, the visible and hidden competences, one's virtues and flaws, one's likes and dislikes, the person's motivation in life, the suitable love partners and friends, as well as one's past and future life.
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

Face Filter Studio 2 TURK
2zhh9x2.jpg

TOP FEATURES
Face Filter Studio, 3 boyutlu teknolojisi ve yüksek kalite de resim düzenleme kapasitesi ile resimlerinizi daha da canlandırabilecek ve resimlerinize daha çekici bir görünüm kazandırabileceksiniz.
Özellikle Adobe kullanıcılarının da tercih ettiği programlardan birisidir, resim düzenleme konusunda size üstün olanaklar tanır.
Solgun resimlerinizi renklendirin, canlandırın...

Resimlerinize hareket katın ...
features_5step.gif

features_natural.gif


Bozuk bölgeleri rötuşlayın ...

Genel Özellikler:
Kendi içerisindeki resimler de dahil olmak üzere ayrıca resim seçebilir ve düzenleyebilirsiniz.
Çeşitli lekeleri silme ve renklendirerek yeni bir şekil verebilme
Resimlerde büyük sorun olan ve gözlerde çıkan kırmızılıkları yok edebilme
Resimlerinizi kaydetme ve albüm oluşturabilme
Editör Notu: Benzerlerine kıyasla daha üstün çalışmalar yapabilme imkanı sağlayan ve resimlerimizi kolayca düzenlememizi sağlayan Face Filter Studio; resim düzenleme de en büyük asistanınız olacak düzeyde bir program. Özellikle Photoshop'a ihtiyaç duyan fakat bilgisi olmadığı için kullanamayan ve de işlemlerini daha hızlı ve pratik yapabilmek isteyenler için de en büyük asistan!
Sistem Gereksinimleri:
Pentium II ve üzeri
64 Mb RAM
300 MB Disk
16 Bit ekran
Windows 2000/Xp/Vista
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


CafeSuite 3.47e TURK
5esnrd.jpg

İnternet cafenizi yönetin
Cafesuite 3.47eİnternet Cafe yönetim programı
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



Pinnacle Hollywood FX PRO V5.2 TURK
ajqbki.jpg

Pinnacle Hollywood, göz alıcı 3 boyutlu animasyonlar ve efektler oluşturmanıza yardımcı olur.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Portable KMPlayer 2.9.3.1431 MultiLang TURK
t8tg2c.jpg

KMPlayer neredeyse tüm video formatına destek veren (VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ve QuickTime...), altyazı ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısı. Tamamlanmamış dosyaları, internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi, bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı. FLV, Google Video, 3GP, MKV gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi, ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında...

Başlıca Özellikleri :
* Mp3 , Wav , Ogg gibi ses formatlarını oynatabilme.
* Dat , Avi , Mpeg gibi görüntü formatlarını oynatabilme.
* Arayüz desteği.
* Farklı dil desteği.
* Albüm oluşturabilme desteği.
* Favori listesi oluşturabilme desteği.
* Ekran kontrol desteği.
* Efekt desteği.
* 3D video desteği.
* Ekran yakalama desteği.
* Gelişmiş seçenekler menüsü.
* Çalma listesi oluşturabilme.
* Ekran efektleri oluşturabilme.
* Tüm codec paketleri ile uyumlu çalışabilme.
* URL üzerinden görüntü ve ses alabilme.
* Winamp ve Media player radyolarını dinleyebilme.
* Playback desteği.
* ID3v1 ve ID3v2 tag desteği.
* Multimedia klavyeler ile uyumlu çalışma ve özel tuş atama desteği.
* Görüntü formatları için alt yazı desteği.
* Eklenti desteği.
* Sistem belliğini az kullanma özelliği.
* Şık ön panel.
* Tüm standart özellikler.

16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Sony Sound Forge Audio Studio 2008 TURK
288r1qg.jpg

Sony Sound Forge Audio Studio 2008, Sony Firması tarafından geliştirilen Sound Forge 9 çok kanallı dosya kaydı ( multichannel file recording) , sound editasyonu ve DolbyDigital AC-3 export desteği veriyor. Sound Forge 9 ses mühendisliği gerektiren multimedia projelerinde teknoloji standartları ile çalışacaksınız.
Ayrıca SONY Sound Forge 9 da, CD Architect5 yazılımı , Noise Reduction 2 eklentileri ve iZotope tarafından geliştirilen Mastering Effects Bundle yazılımıyla entegrasyon mevcut durumda.
Sony Sound Forge Audio Studio 2008 yazılımı ile gelen başlıca yenilikler:
* Çok kanallı ses kaydı, dosya edit ve işleme
* Çok kanallı ses dosyaları için Kanal konvert özelliği
* Spectrum Analysis™ aracı için multichannel desteği
* Ses effektleri için Wet/dry mix ve crossfade opsiyonları
* Kanallar arasında Sürükle - bırak ile ( Drag-and-drop) editing
* Gracenote® MusicID™ teknolojisi
* Sony Music Studios Internet Mastering ‘ e erişim
* Dolby® Digital AC-3 export özelliği
* Multichannel Windows Media® format desteği
* Microsoft Windows Vista Uyumluluğu, ( Vista Compatible )
* ve başka pek çok özellik..
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Magix Movie Editor Pro 12 6.5.4.2 TURK
wtsgoz.jpg

Resim dosyaları üzerinde işlem yapmak kolaydır. Oysa video dosyalarının üzerinde işlem yapmanın ise çok zor olduğunu ve profesyonellik gerektiren bir uğraş olduğunu düşünülür.
En azından düğünde çekilen videoları VCD yapmak için sizden yüzlerce YTL isteyen kişileri görünce böyle düşünebilirsiniz. Oysa videolar üzerinde oynamak ve çeşitli efektler uygulamak da resimlerde yapılan işlemler kadar kolaydır. Yeter ki kullanacağınız yazılım ile iyi anlaşın.
Yazılım, hemen bütün popüler video dosyalarını destekliyor. MAGIX Movie Edit Pro 10’u çalıştırdığınızda, arabirimin üst sağ köşesinde bilgisayarınızdaki multimedya dosyaları bulabileceğiniz bir gezgin bulunuyor. Buradan dosyalarınızı seçerek çift tıklamanız, o dosya üzerinde işlem yapmaya başlamanız için yeterli. Video dosyasındaki değişiklikleri saniye saniye görmek isterseniz bu gezginin hemen altında bulunan Timeline butonuna tıklayın. Hem video hem de video ile gelen sesi, grafiklerle bu çizgide görebilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


3GP Player TURK
262o7k0.jpg

Cep telefonu ile çektiğiniz videoları bilgisayarda görüntülemek için bazı programlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Örneğin, "Nokia PC Suite" yaptığı birçok işin yanında görüntüleme de yapabiliyor. Ama size küçük boyutlu bir program lazımsa 3GP Player tam bu işe göre. Bu program sayesine cep telefonu ile çektiğiniz *.3gp formatındaki videoları oynatabilirsiniz. Program tüm cep telefonu markalarının çektiği videoları oynatabiliyor. Ayrıca *.3gp formatının yanında *.3g2 (3GPP2), MPEG–4 formatlarını da oynatabiliyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Aimersoft Studio DVD Studio Pack 1.1.58 TURK
jhv6si.jpg

Size: 23.2 MB
En yeni DVD yaratma programı hangisi? Cevap : Aimersoft DVD Creator.Aimersoft DVD Creator ile menü templateleri yapabilir, yazılı ve resimli butonlar ekleyebilir ve filminiz için muhteşem bir dvd arayüzü sahibi olursunuz. AVI, MP4, MPG, MPEG, 3GP, WMV, ASF, RM, RMVB, DAT, MOV, ve FLV gibi bir çok dosya uzantısını tanır ve uygular. Videonuz içine harika slayt showlar ekleyebilir ve son sistem harika bir dvd yaratma programına sahip olursunuz…
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Fruity Loops Studio 8.0.0 Producer Edition FINAL TURK
zsuvdk.jpg


Kendi müziğinizi yapabileceğiniz kullanışlı bir programdır. Birkaç dakika içinde kendi loop efektlerinizi mp3, wav veya midi olarak yapabilirsiniz. Amator ya da profesyonel DJ olmanız hiç farketmez en azından müzikle ilgileniyorsanız mutlaka görülmesi ve denenmesi gereken bir program. Onlarca drum kit, drum s[c]h, enstrument ve sims[c]h e sahip programla, tam sürümüne sahip olduğunuzda sayfasından binlerce sample, loop, plugin, effect indirebilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı....

SlideShowZilla 1.42 TURK
o8gt8l.jpg

SlideshowZilla size kolayca slayt gösterileri hazırlamanızda yardımcı olur. SlideshowZilla çok akıcı ve parlak slayt gösterileri oluşturan bir flash aracıdır.SlideshowZilla aynı zamanda slayt gösterilerinizi ve fotoğraf albümlerinizi kendi sitenizde görüntülemenize olanak sunar. Kendinize ait bir web siteniz varsa ve bu web sitenizde size ait bir slayt gösterinizi veya araştırmalarınızla ilgili bir fotoğraf albümünüzü yayınlamak isterseniz bu program sizin için ideal.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Invisible IP Map 2.7 + Serial
15saasl.jpg

İnternet gezilerinizin meraklı gözler takibinde geçmesinden rahatsızlık duyanların imdadına yetişen program istediğiniz dünya ülkesinin proxy listesi ile huzurlu dolaşmanızı sağlıyor. Programın rakiplerinden farklı olan en güzel özelliği içeriğindeki haritada görünen proxy noktalarını istediğiniz gibi seçme kolaylığı sağlaması. Ve bu işlemi sadece bir tıklama ile gerçekleştiriyor. Serial mevcuttur.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


Dr.Web 4.44.5.05190 | 16 MB TURK
2u7x3rk.jpg

Dr.Web ile bilgisayarınızda virüs tarama işlemi yapabilirsiniz.
Dr.Web şunları tarar ve siler:
- Toplu mail solucanları
- E-mail virüsleri
- P2P virüsleri
- Internet solucanları
- Dosya virüsleri
- Trojanlar
- Ofis ve makro virüsleri
- Spyware
- Spybotlar
- Şifre hırsızları
- Log kaydediciler
- Adware
- Hack araçları
- Backdoors
- Tüm tehlikeli zararlı yazılımlar.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
VLC Media Player 0.8.6i TURK
iwumxf.jpg

VLC Media Player, tam adı VideoLAN Client Media Player olan, açık kaynak kodlu bir çoklu ortam yürütücüsüdür. Günümüzde sahip olduğumuz ses ve video dosyalarını oynatabilmek için neredeyse hepimiz bir çözücü paketi kullanmak zorunda kalıyoruz. Zaman zaman elimizdeki ses ve video dosyalarını oynatamadığımızdan, birçok çözücü paketini denememize rağmen hala sorunlar yaşadığımızdan yakınıyoruz. Bir çözücü paketi sahip olduğumuz dosyaların bir kısmını oynatabilirken, bir diğer paket ise diğer dosyalarımızı oynatabiliyor. Yani elimizdeki ses ve video dosyalarını sorun yaşamadan oynatabilmek için oldukça büyük bir uğraş veriyoruz. VLC Media Player yazılımı tüm bu soruları ortadan kaldırıyor !
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gom Player 2.1.9.3754 TURK
kch2dz.jpg

GOM Player, ücretsiz olmasına rağmen harika özelliklere sahip bir çoklu ortam oynatıcısı. Bir çoklu ortam oynatıcısında aradığınız hemen her özellik GOM Player'da var. Ayrıca her özelliğini ayrıntılı bir şekilde kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Skin (Tema) desteğine de sahip olan yazılım, sistem kaynaklarınızı sömürmüyor. Gömülü codec sistemi sayesinde AVI, MPEG, DivX, XviD, AC3, OGG, MP4 gibi popüler dosya formatlarını doğrudan oynatabiliyor. Yani ekstra codec paketleri kurmanıza gerek kalmıyor. Program ayrıca patentli teknolojisi sayesinde bozuk olan veya o an indirmekte olduğunuz ve henüz tamamlanmamış olan AVI dosyalarını oynatabiliyor.

Programın Genel Özellikleri:
-GOM Player, sorunsuz bir alt yazı desteği sunuyor. Senkronizasyon konusunda ise çok başarılı. İçerisinde alt yazıları düzenleyebileceğiniz, yeniden senkronize edebileceğiniz ayrı bir bölümü var. Böylece ek bir alt yazı editörü kurmanıza gerek bırakmıyor.

-Eğer yüksek çözünürlüklü bir film, bilgisayarınızı çok zorluyorsa, filmin kalitesini GOM Player ile gerçek zamanda düşürerek akıcı bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Yine gerçek zamanda video üzerine efektler uygulayabiliyorsunuz. Bunun yanında istediğiniz an filmdeki bir sahneyi resim olarak kayıt edebiliyorsunuz.

-Ses konusunda da oldukça esnek davranan GOM Player, ekolayzır desteği sunuyor. Sesi az çıkan filmlerin, seslerinin normal düzeye çıkarılmasını sağlayabiliyorsunuz. Daha kaliteli ses alabilmek için Winamp'ın eklentilerini kullanabilir, gerçek zamanda ses üzerine efektler de verebilirsiniz.
Yeni! Güncellenmeye devam eden ve her gün geliştirilen GOM Player, Quick Play Mode (Hızlı Oynatma Modu) olarak adlandırılan yeni özelliği ile DXVA donanım hızlandırmasını aktif hale getiriyor ve high definition (HD) video dosyalarının kusursuz oynatımı konusunda sizlere yardımcı oluyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hide IP NG 1.26 TURK
j0xv8h.jpg

İnternet gizliliğiniz hakkında endişe mi duyuyorsunuz? Bu güvenliği sağlamak için izleyebileceğiniz en kolay yollardan biri kişisel adresinizi gizlemek.
IP adresinizi gizlemek istiyorsanız Hide IP NG aradığınız yazılımlardan biri. Gizliliğinizi korumanın kolay ve basit yolu sadece bu programı çalıştırmakla mümkün olabiliyor.
Bazı Program Özellikleri:
Genel proxy'lerden kullanarak yavaş ve tehlikeli yollarla zaman kaybedeceğinize USA/UK IP listesinden IP seçerek hızlı ve güvenli gizlenme.
Aynı router altındaki bilgisayarlara farklı IP'ler atayabilirsiniz.
Internet Explorer, Firefox, Netscape, Opera uyumu.
Forumlarda gerçek IP'niz dışında görünebilme.
Tek tıklamayla aktif / pasif edilebilme.
Tek tıklama ile IP adresinizi gizleyebilirsiniz. Hiçbir ek ayarlamaya gerek duymadan.
1024 bit şifreleme ile servis sağlayıcınızın veya patronunuzun sizi izlemesini engelleyin.
Wi-Fi kablosuz internet bağlantısı noktalarından başkalarının verilerinizi okumasını engelleyin.
HTTPS:// desteği ile iki kat güvenlik.
Ve daha birçok ek özellik.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting

 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı.....

SoftPlan 13.3.4 + Crack TURK
besx7o.jpg

Profesyoneller için gelişmiş bir 3D modelleme ve animasyon programıdır. Crack mevcuttur.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
Crack:
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Live Help Messenger 3.28 TURK
mm6c2b.jpg

Live Help, sitenizin ziyaretçileriyle iletişim kurmanıza yarar, bu şekilde müşteri memnuniyeti ve satışlarınızı yükseltebilirsiniz
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
McFunSoft Video Convert Master 8.0.10.26
502nhu.jpg

McFunSoft® Video Convert Master™, yüksek hızda ve yüksek kaliteyle görüntüleri dönüştürmek, internetten, ev bilgisayarınızdan in-dir'ilmiş görüntüleri diğer biçimlere dönüştürmek ve DVD'ye yazmak için tasarlanmış bir yazılımdır. Çok kapsamlı ve hepsi bir arada (All-in-One) türünde bir yazılımdır.
Dönüştürdüğü görüntü biçimleri arasında; AVI, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, vcd, dvd, SVCD, RMVB, RM, WMV, SWF, VOB, ASF, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV ve herhangi bir görüntü biçimleri bulunmaktadır. Dönüştürdüğü bu görüntü biçimlerini çok kolaylıkla DVD ortamına yazabilme kabiliyetine sahiptir. Kullanıcılara tiyatro izlemenin gereksinimlerinin farkına vardırmak için evde bir ev videosu olma veya bilgisayarda saklama kabiliyetine sahiptir. Tüm DVD biçimlerine uyumlu olan yazılım, kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir. Kullanıcılara yol gösteren sihirbazlar yardımıyla yazılımı kullanmak son derece basit hale getirilmiştir. Günümüzün tüm görüntü ve ses biçimlerine destek sağlayan yazılım, ses hızlarında da kullanıcıyı yalnız bırakmamıştır. Çeşitli aralıklarda bit oranlarına destek vermektedir. Tüm bunlarla yetinmeyen yazılım ayrıca kullanıcının günümüz şartlarını düşünerek Flash (.swf) uzantı biçimlerini de bahse konu biçimlere dönüştürebilmektedir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
KEYGEN
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Xilisoft DVD Creator 3.0.38.0801 Full TURK
or2z29.jpg

Xilisoft DVD Creator; DVD filmlerinizi düzenliyebilir kesip kisaltabilirsiniz. Videolarınızı farklı uzantılara çevirip kaydedebilirsiniz. AVI, DivX, MPEG, M2V, MPG, DAT, VOB formatlarını DVD formatına çevirebilir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
SERİAL
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------------------------------------------
LightZone 3 + Serial TURK
2yn4968.jpg

Light Crafts, fotoğraf düzenleme ve yönetim yazılımının yeni sürümü LightZone 2.0’ı piyasaya sürdü. Aperture (ya da Adobe Photoshop Lightroom) benzeri bir yazılım olan LightZone, fotoğrafçılıkla profesyonel olarak ilgilenen kullanıcılar için fotoğraf işlemeyi kolaylaştırıyor. Yazılım 2.3 sürümü ile birlikte evrensel mimariye kavuşmuş. Ayrıca “sayısal karanlık oda” özelliği eklenmiş. LightZone’nin pek çok marka için RAW desteği var. Ayrıca yazılımın StudioZone, ZoneFinder, ZoneMapper, RegionMapper gibi kendine has özelliklere sahip. Aperture alternatifi olarak değerlendirilebilir. Serial mevcuttur.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
Serial:
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Fox Video Converter v7.9.0.5 TURK
e62kaq.jpg

Fox Video Studio; filmlerinizi kesip yapıştırabileceğiniz, resimli albüm yapabileceğiniz, bu filmlere yazılı efekt atayabileceğiniz ve daha bir çok ilave atraksiyon yapabileceğiniz bir programdır. Desteklenen video formatları arasında çeviri yapabilirsiniz. Kameranızdan çektiğiniz videolara yazı, tarih, geçiş efektleri, oynatma efekleri ve müzik efektleri koyabilirsiniz. Ayrıca program hazırladığınız videoları CD veya DVD ye yazdırma fırsatıda veriyor
2u4n8s6.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
CRACK
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hollywood FX Gold 4.5.8 TURK
whz491.jpg

Medya dosyalarınıza Hollywood filmlerinde gördüğünüz efektleri ekleyebileceğiniz ve bu efektleri
düzenleyebileceğiniz en gözde efekt programlarından birisi. Patch mevcuttur.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
Patch
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nvidia DVD Player 2.55 TURK
3177bz8.jpg

NVIDIA'nın kendi yapımı olan bu DVD Player sayesinde DVD filmleri izlemek şimdi daha zevkli. Bu yeni versiyonda bir çok hata giderilmiş ve bir çok yeni özellik eklenmiştir. DVD film oynatmasının yanında, müzik çalması, normal VCD filmleri de oynatması ve DVD üzerinde her türlü video işlemini gerçekleştirmesi diğer artı yanlarıdır. Patch mevcuttur.
2u4n8s6.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
Patch
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
BearShare v6_2 MDF
2jerdad.jpg

BearShare şimdiye kadar gördüğüm en güzel paylaşım programı. Araması çok hızlı, Limewire gibi yarım saat bekletmiyor. Hemen tak diye sonuçları gösteriyor. Eğer şarkıyı söyleyen birden çok sanatçı varsa sadece istediğin sanatçının dosyalarını gösterebiliyor. BearShare’ı çalıştırmak için sisteminizde Windows Media Player 11 bulunmalıdır. Ayrıca BearShare’a ücretsiz üye olmalısınız. Üye olurken erkek ismiyle üye olmanızı tavsiye ederim o zaman sapık mesaj hiç gelmiyo yoksa çok gelir benden söylemesi, ve en önemli özellik tamamen Türkçe. Programın kurulum dosyası 8.48 MB.
BearShare, Gnutella ağı üzerinden MP3, MPEG, AVI, ASF, MOV ve diğer türdeki dosyaların kullanıcılar arasında paylaşımına olanak sağlayan bir programdır. BearShare’yi bilgisayarınıza kurduktan sonra diğer BearShare kullanıcılarıyla dosya paylaşabilirsiniz. İstediğiniz dosyayı aratıp karşınıza gelen dosyalardan dilediğinizi indirebilirsiniz.
Program kullanışlı bir arayüze sahip olduğundan, dosya paylaşımında zorlanmayacaksınız. Basit
aramanın dışında bünyesinde gelişmiş arama özelliği de barındıran BearShare ile arkadaşınızla dosya paylaşımı yaparken aynı zamanda sohbet edebileceksiniz. Bunun yanı sıra bant genişliğini kontrol edebilecek, istediğiniz dosyayı Media Player ile önizleme yapabileceksiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting

 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
VLC Media Player 0.8.6i TURK

BitComet 1_05 Final MDF
23m62k6.jpg

BitComet güçlü, temiz, hızlı ve kolay kullanımlı bir BitTorrent programıdır. En popüler P2P dosya paylaşım programlarından biridir. BitComet eş zamanlı downloadlara, DHT networklere, indirdiğiniz torrent paketinden seçtiğiniz dosyaların inmesine, hızlı devam ettirme, disk caching, hız limitleri ve otomatik port haritalamalarına, proxylere ve ip filtrelemelerine destek veriyor. Ve şimdi yeni versiyonu ile Vista desteği ilede karşımızda... Popüler dosya paylaşım yazılımı BitComet son versiyonu ile artık sizlere dosyaları indirmeden önce dosyaların önizleme resimlerini gösterebiliyor ve torrent paylaşımlarınızı optimize ediyor.
Özellikleri;

-- İndirilen video dosyasının önizlemesine destek veriyor.
-- DHT Network (Ağ) ve trackless torrent indirime desteği.
-- Tamamen C++'da yazılmış yeni çekirdek, kararlı ve hızlı, ve düşük CPU kullanımı.
-- Upload hızının ve download hızlarının limitlenebilmesi.
-- Temiz ve ücretsiz, adware ve spywaresiz. (Spybot "Comet Cursor" yanlış aktarabilir)
-- Eşzamanlı downloadlar, ve torrent dosyasının içindeki dosya seçim ve öncelik özelliklerinin ayarlanabilirliği
-- Intelligent Bağlantı Optimizasyonu, Oran Kontrolü, Disk Cache, Disk Allocating, Hash Scan özellikleri
-- Geçici ve kalıcı IP blocklama
-- Diğer kullanıcılar ile chat imkanı
-- ZIP paketi desteği, yükleme yapmadan çalışabilime.
-- Windows XP SP2 TCP/IP restriction ile uyum
-- Otomatik bilgisayar kapama desteği
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
COMODO Registry Cleaner 1_0_17_23 MDF
2m2zyv4.jpg

COMODO Registry Cleaner, Windows Kayıt Defterinde bulunan ve artık kullanılmayan ya da sistemde istenmeyen uygulamalara ait kalıntıları temizlemeyi ve sorunları gidermeyi amaçlayan ücretsiz bir uygulamadır. Bilgisayarınızdan kaldırılan uygulamalar genellikle kayıt defterinde gereksiz kayıtlar bırakabilirler. Bu kalıntılar biriktikçe kayıt defterinde gerçekleştirilen sorgulamalar uzun sürebilir ve sistemin yavaşlamasına neden olabilir. COMODO Registry Cleaner ile gereksiz girdileri temizleyerek, performansı artırabilirsiniz.

COMODO Registry Cleaner, önemli girdilerin silinmesine karşı güvenlik önlemi alınması amacı ile, işlemleri gerçekleştirmeden önce kayıt defterinin bir yedeğini alır. Herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında, yedekten geri yükleme yapılabilir.
Sistem kayıtlarının analizi yapılarak, bulunan tüm sorunlar giderilir
Sisteminizin performansı artar
Arama motoru tarafından, daha önceden ekleyeceğiniz girdiler yoksayılabilir
Periyodik kayıt defteri taramasını ve sağlıklı çalışabilmesi için bakımının gerçekleşmesi için uygulamayı zamanlayabilirsiniz
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Morpheus Photo Animation Suite v3.10 FULL
2nibmtw.jpg

Morpheus Photo Animation Suite v3.10 | 9 Mb

Her türlü resim üzerinde oynayarak resimlerinize yepyeni bir değişiklik getirebileceğiniz ve ortaya çıkan yeni resime kendi gözlerinizin dahi inanamayacağı, şaşırtıcı yazılım.İstediğiniz bir kişinin veya bir arkadaşınızın fotoğrafını bu program sayesinde şekilden şekile sokabilir ve birbirinden üstün seçeneklerle resimlerinize yepyeni imajlar katabilirsiniz. Programın resimlerinize getireceği komiklik de cabası! Bunlar ve bunlara benzer daha birçok resim düzenlemesini bu program sayesinde yapabilirsiniz.
Ayrıca program sayesinde bu şekil resimler dizayn ederek kendinize özel profil avatar’ı oluşturabilir ve çeşitli sitelerde kendinize özel avatar olarak kullanabilirsiniz. Hazırladığınız resimleri Gif, Avi, Mpeg, Jpeg, Png ve daha birçok popüler formatta kaydedebilir ve çevrenizdeki kişilerle paylaşabilirsiniz.
16jkj1d.gif

Dedicated Server Hosting | VPS | Domains | Webhosting | Private Racks by LeaseWeb
16jkj1d.gif

Crack: RapidShare: Easy Filehosting
-------------------------------------------------
DVDFab Platinum 5_1_0_0 Final MDF
23ib98x.jpg

Tanıtım:DVDFab Platinum hepsi bir arada DVD kopyalama, dönüştürme ve yakma yazılımıdır. dvd'den dvd'ye 5 ve dvd'den mobil cihazlara 3 kopyalama tarzı ile yalnızca bir veya iki aşamada kopyalama işlemleri yapabilmektedir. Yazılım tüm dvd yedekleme gereksinimlerinizi de karşıyalabilmektedir. 3 numaralı sürümü ile tamamen yeniden yazılmış olan araç 5 yıllık gelişmenin sonucunda bu noktaya gelebilmiştir. Detaylar Haberin Devamında..

Yazılımın Önemli Özellikleri
DVD'den DVD'ye 5 ayrı kopyalama tarzına sahiptir: tam disk, ana film, parçalama, özelleştirme, klonlama.
Tam disk: tüm filmi menüleri ve fragmanları, tek tıklama ile DVD'ye kopyalama.
Ana film: belirli ses ve resimlerle yalnızca filmi kopyalama.
Parçalama: %100 kalite ile çift katmanlı bir DVD'yi(DVD-9) iki adet tek katmanlı DVD'ye(DVD-5) kopyalama. Her iki diskin üzerindeki orijinal menüler eklenmektedir. Bu yöntem TV dizileri ve bölümlerden oluşan DVD filmler için uygundur.
Özelleştirme: DVD'lerinizi kişiselleştirin!
Klonlama: DVD'leri bire-bir kopyalama.
Yüksek hızda kopyalama yapabilme. Ortalama 10-20 dakika sürmektedir.
Her türden boş DVD diske destek verebbilme: DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, DVD-R DL.
DVD'den mobil cihazlara 3 ayrı kopyalama tarzına sahiptir: standart, iPod ve PSP. Daha fazla cihaz desteği elle eklenebilir.
Standart: DVD'leri kişisel bilgisayarada MPEG-4/DivX/XVID/H.264 AVI/MP4 dosyasına dönüştürme.
iPod: DVD'leri Apple iPod MPEG-4/H.264 MP4 dosyasına dönüştürme.
PSP: DVD'leri Sony PSP MPEG-4/H.264 MP4 dosyasına dönüştürme.
Yazılımın Sistem Gereksinimleri
Windows Vista/XP/2000/98/ME işletim sistemi
Pentium II 500 MHz işlemci
256 MB sistem belleği
10 GB boş sabit sürücü alanı
DVD-R(W) veya DVD+R(W) türünde DVD yazıcı
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Fairstars Recorder v3_18 MDF
2z583a1.jpg

FairStars Recorder ile herhangi bir ses kaynağından (ses kartı, mikrofon vb) WMA, MP3, OGG ve WAV formatlarında ses kaydedebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir oyundan, film diyaloglarından vs ses kaydedip arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca program WMA, MP3, OGG ve WAV formatları arasında çeviri yapabilir. ID3 tagını destekler.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Super DVD Player 5.0 Portable FULL
dzz0hj.gif

DVD Filmlerinizi izlemek için güzel bir program.
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------
FirmTools RedEyeBot v1_0_1_57 MDF
mil7oy.jpg

FirmTools RedEyeBot programıyla, sizin tek tek fotoğraf seçmenize gerek olmadan, bir klasör içersindeki tüm resimlerde kırmızı olarak çıkmış olan tüm göz alanlarını, kendi orijinal rengine dönüştüren bir program. RedEyeBot, zamandan büyük tasarruf sağlamanızın yanı sıra kolaylıkla kullanabileceğiniz küçük bir program. Program, değişiklikleri yapmadan önce, kontrol etmeniz için incelemenizi ve gerekirse daha ince değişiklikler yapabilmenizi sağlıyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
ImTOO ISO Burner 1_0_31 MDF
vq6xvr.jpg

ImTOO ISO Burner kullanımı kolay ISO yakma yazılımıdır.
ImTOO ISO Burner CD, DVD+-R/RW, and DVD+R DL formatlarını Destekler.Bu ISO imajlarından başka yazılım ayrıca diğer imaj dosyalarını BIN/CUE, IMG, MDF, NRG, CDI, B5i, B6i, DMG destekler.
Mükemmel bir ISO yakıcı olarak,ImTOO ISO Burner sadece ISO dosyasını yazmakla kalmaz aynı zamanda diğer image dosyalarınıda BIN/CUE, IMG, MDF, NRG, CDI, B5i, B6i, and DMG. gibi sorunsuz bir şekilde yazdırır.
*Hızlı yazma hızıyla birlikte ,yazılımın ISO dosyasını CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW and DVD+R DL gibi disklere hayal ötesi hızında çevirme gibi bir yeteneğede sahiptir.
* ImTOO ISO Burner daha çok özellikler sağlar bunlardan birkaçı yeniden yazdırılabilir diskleri silme, yazma hızını seçme ve yazılmış veriyi onaylama sizin ISO yakışınızı mükemmelleştirir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Okoker MP3 Splitter v5_0 MDF
2rdkok4.jpg

Okoker Mp3 Splitter, MP3'lerinizi İstediğiniz Yerinden Kesebilir,Kaydedebilirsiniz. Kısacası MP3 Kesme Programıdır. ve taşınabilir parçalara bölebilirsiniz. Okoker Mp3 Splitter parçanın herhangi bir yerinden kesip bölme imkanı verdiği gibi boyut ve zaman olarak eşit parçalara bölmenize de imkan sağlar.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Gom Player 2.1.9.3754 TURK

PicaLoader 1_6_5 Build 8759 MDF
e7ax4y.png

Tanıtım:picaLoader'ın son sürümü. Çoklu bağlantı kurma yeteneğine sahip bir resim inndirme yazılımı olan PicaLoader, herhangi bir web sayfasında yer alan resimleri hızlı bir şekilde sabit diskinize inndirebiliyor. Aynı anda 50 adet resim inndirebilen yazılım, Javascript'li bağlantıları bile inndirebiliyor. İnndirilmek istenen resimleri boyutlarına, tanımlarına ve renk derinliklerine göre filtreleyebiliyor. Bu şekilde isterseniz sadece duvar kâğıtlarını, GIF animasyonlarını ya da yüksek kalitedeki fotoğrafları indirebiliyorsunuz. Programı 30 gün boyunca ve her seferinde maksimum 500 resim download edecek şekilde kullanabiliyorsunuz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Verbix 2008 Pro 8.0.3.86 FULL
f0s1tf.jpg

Verbix 2008 Pro 8.0.3.86
Boyut: 22.3 MB
Verbix yabancı dil öğrenen veya öğretenler için yapılmış bir programdır. Bu program ile dil öğrenenler artık sözlük karıştırma ve fiil çekimlerini ezberlemek zorunda kalmayacklar. Verbix ile 100 den fazla dildeki fiil çekimleri öğrenebileceğiniz gibi telaffuzlarını da öğrenebileceksiniz.
100 e yakın Dilde Fiil Çekimleri
Zamanlara Göre Fiil Çekimleri
Online ve Offline Olarak Translation Yapabilme
Türkçe de Dahil olmak Üzere Dil Seçenekler
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
-------------------------
Uninstall Tool 2_6_3 Build 4074 MDF
2hquhkg.jpg

Bilgisayarınıza yüklediğiniz ama silmek isteyipte silemediğiniz yazılımları veya güncellemeleri Uninstall Tool ile sisteminizden kolaylıkla kaldırabilirsiniz.Sisteminizde yüklü olan yazılımları Uninstall Tool bunları saniyeler içinde bularak size gösterir. Aynı şekilde yükül olan güncellemeleride gösterme özelliği var.
Yazılımın Bazı Önemli Özellikleri;
* Yaptığı aramalarda çıkan sonuçları kategoriler halinde toplar.
* Kurulu olan programlar hakkında bilgileri gösterebilme.
* Kaldırılmak istenen yazılım hakkında bilgi verebilme.
* Sizin göremediğiniz gizli dosyaları bulup gösterebilme.
Eklenen yeni özellikler:
* Sistem başlangıcında çalışma yapısı güncellendi
* Son zamanlarda kullanılan programları listelemede uygulamalar genişletildi
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Yamicsoft WinXP Manager v5_2_9 MDF
2ujj9uc.jpg

Tanıtım:WinXP Manager, Windows XP kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır. Detaylar Haberin Devamında..
WinXP Manager, Windows XP kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır.
Programın Genel Özellikleri :
# Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.
# İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.
# Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.
# Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows'unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.
# Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.
# Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.
# Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.

16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kaspersky KIS - KAV 2009 New Activation Keys 10-10-2008 TURK
xm3i9j.jpg

16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Sanal Masaüstü 1_0 TURK
vp9r84.png

Bu program ile 10 tane Masaüstü Açabilir her masaüstünde ayrı ayrı işlemler yapabilirsiniz. Bir Türk programcısına destek olmak lazım.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) v2_39 TURK
bhzyb9.png

Mükemmel bir kurulum dosyası hazırlama programı. Kendine özel ama öğrenmesi basit bir script diliyle çalışan NSIS dakikalar içinde kurulum dosyaları hazırlamanıza imkan tanıyor. Script dilinden dolayı bazı kullanıcılar soğuk bakabilir belki ama bu sayede diğer kurulum dosyası hazırlama programlarına göre çok daha fazla özelleştirilebiliyor. İçerisinde çoklu dil desteği de bulunan programla dosya hazırlarken farklı arayüz seçeneklerini de kullanabiliyorsunuz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
QuickTime Pro 7.4.5.67
2rqh7xk.png

QuickTime Pro 7.4.5.67 |Son Sürüm|tdm|

Tanıtım:
QuickTime Pro 7.4.5.67 kullanıcı dostu kontroller ve mükemmel netlikte H.264 video gibi yeni özelliklerle video'nun geleceğini kristal kadar berrak hale getiriyor. QuickTime Pro 7.4.5.67'ya yükseltme yapın ve kendi filmlerinizi kaydedin ve e-posta ya da .Mac yoluyla arkadaşlarınızla paylaşın.
Gözlerinize İnanın
QuickTime Pro 7.4.5.67, H.264 adında ultra etkin yeni bir video codec'i barındırıyor. H.264 çarpıcı video kalitesini çok küçük veri oranlarında sağlar, böylece çok daha küçük dosyalarda keskin, net video izlersiniz. 3GPP (mobil multimedya), MPEG-4 HD-DVD ve Blu-ray tarafından endüstri standartı codec seçilen H.264, mobil multimedyadan HD oynatıma kadar videonun gelecek neslini temsil ediyor. Pekçok yayın, kablo ve video konferans grubu H.264'ü video codec'leri olarak seçtiler. H.264 hakkında daha fazla bilgi için, H.264 teknoloji sayfasını ya da H.264 SSS'ini ziyaret edin.
Hayatı Yakalayın ;
Tek tıklamayla video yakalama bir iSight ya da diğer bir FireWire kamera ve QuickTime Pro 7.4.5.67 kullanarak kendi video posta kartlarınızı yaratmanızı sağlıyor. Ya da QuickTime Pro 7.4.5.67 ve yerleşik veya USB mikrofonunuzu kullanarak sadece çabuk ve kolay slayt gösterisi ya da video anlatımı kaydı yapabilirsiniz.
Keyfi Paylaşın
QuickTime Pro 7.4.5.67 bir film yaratmayı ve onu e-posta ya da .Mac üzerinden arkadaşlar ve aile ile paylaşmayı kolay hale getiriyor. Filmizini nasıl paylaşmak istediğinizi seçin ve QuickTime Pro 7 yeni bir sürümü tam olması gereken boyutta yaratsın ve size filmi Mail üzerinden göndermede ya da .Mac HomePage üzerinden yayınlamada yardımcı olsun.
Kontrol Onda ;
Tam ekran modunda bile, QuickTime 7 Pro ihtiyacınız olan bütün kontrollere kolay erişim sağlıyor. Farenizi oynattığınızda kayar kontroller belirir: duraklat, oynat, durdur, ileri sar ve geri sar tam ekran modunda bile karşınızda. Film sunumlarınızı daha da çekici yapmak için, arkaplan rengini ve film yerleşimini yeni tam ekran kullanıcı tercihleri ile kişiselleştirin.
Ses Sizi Çevrelesin
Geniş surround ses desteği Mac'inizi harici hoparlörlere bağladığınızda size en üstün çok kanallı ses deneyimini verir. QuickTime Pro 7.4.5.67 surround sesli filmleri ve video oyunlarına hayat veriyor.
Mükemmel Zamanlama ;
QuickTime 7'nin basit kullanıcı arayüzü sayesinde oynatma ayarlarını bir VCR ya da DVD oynatıcıdaki gibi değiştirin. Film oynatma hızınızı artırın ya da yavaşlatın. Belirli bir sahneyi mi arıyorsunuz? Jog shuttle'ı kullanarak bir filmin kareleri arasında ne kadar hızlı ileri ya da geri saracağınızı ayarlayın.
Oynatırken Boyutlandırma ;
QuickTime 7 ile oynatıcı penceresinin boyutlarını değiştirseniz bile net, akıcı oynatım elde edersiniz. Tek yapmanız gereken oynatıcı penceresinin yeniden boyutlandırma köşesini tutmak ya da komut tuşlarını kullanmak: QuickTime Player pürüzsüz ve zarif bir şekilde büyür ya da küçülür.
Kolay Streaming ;
QuickTime Pro 7.4.5.67 bağlantı hızınızı otomatik olarak algılayarak mümkün olan en yüksek kaliteli akışkan yayını elde etmenizi sağlar. Eğer bir yayına bağlantınızı kaybederseniz, QuickTime 7 sizin için tekrar bağlanır.
Tiger için Geliştirildi ;
Bütün QuickTime filmleriniz ve medyalarınız artık sadece bir Spotlight araması kadar uzak. Spotlight-dostu QuickTime 7 içeriği sanatçı, yapımcı, telif, iz türü, codec ve daha fazlası gibi aranabilir film özellikleri sunarak, dosyalarınızı daha kolay bulmanızı sağlıyor. Hatta QuickTime 7 Pro’nun Movie Properties penceresini kullanarak bu notlamaları kendi filmlerinize ekleyebilirsiniz.
QuickTime iş akışınızı muntazam hale getirmek için Automator'ın kolay kullanımlı arayüzünü devreye sokun. Automator ve QuickTime 7 Pro ile birkaç QuickTime Pro Automator Action'ını kullanarak işlerinizi otomatikleştirebilirsiniz.
Desteklenen Video Biçimleri:
# Animation
# Apple BMP
# Apple Pixlet
# Apple Video
# Cinepak
# Component video
# DV and DVC Pro NTSC
# DV PAL
# DVC Pro PAL
# Graphics
# H.261
# H.263
# H.264
# JPEG 2000
# Microsoft OLE
# Microsoft Video 1
# Motion JPEG A
# Motion JPEG B
# MPEG-4 (Part 2)
# Photo JPEG
# Planar RGB
# PNG
# Sorenson Video 2
# Sorenson Video 3
# TGA
# TIFF
Desteklenen Ses Biçimleri:
# 24-bit integer
# 32-bit floating point
# 32-bit integer
# 64-bit floating point
# AAC (MPEG-4 Audio)
# ALaw 2:1
# AMR Narrowband
# Apple Lossless Encoder
# IMA 4:1
# MACE 3:1
# MACE 6:1
# MS ADPCM
# QDesign Music 2
# Qualcomm PureVoice (QCELP)
# ULaw 2:1
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
------------------------------------------------------------------------------

Uninstall Tool 2_6_3 Build 4074 TURK
35hpzd1.jpg

Bilgisayarınıza yüklediğiniz ama silmek isteyipte silemediğiniz yazılımları veya güncellemeleri Uninstall Tool ile sisteminizden kolaylıkla kaldırabilirsiniz.Sisteminizde yüklü olan yazılımları Uninstall Tool bunları saniyeler içinde bularak size gösterir. Aynı şekilde yükül olan güncellemeleride gösterme özelliği var.
Yazılımın Bazı Önemli Özellikleri;
* Yaptığı aramalarda çıkan sonuçları kategoriler halinde toplar.
* Kurulu olan programlar hakkında bilgileri gösterebilme.
* Kaldırılmak istenen yazılım hakkında bilgi verebilme.
* Sizin göremediğiniz gizli dosyaları bulup gösterebilme.
Eklenen yeni özellikler:
* Sistem başlangıcında çalışma yapısı güncellendi
* Son zamanlarda kullanılan programları listelemede uygulamalar genişletildi
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
MagicISO Maker v5.5 Build 259 FULL
34ijtvk.jpg

MagicISO Maker v5.5 Build 259
Size: 19.6 MB
MagicISO Maker v5.5 Build 259 MagicISO, oldukça gelişmiş bir CD imajı düzenleme ve CD yedekleme programıdır. CD/DVD medyalarınızdaki verileri Sabit sürücünüze yedekleyebilir ve ISO dosyaları oluşturabilirsiniz. Bu program ile açılabilir (bootable) CDler de oluşturabilirsiniz. BIN,ISO veya diğer tüm CD yazma ve Sanal CD programlarının dosya biçimlerini de ISO biçiminde dönüştürebilen bu program Windows Gezgini ile de uyumlu çalışmaktadır.
MagicISO özelliklerine bir gözatacak olursak:
# ISO ve BIN dahil olmak üzere tüm CD-ROM imajları ile çalışabilme
# İmaj dosyaları içindeki verileri düzenleyebilme
# İmaj dosyalarını ISO dosyalarına dönüştürebilme
# ISO 9660 Level1/2/3 ve Joliet desteği
# Windows Gezgini içine entegrasyon özelliği
# Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD, BlindWrite, vb.
# tüm CD programları biçimlerini destekleme
# Açılabilir CD oluşturabilme
# Windows Gezgini içinden ISO dosyalarını görüntüleyebilme
# Basit kullanıcı arabirimi
# CDleri sabit sürücüye yedekleyebilme
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting

 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Hide IP NG 1.26 TURK

TeamViewer 3_6 Build 4889 TURK
25ouphd.jpg

Tanıtım:TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz.TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
3D Real Boxshot 3.20 + Crack FULL
2zi7eao.jpg

3D Real Boxshot; bir kutu görüntüsü oluşturmaya yarayan "ne görüyorsan ona sahipsin" aracıdır. Kutuyu daha da iyileştirmek için gerçek zamanlı olarak kolayca döndürebilir ve yakınlaştırabilirsiniz. Otomatik döndürme özelliği size kutuyu her yönden görme imkanı sağlayacak.
3D Real Boxshot; BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF, WMF ve WBMP dosyalarını destekler ve BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF ve WBMP formatlarında çıktı verir. Ayrıca AVI formatında animasyon olarak da kayıt yapma özelliği var. Crack mevcuttur.
Boyut: 1,30 MB
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
Crack: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------
PicaLoader.v1.65 TURK
n2nwnk.jpg

PicaLoader'ın son sürümü. Çoklu bağlantı kurma yeteneğine sahip bir resim indirme yazılımı olan PicaLoader, herhangi bir web sayfasında yer alan resimleri hızlı bir şekilde sabit diskinize indirebiliyor. Aynı anda 50 adet resim indirebilen yazılım, Javascript'li bağlantıları bile indirebiliyor. İndirilmek istenen resimleri boyutlarına, tanımlarına ve renk derinliklerine göre filtreleyebiliyor. Bu şekilde isterseniz sadece duvar kâğıtlarını, GIF animasyonlarını ya da yüksek kalitedeki fotoğrafları indirebiliyorsunuz.
Yenilikler:
# 1000 resim inndirme imkanı.
# Windows 95, 98, NT, ME, 2000, XP çalışabilir.
# İE 5.0 ve üstü gereksinimi.
# Örnek resimler.
# Örnek projeler.
# Daha fazla kayıt.
# Hızlı download.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
FirmTools RedEyeBot v1_0_1_57 TURK
fvwccp.jpg

Resimlerdeki kırmızı göz problemini otomatik olarak kaldırın. FirmTools RedEyeBot programı mevcut dijital fotoğraflarınızı yada istediğiniz bir kısmını tarayarak kırmızı gözleri tespit eder ve otomatik olarak tamamen ortadan kaldırır. Orijinali daha mı iyiydi? Her zaman geriye dönüş mümkün...
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------

Ashampoo Photo Optimizer 2.0.0.1 FULL
nbt403.jpg

Ashampoo Photo Optimizer 2.0.0.1 Ashampoo Photo Optimizer, bir resim düzenleme yazılımıdır. Temel işlevi sahip olduğunuz dijital fotoğrafların görüntü kalitesini arttırmaktır. Üstelik yazılım bu işlevi tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebilmektedir. Fotoğraflarınızın kalitesini iyileştirebilmesinin yanı sıra; dijital fotoğrafları sağa ve sola çevirme desteğine de sahiptir.
Kullanımı oldukça kolay olan yazılım, dahili Türkçe dil desteğine de sahiptir. Yapmanız gereken yazılımı sisteminize kurduktan sonra çalıştırmak ve ardından görüntü kalitesinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafların bulunduğu klasörü yazılımın sağ üst köşesinde bulunan “Aktif Klasör” alanından seçmektir. Bundan sonrası zaten çocuk oyuncağı!
Yazılımla yapmış olduğunuz iyileştirme işleminden memnun kalmazsanız,”Optimizasyonu Geri Al” düğmesine tıklayarak fotoğrafınızı eski haline döndürebilirsiniz. Ayrıca yazılımla toplu halde iyileştirme işlemi yapabilir (”Hepsini Optimize Et”), yine toplu halde yaptığınız iyileştirme işlemini geri alabilirsiniz (”Tüm Optimizasyonu Geri Al”).
Ana menü üzerinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafı ileri-geri düğmelerini kullanarak seçin, ardından “Optimize Et” düğmesi ile işlemi gerçekleştirin, işlemden memnun kalırsanız “Kaydet” düğmesi ile iyileştirme işlemini kaydedin.
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------

Save2PC 3_43 Pro Portable TURK
vzer7d.gif

save2pc, bilinen youtube downloader gibi, videoları Google'dan yada YouTube'dan bilgisayarınıza indirip AVI, MPEG yada FLV olarak kaydetmenize olanak sağlayan basit kullanımlı ücretsiz bir video indirme aracıdır. save2pc ile youtube videolarını kolayca yakalayıp kaydedebilirsiniz.Yazılım kullanıcı arayüzünün basit yapısından dolayıda kullanım için herhangi bir teknik bilgiyede ihtiyaç duymayacaksınız. Web tarayıcılar için script gerektirmeyen yazılımla indirme işlemlerini yazılımı çalıştırıp tek tıklamayla yapabilirsiniz.
save2pc, küçük, hızlı, kullanışlı, prakik ve oldukçada güçlü bir araçtır.Açık ve basit bir arayüze sahiptir. Video URL'lerini programa yapıştırıp Start'a basmanızla, videoları belirlediğiniz klasöre AVI, MPEG yada FLV biçiminde kaydedebilirsiniz. Flash videolarınızı oynatmak için media player clasic kullanmanız yeterlidir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Okoker MP3 Splitter v5_0 TURK
2rdkok4.jpg

Okoker Mp3 Splitter, MP3'lerinizi İstediğiniz Yerinden Kesebilir,Kaydedebilirsiniz. Kısacası MP3 Kesme Programıdır. ve taşınabilir parçalara bölebilirsiniz. Okoker Mp3 Splitter parçanın herhangi bir yerinden kesip bölme imkanı verdiği gibi boyut ve zaman olarak eşit parçalara bölmenize de imkan sağlar.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------

FlashFXP v3_7_5 Build 1292_BETA TURK
28me53n.png

Tanıtım:Güzel ve kullanışlı bir FTP programı. Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine import edebilirsiniz.

Bir diğer önemli özelliği ise serverdan servera transfere (FXP) imkan vermesi.
Sürükle bırak, CHMOD desteği, SSL/TLS transfer özelliği, firewall ve proxy desteği, uygulamalara şifreleme, hız limiti, istatistik tutma, programlanabilme özelliği ve otomatik yeniden bağlanma diğer artı yönleridir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Yamicsoft WinXP Manager v5_2_9 TURK
2ujj9uc.png

Tanıtım:WinXP Manager, Windows XP kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır. Detaylar Haberin Devamında..
WinXP Manager, Windows XP kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır.
Programın Genel Özellikleri :
# Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.
# İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.
# Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.
# Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows'unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.
# Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.
# Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.
# Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.

16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
MediaMan v2.71.3 FULL
1f7q8h.png

MediaMan v2.71.3 MediaMan ile kitaplarinizi, DVD’lerinizi, CD’lerinizi, VHS teyplerinizi, yazilim ve oyun basliklarini kataloglayabilirsiniz. Böylece su program hangi CD’deydi, su DVD’de neler vardi gibi sorulardan kurtulursunuz.
Özellikleri:
* Koleksiyonu yazdirma
* Koleksiyonu HTML, RTF, CSV ve TXT dosya türlerine dönüstürme
* Iç içe yuvarlanmis menülerle kolaylastirilmis yönetim
* Filmleri gerçek raflardaymis gibi gösterme
* Amazon.com’dan nesne için bilgi toplama
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting


 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
SoftPlan 13.3.4 + Crack TURK

Portable Crocodile Technology 3D FULL
2q24n5d.jpg

Crocodile Technology 3D programı elektronik dizayn, *** (mikro işlemci) programlama, 3D mekanızmaları ve 3D PCB (elektronik devre dizaynı) simulasyonları hazırlamayı artık çok kolay ve eğlenceli hale getirdi!
Elektronik devre hazırlarken güncellenmiş 100 tane yeni çipi de kullanabileceksiniz. Aynı zamanda geliştirilmiş PICler (Peripheral Interface Controller) ve onlar için program yazmak artık daha kolay hale geliyor!
Çizmiş olduğunuz 3D mekanizmalara, electronik devrelere giriş bilgisi verebilecek ve ona göre çıktıları grçek zamanlı olarak alıp analiz edebileceksiniz.

16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------
SUPER v2008 [Tüm Formatları Birbirine Dönüştüren Program] FULL
super2007.jpg

SUPER v2008: Tüm Formatları Birbirine Dönüştüren Program

Piyasadaki birçok ücretli programın bile dönüştüremediği çeşitli formatları dönüştürebilmesi sayesinde format dönüştürücüler kategorisinde en iyiler arasında gösterilen SUPER ile çok sayıda formatı dönüştürebilirsiniz. Cep telefonunuzun desteklemediği formatlardan, 3GP veya benzeri cep telefonu medya formatınlarına dönüştürmeler yapabileceğiniz bu program sadece formatları dönüştürmekle kalmıyor video veya ses dosyalarının kalitelerini de değiştirebiliyor. Bu sayede de istediğiniz ekran çözünürlüğüne sahip videolar, istediğiniz ses kalitesine sahip mp3'ler oluşturabiliyorsunuz.
3GP, 3G2, OGG, AAC, AMR, MP3, MP4, MOV, AVI, VOB, WMA, WMV dahil daha birçok formata uygun olarak dönüştürmeler yapabilirsiniz. iPod, iPod 5.5G, Microsoft-Zune, Nintendo-DS, Sony PS3, SonyPSP gibi cihazların formatlarını da desteklemektedir.
Bu program ile ffmpeg, MEncoder, mplayer, x264, mppenc, ffmpeg2theora & the theora/vorbis kullanarak videolarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz. Videoların karelerini, gösterim derecelerini, gösterim boyutlarını da istediğiniz kaliteye çevirebilirsiniz...
Bu program tamamıyla bedava olup 2008 sürümüyle en kolay şekilde videolarınızı çevirebilmenizi sağlar.
Programın desteklediği formatlar ve kullanılabildiği yerler:
Video format: 3gp/3g2(Nokia,Siemens,Sony,Ericsson) asf, avi, (DivX,H263,H263+,H264,XviD,MPEG4,MSmpeg4 etc..), dat, fli, flc, flv (Flash ile kullanılan), mkv, mpg (Mpeg I,Mpeg II), mov(H263,H263+,H264,MPEG4 etc..), p4(H263,H263+,H264,MPEG4), ogg, qt, rm, ram, rmvb, str (Play Station), swf (Flash), ts (HDTV), viv, vob, wmv
Audio format: aac, ac3, amr, mmf, mp2, mp3, mp4, mpc, ogg, ra, wav, wma
AviSynth Script Files: avs
Cep telefonu 3GP dönüştürücü
Cep telefonu 3G2 dönüştürücü
PocketPc dönüştürücü
iPod & iPod 5.5G dönüştürücü
PS3 & PSP dönüştürücü
VCD, DVD, MP4, MOV, ASF, FLV, MPG, MPEG ve daha birçok format dönüştürücü
Ayrıca MP3'te dönüştürebilirsiniz.
Ve de GIF formatındaki resimleri de animated GIF formatına çevirebilirsiniz.
Zune dosya formatlarına da uyumlu dönüştürmeler yapabilir.
Nintendo .ds formatına da dönüştürebilir.
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
-------------------------------------------------------------------------------------
Apex Video Converter Super 5.92
33biz43.gif

Apex Video Converter Pro; internetten, ev bilgisayarınızdan veya diğer ortamlardan innDirilmiş görüntüleri yüksek hız ve kaliteyle tüm favori görüntü biçimlerine dönüştürmek için tasarlanmış çok kapsamlı profesyonel bir yazılımdır. AVI, DivX, WMV, MPEG, MOV, RM ve RMVB biçimlerini basit ve kaliteli bir şekilde kendiliğinden dönüştürmektedir.
Yazılım; AVI, DivX, XviD, DVD, SVCD, VCD, MPEG-1, MPEG-2, WMV, ASF,RM ve RMVB'den AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, MOV, ASF, QuickTime, RM, RMVB görüntü biçimlerine dönüştürmektedir. Günümüzün tüm görüntü ve ses biçimlerine destek sağlayan yazılım, ses hızlarında da kullanıcıyı yalnız bırakmamıştır.
Kullanıcı görüntülerini istediği Hz oranına [framerate] ayarlayabilmektedir (10-30 Hz). Aynı zamanda dışarıya çıktı sağlanan görüntü biçim büyüklüklerini de istediği gibi değiştirebilmektedir. Bunun yanı sıra seslerin değer-oran (rate) ve hız-zaman (bit) aralıklarına da günümüz şartlarına uygun olarak destek vermektedir. Görüntü biçimlerinde çözücü desteği sağlayan yazılım, ses biçimlerinde de aynı hassasiyeti kullanıcıya sunmaktadır. Kullanıcı görüntü başlangıcını ayarlayabilmekte, görüntüyü kodlamak için arzu edilen bir parçasını kesebilmektedir. Son derece kolay, hoş ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan yazılımda dönüştürme sonrasında görüntü ve kalite kaybı yaşanmamaktadır.
Özellikler:
Kolay, hoş ve kullanımı basit bir arayüze sahiptir.
LAN /Kablo modemleri /Broaband vb.sistemler için Windows medya videosunu desteklemektedir.
Tüm dosya biçimlerini (DivX, ASF, WMV, WMA, mpeg, MOV, QT, RM, RMVB, AVI) MOV dosya biçimlerine (H261/ H262/ H263/ Mpeg-4 vb.) dönüştürmektedir.
AVI, DivX, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT dosya biçimlerini RM dosya biçimlerine (150k LAN/ 256k DSL veya 28k kablo/ çevirmeli bağlantı için 16K) dönüştürmektedir.
Dönüştürme sırasında, görüntünün başlangıç ve son pozisyonunu kullanıcıya göstermektedir.
Kullanıcı için yazılımı kullanma sırasında teknil bilgi gerektirmemektedir.
Görüntüleri dönüştürmeden önce kullanıcının istemediği görüntü yerlerini (başlangıç/sonu) görüntüden keserek çıkarmaktadır.
Geniş görüntü dosyalarını (2GB dahil) desteklemektedir.
Toplu dönüştürmeyi desteklemektedir.
Dönüştürme işlemini hızlı ve kayıpsız yapmaktadır.
Dönüştürme sonucunda kullanıcının ayarlamasına bağlı olarak bilgisayarı kendiliğinden kapatmaktadır.
Video özellikleri:
AVI'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD ve DivX'e dönüştürmektedir.
XviD'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB ve DivX'e dönüştürmektedir.
DivX'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD'e dönüştürmektedir.
MPG'den DVD, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
MPEG'den DVD, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
MOV'dan DVD, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
QT'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
WMV'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
QuickTime'dan DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
ASF'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
RM'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RMVB, XviD ve DivX'e dönüştürmektedir.
RMVB'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, XviD ve DivX'e dönüştürmektedir.
16jkj1d.gif

İNDİR: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------
Paragon Partition Manager 8.5 ProfessionaL [Vista UyumLu] FULL
a29ah0.jpg

Tanıtım:
Yazilim, sabit disklerin yedegini alarak, tüm sürücülerin bölme islemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadir. Bununla yetinmeyen yazilim, sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalismasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan ve tamamen isletim sisteminden izole ederek yapmaktadir.
Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er ya da geç karsilasir. Kullanicilar çogu zaman bilgisayarlarini yeniden kurmak zorunda kaldiklarinda, isletim sistemi dahil tüm veri ve yazilimlarini tek tek kurmaktadirlar. Bazi sirketler bu is için yazilim gelistirseler de çogu zaman tam ve verimli sonuca ulasmak mümkün olmamaktadir. Yedekleme yazilimlarinda veriler, kurulumda bulunan sistem yazilimlari, sonradan kurulan yazilimlar ve diger yardimci yazilimlarda kayiplar meydana gelmekte, bu ise kullanici için bu yazilimlari tekrar kurma anlamina gelmektedir. Sonuçta böyle yazilimlar sadece bilgisayari kurarken kurulumda harcanan zamani kisaltmaktan baska kullaniciya bir sey saglamamaktadir.
Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanici sabit diski bölme zorunlulugu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazilimlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyaci duyar ve bunu % 100 kayipsiz yapacak bir yazilima ihtiyaci varsa?
Yazilim, disk kaynaklarini optimum bir sekilde tahsis etmekte, bilgisayarinizda isletim sistemlerini etkili bir sekilde yönetmektedir. Bölme isleminde kullaniciya yol gösteren sihirbazlar kolaylik saglamakta, güvenilir bir sekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi seklinde bölmektedir. Yazilim sabit disk büyüklügünü optimize ederek daha iyi ve verimli bir sabit disk kullanilmasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan yapmaktadir. Bootable cd ile bozulmus isletim sistemini tamir edebilmektedir.
ÖZELLIKLER:
***Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir.
***Hacim gezgini araci, herhangi bir dosya degismesini, kopya dosyalari ve klasörleri, gizli ve adsiz bölmeleri inceleyebilmektedir.
***Yazilim, yeni-yeniden sekillendirme teknolojiyle, NTFS isletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkani saglamaktadir.
***Özgün akilli bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytini bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir.
***Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu degistirmeden sabit disklere biçim vermektedir.
***Yazilim, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd'den bilgisayari kurmak zorunda birakmamaktadir.
***Bölme yönetmeni, windows algoritmalari ile uyumlu olan kendi algoritmalarini kullanmaktadir.
***Yazilim, isletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayri ayri çalisabilir.
***Çabuk kopya modu, varsayilan olarak kullanilmaktadir. Bu mod yaziliminda, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadir.
***Kötü kopya modu, kullanilmamis olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir. Bu mod, kullaniciya bölme-bounded yazilimla, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlidir. Yazilimlari kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini saglayabilmektedir.
***Fonksiyonu yeniden sekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklügünü degistirebilirsiniz.
***Sabit disk bölme büyüklüklerinin degisimi, hedef sabit disk büyüklügüne göre mümkündür.
***Sabit diskte olusan kötü alanlari izole edebilme veya onarabilme yetenegine sahiptir. Ancak bu onarma % 100 anlamda olmamaktadir. Kötü alanlari izole ederek sabit diskin verimli ve yüksek kapasite ile kullanilmasina olanak saglamaktadir.
Not: SeaiL girmenize ya da crackLemenize gerek yoktur. KendiLiğinden crackLidir program kurun ve kuLLanın. Vista işLetim sisteminde de çaLışabiLmektedir.
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
---------------------------------------------------------
Sony DVD Architect Studio v4.5c FULL
nlqt4w.jpg

S0NY firması tarafından yayınlanmış olan DVD üzerinde işleme kesme, fotoğraf ve müzikleriniz ile güzel projeler yapabileceğiniz harika bir program.
16jkj1d.gif

RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
-------------------------------------------------------------------------------------
Animated GIF producer 3.2.1 (Full + Acıklamalı)
2z4gxzn.gif

Tanıtım:
Animated GIF Producer ile kolay bir şekilde animasyonlu resimler, butonlar (düğme) ve bannerlar oluşturabilirsiniz... Hareketli GIF dosyalarını yapmak için pahalı yazılımlara ve fazla bilgiye ihtiyacınız yok... Animated GIF Producer ile bir kaç dakika içerisinde çok basit bir şekilde kendi animasyonlarınızı hazırlayabilirsiniz. Yazılımın kullanımıda oldukça basit;
gif oluşturabilmek için seçtiğiniz resimleri önce aynı boyuta getiriyor soldaki menüye ekliyorsunuz. Gerekli ayarlarını yapıp save yapıyorsunuz ve hareketli gif resminizi oluşturuyorsunuz.
Animated GIF Producer is a quick and remarkably easy-to-use tool for creating various animations, buttons and banners that will make your website shine. You no longer need to spend money on complex video processing platforms that will take you a couple of days to learn how to make a simple GIF animation. With Animated GIF Producer, there’s no complexity and GIFs can be created in a few minutes.
16jkj1d.gif

İNDİR: RapidShare: Easy Filehosting
-----------------------------------------------------------------------------
Portable CyberLink PowerDVD 8_0_1531_50 TURK
2el7fbs.jpg

Tanıtım:powerDVD, bilgisayarınızın gücünü en az düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayan gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır. Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar. 7.1 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD, Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler. Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil…
Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya formatlarında ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz. Çift gösterim modu ile iki ekranda filmleri oynatabilirsiniz. Kolay menüsü ile istediklerinizi zorlanmadan yapabilir, kontrol panelinin temasını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------
Xilisoft Video Converter v3.1.52.Build.0201b TURK
2qchu85.jpg

EN İYİ VİDEO FORMAT ÇEVİRİ PROGRAMLARINDAN BİRİ..VİDEOLARINIZIN FORMATLARINI DEĞİŞTİREBİLİR BİRLEŞTİREBİLİR CD-DVD YE ÇEVİREBİLİR VE YAZABİLİRSİNİZ..PROGRAM &100 TÜRKÇEDİR..TANITIM RESMİNİ KENDİ BİLGİSAYARIMDAN ÇEKTİM. KENDİ UPLOADIM DIR
Xilisoft Video Converter ile videolarınızı popüler video formatları arasında dönüştürebilirsiniz.
Xilisoft Video Converter hem pratik hem de yüksek performanslı. AVI - MPEG, WMV - AVI, WMV - MPEG, H.264 video gibi dönüştürme seçeneklerine sahip. iPod video formatını da destekliyor.
Xilisoft Video Converter ile videolarınızı popüler video formatları arasında
dönüştürebilirsiniz.
NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
IconConstructor 3.54_Keygen FULL TURK
otkcic.jpg

BMP, JPEG, GIF, PNG, PSD, TGA and TIFF formatındaki resimlerinizi Windows iconlarına dönüştürün.Bilgisayar iconlarınızı istediğiniz gibi düzenleyin
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
alternatif
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
Crack:
DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Swift 3D v5.00.628 FULL TURK
ndseu.jpg

Swift 3D v5.00.628
Size: 47.43 MB
Swift 3D, 3D flash grafiklerinizi yapmayı sağlayacak en iyi programdır. Electric Rain firmasının ürünü olan Swift 3D programının v5 sürümü öncekilerinden daha kullanışlı ve güncel tasarım programları ile etkileşimli hale gelmiş. Özellikle henüz kullanımı yaygınlaşmamış olan papervision3d ve silverlight formatlarına uygun exportu desteklemesi programı bir adım öteye taşıyor.
Yeni özellikleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;
# papervision3d için export
# transparan textureler import edebilme ve render alma
# modeli ortogrpahic görüntüleyebilme
# mesh leri deforme (kontrol) ederek animasyonlar oluşturabilme
# geliştirilmiş arayüz
# easing kontrolleri
# tek objenin renderını alabilme
# objelerin vektörlerini transform edebilme
# animasyonu optimize edebilme
# sürükle bırak ile uygulanabilecek animasyonlar
# geri alma mantığının yeniden yapılandırılması
# html ve swf export
# .3ds formatında export
# XAML yani silverlight formatında export

16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
O&O Defrag 10 Pro Versiyon 10.0.1634 TURK
2zp8rbt.jpg

Windows'a mükemmel şekilde entegre olan O&O Defrag Professional, kusursuz bir sürücü birleştirme aracı. O&O Defrag Professional, Windows 2000 ve XP yada Vista ile birlikte gelen sürücü birleştirme yazılımının yerini alacak düzeyde kaliteli ve üstün bir yazılım. 5 farklı birleştirme işleminden birini seçip işlemi tamamladığınızda sisteminiz %200'lere varan oranda hız ve performans artışı elde ediyor.
Windows'un kendi aracından farklı olarak NT, 2000 ya da XP çalışırken normalde kilitlenmiş olan kayıt anahtarı (registry), veri tabanları ve diğer sistem dosyalarını da düzenleyebilen başarılı bir disk birleştirme aracı. O&O Defrag Professional Edition, 3 farklı disk birleştirme yöntemi sunuyor. Bunlardan ilki olan "SPACE", dosyaları daha hızlı birleştirerek size zaman kazandırıyor. "COMPLETE/Name" yönteminde birleştirme işlemine ek olarak sabit diskin yeniden dağılmasını önlemek için disk yeniden organize ediliyor. Bu şekilde tüm dosyalar alfabetik sıraya göre diziliyor. Son yöntem olan "COMPLETE/Date" ise dosya ve veritabanı sunucuları için özel hazırlanmış. Bu yöntemde tüm dosyalar üzerlerinde değişiklik yapılma sırasına göre sıralanıyor.Kilitlenmiş olan kayıt anahtarı (registry), veri tabanları ve diğer sistem dosyalarını da düzenleyebilen başarılı bir disk birleştirme aracı...
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting



 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

Multitranse 4.8.1 TURK
4g2876.jpg

Multitranse 4.8.1
Program bir anda 6000 kadar kelimeyi çevirebilir. 14 ayrı dil seçeneği vardır. Optimal çeviriyi yapmak için özgür web kaynaktan yararlanır. Eğer bir dilden başka bir dile çeviri istiyorsanız “MultiTranse” tek araçtır.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Power Video Capture v6.0.0.162 TURK
ehay9v.jpg


Power Video Capture, gerçek zamanlı bir görüntü yakalama programıdır. Tüm yüksek kaliteli görüntü yakalama ihtiyaçlarınızı karşılayacak güçlü araçlarla donanmıştır. DV, TV yada USB kamera gibi chazlardan resim yada video yakalayabilir ve AVI formatında kaydedebilirsiniz
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Apple QuickTime Pro 7.4.5 + Keygen TURK
2iudetk.jpg

QuickTime; çeşitli biçimlerdeki sayısal görüntü, ses, yazı, animasyon, müzik, resim dosyalarını işleyen, Apple Computer tarafından geliştirilen bir çoklu ortam teknolojisidir. Keygen mevcuttur.
Boyut: 22,7 MB
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
BitDefender Total Security 2008 Build 11.0.9 TURK
2q99e1e.jpg

BitDefender Total Security 2008 provides the ultimate proactive protection for your PCs. It combines state of the art protection against viruses, spyware, hackers, spam and other Internet security threats. Moreover, its system maintenance and PC backup tools keep your PC running fast and protected from data loss.
Bit-Defender Total Security 2008 provides the ultimate proactive protection for your PCs. It combines state of the art protection against viruses, spyware, hackers, spam and other Internet security threats. Moreover, its system maintenance and PC backup tools keep your PC running fast and protected from data loss.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
WebcamXP Pro 2008 v4.12.275 TURK
2vb0co3.jpg

WebcamXP Pro 2008 v4.12.275
Size: 8.49 MB
WebcamXP Pro 2008 v4.12.275 WebcamXP ile web sunucusu kurmadan, programın üzerinde gelen entegre web sunucusuyla bir kaç port ve dizin ayarıyla web kameranızı internete açabileceksiniz. İsterseniz kamerayı şifre korumalı hale getirebilir siz yokken bilgisayarınızın başında neler olduğunu internetten izleyebilirsiniz.
Programın Özellikleri:
# Aynı bilgisayardan 5 kameraya kadar kamera desteği
# Http server ve entegre ftp upload modu
# Email ve capture için otomatik uyarma ve motion detektör
# Çektiğiniz son resimlerden otomatik resim galerisi yaratabilme
# İstenmeyen ziyaretçiler için ban ip / password koruması
# Resimleri text (metin) ekleyebilme
# Detaylı ziyaretçi istatikleri
# Resimlere gerçekçi efektler ekleyebilme
# Yönetim paneli
# Entegre chat sistemi
# Audio streaming özelliği ile online müzik dinletebilme
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Alcohol 120% Black Edition 4.0 TURK
289vqcl.jpg

Alcohol 120% ile 31 adede kadar bilgisayarınızda sanal CD/DVD sürücüler oluşturabilirsiniz. Elinizde bulunan büyük boyutlu bir program ya da oyunları CD/DVD’ler üzerinden oynamak yerine sanal CD/DVD sürücüler üzerinden çalıştırabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD’lerin sürekli çalışmasının vereceği yıpranmanın önüne geçmiş olursunuz. Kopya korumalı CD’leri bile sabit diske yazdırabilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
RAPİDSHARE FREE'DEN İNDİRENLERE MÜTHİŞ PROGRAM TURK
CryptLoad 1.1.4 FULL TÜRKÇE
smzh1j.jpg

Rapidshare.com, sistemi yeniledi. Yeni sistemin açıklarından faydalanarak sıra beklemeden, tarayıcı açmadan, ücretsiz download yapmak ister misiniz? İzleyin.
Rapidshare.com, kullanıcıları sevindiren yeni sistemine geçti.
Ücretli hesabı olanlar için indirme kotası 2 katına çıkartıldı.
Ücretsiz olarak bu servisten yararlanmak isteyenler için de bekleme süresini ortadan kaldırdı.
Bu yenilikleri bekleyen kurnaz kullanıcılar, geliştirdikleri sistemle beklemeye gerek kalmadan, tıpkı ücretli üyeliğiniz varmış gibi download yapmanıza olanak sağlayan bir yazılım geliştirdiler.
Aşağıda, CryptLoad adındaki yazılım hakkında eğitim videosu bulacaksınız.
PROGRAMI İNDİRİN VE DENEYİN
RESİM HERSEYİ AÇIKLIYOR. TARAFIMDAN DENENMİŞ VE ONAYLANMIŞTIR.

İndirebileceği Siteler:
Rapidshare.com
Rapidbolt.com
Rapidplayer.com
Rapidsafe.de
Filefront.com
FileFactory.com
123share.org
Tinyurl.com
Bunlar tanınanlar..Diğerleri de var

Burdan nasıl Kullanılacağı izle:
Cryptload
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
RAPİDSHARE FREE'DEN İNDİRENLERE MÜTHİŞ PROGRAM
Rapidshare Plus-Download Manager for Free Users Works 100 FULL
2csj69c.jpg

Free kullanıcılar için rapidshare indirme yöneticisidir.Program üzerinde sadece add(ekle) butonunu yada paste(yapıştır) butonunu tıklayarak,eklediğiniz birden fazla bağlantıyı ardı artına indirebileceksiniz.Dosyalarınız belirlediğiniz hedefe otomatik olarak inerken,siz bu arada bilgisayarınızda istediğiniz gibi çalışmaya devam edebileceksiniz. Programın herhangi bir hız sorunu da bulunmamaktadır,mevcut bağlantı hızınızda indirme yapmaktadır.Kurulumsuzdur.
RESİM HERSEYİ AÇIKLIYOR. TARAFIMDAN DENENMİŞ VE ONAYLANMIŞTIR.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Daemon Tools 4,30,0302 EN SON VERSİYON TÜRKÇE
95u9vd.jpg

Daemon Tools, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır.
Program sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd'ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Absolute MP3 Splitter Converter v2.8.0 TURK
316lqo1.jpg

Tanıtım:Absolute MP3 Splitter ile Mp3 formatındaki ses dosyalarınızı parçalara bölerek küçük ses dosyaları haline getirebilirsiniz. Program aynı zamanda bu formatlar arası farklı kaydetme desteğide sunmakta.Basit kullanici yüzü, MP3, WMA, WAV, OGG formatlarini destekleyen, kes.birlestir,düzenle, çevir islerini sihirbaz yardimiyla da yapabileceginiz bir program
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Absolute Video Converter v3.1.1 TURK
11i3fj6.jpg

Tanıtım:Absolute Video Converter asıl işi video dosyalarının biçimlerini birbirine dönüştürme olan bir video düzenleme yazılımıdır. Tüm popüler video dosyalarını başarılı biçimde birbirine dönüştürebilen yazılım buna ek olarak video dosyalarındaki ses ve resim dosyalarını da çıkarabiliyor. Toplu dosya dönüştürme ve ön-izleme desteği de sunan yazılım 3 ayrı tema ile özelleştirilebilir bir yapıya sahip olduğunu da gösteriyor. Kullanımı gayet kolay olmakla birlikte bir iki fare tıklaması ile istenilen her türlü işlem yapılabiliyor.
Yazılımın Genel Özellikleri
# VCD biçimli dosyaları SVCD, DVD, AVI/DivX/Xvid, WMV/ASF biçimlerine dönüştürebilme.
# SVCD biçimli dosyaları VCD, DVD, AVI/DivX/Xvid, WMV/ASF biçimlerine dönüştürebilme.
# DVD biçimli dosyaları VCD, SVCD, AVI/DivX/Xvid, WMV/ASF biçimlerine dönüştürebilme.
# AVI biçimli dosyaları VCD, SVCD, DVD, WMV/ASF biçimlerine dönüştürebilme.
# WMV/ASF biçimli dosyaları VCD, SVCD, AVI/DivX/Xvid biçimlerine dönüştürebilme.
# Video dosyalarının genişliğini, yüksekliğini, saniye başına düşen kare sayısını(frame rate), ses kalitesini ve örnekleme sıklığını düzenleyebilme.
# Video dosyalarından çıkarılan seslerin başlangıç ve bitiş bölümlerini kırpabilme.
# Video dosyalarındaki resimleri çıkarabilme.
# Dönüştürme işleminden önce dosyanın ön-izlemesini yapabilme.
# Yüksek hızda video dönüştürme.
# Sağ tıklama seçeneği ile çabuk dönüştürme.
# Şık ve düzgün bir kullanıcı arayüzüne sahip olma.
# Kolay kullanım.
Yazılımın Kullanımı
# Video dönüştürme işlemine başlamak için öncelikle "Dosya"(File)> "Dosya Ekle"(Add Files) yolu ile dönüştürmek istediğimiz video dosyasını seçiyoruz.
# Listemizdeki video dosyalarının sırasını değiştirmek için "Düzenle"(Edit) alanında "Yukarı Taşı"(Move Up) ve "Aşağı Taşı"(Move Down) seçeneklerini kullanabilirsiniz.
# Eğer listemizde yer alan bir dosyanın adını değiştirmek istersek yine "Düzenle"(Edit) alanında "Çıktı Dosyasının Adını Değiştir"(Rename Output File) seçeneğine tıklayarak değiştirebiliriz.
# Sırada elimizdeki video dosyaları dönüştürüldüğünde kaydedilmesini istediğimiz klasörü seçme işlemi var.
# Bunun için "Hızlı Ayarlar"(Quick Settings) alanındaki "Çıktı Yolu"(Output Path) seçeneğini kullanıyoruz.
# Ardından hemen bu seçeneğin altındaki "Çıktı Biçimi"(Output Format) bölümünden "Ayarlar"(Settings) butonuna basarak elimizdeki video dosyasının dönüştürme ayarlarını yapıyoruz.
# Son olarak ön-izleme yapmak istersek "Eylem"(Action) bölümünden "Ön-İzleme"(Preview) seçeneğine basıyoruz.
# Ön-izleme yaptıktan sonra geriye sadece "Eylem"(Action"> "Dönüştür"(Convert) yolu ile dönüştürme işlemini başlatmak kalıyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Adobe Photoshop Lightroom v2.1.508271 RC1 x86 TURK
qxs60m.jpg

Fotoğraf çekmeyi baştan sona kolaylaştırın Adobe Photoshop Light Room profesyonel fotoğrafçılar için düzeltme, yönetme ve yüksek kalitede dijital fotograf takdimleri için kolaylık sağlayan temel bir programdır, böylece bilgisayar karşısında daha az vakit geçirip, daha çok fotoğraf çekebilirsiniz.
Beyaz dengesi, kontrast kontrolü için kolay kullanım
Basit ama güçlü ton eğrisi düzenleyicisi
Gelişmiş renk tonu, doygunluk ve parlaklık
Zararsız düzenleme
Çoklu görüntüleme imkanları
Hızlı zoom
Önce ve sonra karşılaştırma modu
Kolay ve şık arayüz
Leke düzeltici
Kolay kesme ve düzeltme araçları
Kırmızı göz düzeltme
İnce ayarlı siyah beyaz çevrimleri
Fotoğraf kalasörünüzü kolayca organize edin
Manüel küçükresim sıralaması
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

AIMP v2_5 Build 303 RC4 TURK
nq5h0.jpg

Winamp'tan sıkılanlar için alternatif bir program ama winamptan daha üstün özellikleri var.

Listenizdeki şarkıları direk olarak cd yazdırabilirsiniz.
Elinizdeki Audio CD leri mp3 yapabilirsiniz.
Ses Kayıt özelliği - MP3 Taglarını değiştirebilirsiniz
Özel PlayListler oluşturabilirsiniz.
Diyelim ki şarkı çalıyor ve siz programı kapattınız, tekrar açtığınızda hangi şarkı çalmakta iken kapattıysanız o şarkı kaldığı yerden devam ediyor. İnternet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediğiniz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sağlıyor.Gelişmiş Equrlizer'i sayesinde müzikleri hızlı çalabilir, Classic, Club, Dance, Full Bass gibi efektler verebilirsiniz.
Winamp'ın playlistlerini kabul ediyor ve çoğu zaman winamp'ın skinlerini de kullanabiliyorsunuz. Bilirsiniz çoğu şarkıda taglar vardır (genelde mp3 sitelerinden indirilen müziklerin altında şeffaf yazı yazar) bu programla onları silebilir veya değiştirebilirsiniz. Bazılarınız ben zaten bilgisayardan değiştirebiliyorum diyebilir ama bazılarıda korumalı olarak geldiğinden ancak böyle programlarla silinir.
Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz.Playlist'teki şarkıları kopyalayabilirsiniz. İstediğiniz zaman bilgisayarı otomatik kapatabilirsiniz. (İsterseniz şarkı listesi bitince kapansın da diyebiliyorsunuz.)
Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarıda convert edebiliyor.Ayrıca ses kaydedici özelliği var. (Mikrofondan kayıt yapabilir ve istediğinizi ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz.)
Program herşeyden önemlisi çok hızlı ve boyutuda çok küçük.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
AMS Software Photo Collage Maker v1_75 TURK
2vnmgr5.jpg

Photo Collage Maker, dijital kupür albümü ve foto kolaj programıdır. Kupür albümlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde oluşturma ve basmanıza imkan sağlar. Kompozisyonlarla işinizi otomatik yapar ve efektler, arkaplan, küçük resim, çerçeve ve kenarlıklarla fotoğraflarınızın görünümünü iyileştirir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Anti-Trojan Elite v4_1_7 Multilingual TURK
20k4rp0.gif

Anti Trojan Elite bir kötü niyetli yazılım kaldırma aracıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlarda bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.
Yazılım gerçek zamanlı bir korumaya sahip olup, sistemde etkin biçimde çalışmakta ve zararlılar daha sisteme girmeden onları engelleyebilmektedir. Şu an 35000'in üzerinde truva atı, solucan ve keylogger zararlısını algılayabilmekte olan yazılım otomatik güncelleme özelliği ile hızlı biçimde bu sayıyı arttırmaktadır.
İçerisindeki araçlar ile sistem güvenliği koruma konusunda da oldukça iyi durumdadır. Bu araçlar ile ağ bağlantılarını denetleyip, şüpheli bulduğu bağlantıları kesebilmektedir. Sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalardan yine şüpheli olanları sonlandırabilmektedir. Kayıt defterinde yapılan değişiklikleri izlemekte ve eğer sisteme zarar verecek olan bir değişiklik olmuşsa bunu onarabilmektedir.Oldukça iyi bir tarama bölümü olan yazılımla belirlediğiniz dosya ve klasörleri, sisteminizdeki bir sürücüyü, sabit diskinizin tümünü, kayıt defterini, çalışan uygulamaları taratabilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Arc DVD Copy v1.5.39 TURK
dmwj7q.jpg

Tanıtım:Arc DVD Copy kullanımı kolay kullanımlı, hızlı ve tüm özellikleri kopyalayacak bir yazılımdır. Bir Dvd kopyalama süresi 20-40 dakikadır. Elinizdeki DVD lerin yedeğini almak için idealdir.
Çift katmanı DVD destekler.
DVD içerisindeki tüm alt yazı, menü, özel bölüm ve dilleri kopyalar.
DVD bölge kodlarını siler.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Aurora Web Editor 2008 Professional 5_2_1 TURK
2eebipf.jpg

Aurora Web Editor rogramının içerdiği şablonlar ve ücretsiz grafik ve fotoğraflar ile sitenize profesyonel bir görünüm verin.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
BearShare 6_2 TURK
1zc0che.jpg

Ücretsiz Müzik Paylaşın, Keşfedin ve İndirin.
MP3 çalarınıza müzik indirin veya çevrimiçi dinleyin. Yeni arkadaşlar edinin. Eskileri ile bağlantı kurun.
Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz sanatçılar hakkında görüşlerinizi bırakın. Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara ileti ve anlık ileti gönderin. Müzik listeleri oluşturun ve paylaşın! Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müzik kütüphanelerini görüntüle. Aynı sanatçılar için tutkularını paylaşan kullanıcılarla buluşun.
BearShare ile ücretsiz müzik indirerek elde edecekleriniz:
• %100 temiz kurulum, iç içe geçmiş yazılımlar yok.
• Tamamen yeni arayüz. Tonlarca çevrimiçi müzik.
• Şimdiye kadar gördüğünüz en hızlı müzik indirme.
• Anında "arama önerisi" teknolojisi.
• Ebeveyn kontrolleri, kötü içerikli dosyalara erişimi engellemektedir.
• Otomatik Virüs koruması.
• Akıllı organizasyon özellikli tam fonksiyonlu ücretsiz müzik çalar.
• Yapabileceğiniz harika şeyler hakkında ipuçları sunan tamemen yeni baloncuklarla beraber, bu zamana kadarki en kolay BearShare.
• Tüm BearShare ağı üzerinde anında arama yapabilme.
• Sınırsız Müzik Indirme!
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Cain & Abel 4_9_23 TURK
8ydzk3.png

Cain & Abel Microsoft işletim sistemleri için tasarlanmış bir şifre kurtarma yazılımıdır. Birçok çeşit şifreyi; network sniffing, sözlük saldırısı, Brute-Force ve kriptanaliz saldırıları ile çözümleyebilmektedir. Ayrıca yıldız (askteriks *) karakteriyle kamufle edilen şifre kutularının içeriğini gösterebilmektedir. VoIP görüşmelerini kaydedebilir ve yönlendirme protokollerini de analiz edebilir.
Program, ağ yöneticileri, IT geliştiriciler , profesyonel güvenlik uzmanları ve programı etik amaçlarla kullanacak herkese atfedilmiştir. Herhangi yasadışı bir kullanımdan doğacak zararların sorumluluğu tamamiyle kullanıcının kendisine aittir. Programı kullanmaya başlamadan önce lisans anlaşmasını okumanız önerilmektedir.
Yeni versiyonda gelen APR (Arp Posion Routing) özelliği sayesinde switch içeren yerel ağları da Man-in-the-Middle saldırıları kullanarak dinleyebilmektedir. (Sniffing) Ayrıca bu versiyondaki sniffer SSH-1 ve HTTPS protokollerini de analiz edebilmektedir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
CCleaner 2_12_660 TURK
rvzo6q.png

Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Droppix Label Maker v2.9.6.0 TURK
8x3msz.gif

Droppix Label Maker CD veya DVD’lerinize başarılı bir şekilde etiket ve kapak hazırlamanızı sağlayan profesyonel bir programdır. Droppix Label Maker, ile başarılı bir şekilde CD/DVD’lerinize kapak hazırlayabilir ve hatta güçlü bir yazıcınız varsa kendi resimlerinizi bile kapakların üstüne yerleştirebilirsiniz. JPG, WMF, PSD, BMP, TIF, GIF and PNG gibi bir çok resim formatını programa import edebilirsiniz. Kolayca dairesel yazılar yazıp kapağa yerleştirebilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
DVD Slideshow GUI v0_9_0_2 TURK
25041hz.jpg

Kolay yoldan ve hızlıca DVD slaytshow lar hazırlayabilirsiniz.Zoom,Döndürme-Çevirme,video dosyalarını slideshow a ekleme,slaytlara arkaplan müziği ve arkaplan resimleri ekleme,slaytları flash dosyasına çevirme,avi videolarına çevirme gibi gelişmiş özelliklere sahittir ve ücretsizdir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Easy DVD Creator 2_0_3 TURK
2jaivtc.jpg

Tanıtım:Easy DVD Creator; DVD yaratma konusunda gereksinim duyabiliceğiniz herşeyi sağlıyor. Basit bir DVD yakıcısı olmanın dışında, hiç zorluk çıkartman DVD yazabilme özelliğiyle binlerce film severin favori DVD yakıcı programı haline geldi. Kolay kullanımlı bu program ile sadece 4 adımla DVDlerinizi yaratabileceksiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
EclipseCrossword 1_2_57 TURK
ayt0uh.png

EclipseCrossword kolayca çapraz bulmacalar hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Kullanacağınız kelimeleri ve ipuçlarının listesini programa girdikten sonra oluşturulan bulmacayı kaydedip paylaşabilir, yazıcıdan çıktı alıp çoğaltabilir veya web sayfası olarak kaydedip internette yayınlayabilirsiniz. EclipseCrossword sahip olduğu sihirbazı sayesinde yaptığınız işlemler boyunca size eşlik ediyor ve daha kolay bir şekilde bulmaca ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Program bulmaca içinde Türkçe karakterleri de desteklediği için sizin Türkçe karakter problemiyle uğraşmanızıda engelliyor.
Programın son sürümünde rehber özelliği biraz daha geliştirilmiş bulunuyor. Basit arayüzü ile hızlı ve kolay bir şekilde bulmacalar hazırlayabileceğiniz bu ücretsiz yazılım eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacak.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting

 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

Falco Image Studio 2_0 TURK
30908l3.jpg

Tanıtım:Beğendiğiniz resimleri istediğiniz boyuta ve şekile getirmek istemezmisiniz?Bunu yapmak için Falco Image Studio 1.2 size bütün olanakları sağlıyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Flash2X EXE Packager v3_0_1 TURK
2n7nwwo.gif

Tanıtım:Flash2X EXE Packager ile birden fazla flash dosyanızı tek bir çalıştırılabilir (EXE) dosya halinde entegre edip yayınlamanız mümkündür. Çalıştırılabilir dosyanın kendisi de Flash Playerin kendisini kullanır. Ayrıca çalıştırılabilir dosyayı oluştururken, izleyenlerin SWF dosyasını da alıp alamayacağını belirleyebilirsiniz. Flash yayıncılarının dosyalarını yaymak ve korumak için kullanışlı ve basit bir programdır.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Google Chrome 0_3_154_0 Beta TURK
zswvow.jpg

Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcıdır.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
HDClone Professional v3_6_2 TURK
3090r2b.png

Sizin için sabit diskinizdeki tek bir bayt bile çok önemliyse bir disk klonlama yazılımları bir diskin mükemmel bir kopyasını alabilmektedir.HDClone Professional da bu işi iyi bir şekilde yapabilen yazılımlardan biri.Diskinizin kopyasını almanız hem verileriniz koruyacak hemde bir gün işletim sisteminizin başına bir felaket gelirse klonladığınız kopyayı tekrar yükleyerek bilgisayarınızı hiç bir şey olmamış gibi kullanabilmenizi sağlayacaktır. Piyasada bir çok kaliteli ticari disk klonlama yazılımı bulabilirsiniz.HDClone Professional bu ticari yazılımlardan daha iyi olmamakla birlikte bir ev kullanıcısının ihtiyaçlarını karşılayabilecek özelliklere sahip.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
IncrediMail Xe Premium 5_85 Build 3813 TURK
2pzaeyg.jpg

IncrediMail Xe, bir e-posta yönetim programı. Bir nevi, hepimizin tanıdığı Microsoft Office Outlook / Outlook Express, Thunderbird, Eudora gibi bilinen programlara alternatif. Açıkçası ilk cümleden sakın bu programın onlardan daha altta kalır olduğunu düşünmeyin, hatta emin olun, çok daha fazla işlevsel, görsel ve pratik!
IncrediMail Xe gelişmiş bir e-mail programıdır ve size interaktif tecrübe sunmaktadır. Maillerinizi tamamen kişiselleştirmenize olanak tanır. E-mail arkaplanları, animasyonlar, sesler, 3D efektler ve e-kartlar içermektedir.
IncrediMail işe yaramaz mailleri tanıyabilmektedir, tamamıyla eğlenceli bir arayüze ve efektlere sahip olan bu program ile mailleri okurken ve yazarken hoşca vakit geçireceksiniz
lk olarak şunu söylemeliyim, Outlook'un, Thunderbird'ün arayüzünü, e-posta gönderme seçeneklerini sıkıcı ve renksiz buluyorsanız IncrediMail kalbinizi daha ilk dakikadan fethedecek. Son derece kullanışlı ve kolay bir arayüzle gelmesine karşın, eğlenceli ve renkli bir yapıya sahip.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
iTunes 8_0_1 TURK
281rnkg.gif

Tüm dijital müzik ve videolarınızı oynatıp yönetebileceğiniz, Mac ve PC için Apple tarafından geliştirilen ücretsiz medya oynatıcısı ve yöneticisi iTunes gelişimine son hızıyla devam ediyor. Müzik arşivi yönetimi konusunda basitliği ve sade arayüzü ile en çok kullanılan programlardan biri olan iTunes sahip olduğu geniş seçenekler ve gelişmiş özellikleri ile kullanıcılara birçok hizmet sunuyor.
iTunes müzik dükkanı üzerinden hem Mac hem Windows kullanıcılarına online müzik alışverişi imkanı sağlayan yazılım en ünlü müzik şirketleri ve bağımsız plak şirketleriyle anlaşmalı olarak 1 milyondan fazla şarkıyı kullanıcılarının beğenisine en uygun fiyat ile sunuyor.
En popüler medya dosya formatlarının tamamına desteği bulunan iTunes AAC teknolojisi ile CD kalitesine daha yakın bir sesi daha küçük dosya boyutlarında sunabiliyor. www.gencakademi.biz Kaynak konusunda gelişmiş kütüphane (libary), akıllı oynatım listeleri (playlist) ve 250'den fazla internet radyosu gibi bölümlere sahip olan yazılım içerisindeki entegre CD/DVD yazma aracı ile listeleriniz ve MP3'lerinizi kullanarak kendi MP3 CD’lerinizi ve içerik DVD’lerinizi oluşturmanıza olanak sağlıyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Logo Design Studio 3.5 TURK
13zz8lv.jpg

Logo Design Studio logo tasarımları ile uğraşanlar için çok büyük bir kolaylık sağlayan yazılımdır. Barındırdığı yüzlerce örnek logolar üzerinde çalışabilir ve kendinize yeni logolar yapabilirsiniz. Konusunda uzman ileri düzey yazılım grafikçileri heyecanlandıracak düzeyde.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nod32 Update Viewer 3_06_1_0 TURK
246ji28.jpg

Eset v3 ile Nod32 v2 güncellemelerini takip edebileceğiniz bir yazılım. Ayrıca KasperSky desteği de sunuyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Norton Removal Tool 2009 TURK
11rswvq.jpg

Bu program ile Norton Antivirus, Ghost, Internet Security, Personal Firewall gibi tüm programları sisteminizden kaldırabilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Notepad++ 5_1 RC-Notepad++ 5_0_3 -Türkçe TURK
29ehoih.jpg

Notepad++ tamamen C++ Win32 api ile yazılmıştır, yani Windows MFC kullanmadan yazılmıştır. Bu sayede birçok editörde olduğu gibi yavaş açılma problemi yoktur. GPL lisanlı bu yazılım beklediğinizden de daha hızlı çalışır. Syntax (sözdizimi) hatası bulma, vurgulama ve renklendirme yapabilir...
Desteklediği Diller:
C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, CSS, makefile, ASCII art (.nfo), doxygen, ini file, batch file, Javascript, ASP, VB/VBS, SQL, Objective-C, RC resource file, Pascal, Perl, Python, Lua, TeX, TCL, Assembler, Ruby, Lisp, Scheme, Properties, Diff, Smalltalk, Postscript, VHDL, Ada, Caml, AutoIt, KiXtart, Matlab, Verilog, Haskell, InnoSetup CMake
Özellikleri:
Dil tanıma ve renklendirme
WYSIWYG editörü
Kullanıcı tanımlamalı dil renklendirme
Otomatik tag tamamlam
Çoklu döküman açma ve görüntüleme
Arama&Değiştirme desteği
Sürükle&Bırak desteği
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Opera 9_52 TURK
34s4gno.jpg

Opera is a small, fast, customizable, powerful but user-friendly, web browser. Opera uses less memory than other competing browser applications, making you more productive on the Web. Opera supports open international Web standards, such as HTML, XML, XHTML, WML, CSS and DOM.Opera has been designed from the beginning with security and privacy in mind
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı

Opera 9_60 Build 10447 RC2 TURK
2ppaolv.jpg

Opera, mevcut internet tarayıcıları arasındaki en hızlı ve en güçlü internet tarayıcısıdır. Çevrimiçi olduğunuzda internete ulaşmak ve çevrimiçi işlerinizi halletmek için ihtiyacınız olan tarayıcıların en iyisi ülkemizde çok bilinmese de Opera'dır. Bu son sürümü ile çok daha hızlı ve web standartlarına da mükemmel bir şekilde uyumludur.
Hızlı başlaması, sayfaları inanılmaz şekilde hızlı yüklemesi, favori web uygulamalarınızı çalıştırırken hiçbir sorun yaratmamasının yanında yeni özellikleri de kullanıcılarına sunmakta. Hızlı arama özelliği sayesinde sadece başlıkları ve internet adreslerini hatırlamakla kalmaz ziyaret ettiğiniz web sitesinin içeriğini de hatırlayarak çok daha kolay bir şekilde aradığınızı tekrar bulmanıza olanak tanır. Ve Opera Link özelliği ile de favori web sitelerinize istediğiniz yerden ulaşabilmenizi sağlar.
Yeni versiyonda tarayıcıya eklenen özellikler dışında Adres kutusunun da tekrar dizayn edilmiş olması ve sürükle bırak menüsünün geliştirilmesi, ayrıca Opera Mail için yeni depolama özellikleri ve indeksleme özellikleri getirilmiştir.
Mevcut Opera Özellikleri:

Hızlı Arama™
Artık favori web sitelerinize ulaşmanın çok daha kısa bir yolu var. Sadece yeni bir sekme açın ve speed dial'a bırakın gerisini. Kullanmak artık oldukça popüler ve kolaydır.

Sahtekarlık Koruması
Opera'nın oldukça gelişmiş sahtekarlık ve hile koruması sayesinde girdiğiniz sitelerde bulunan ve kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışan yazılımlara karşı korumanız olacak.
BitTorrent
Artık sisteminizde başka bir BitTorrent uygulaması barındırmanıza gerek yok. Opera içerisinde barındırdığı BitTorrent uygulaması ile size bu rahatlığı da sağlıyor.

Favorilerinizi Arama Bölümüne Ekleyin
Site arama bölümüne sağ klik ile tıklayın. Ve Yeni arama yarata tıklayın.

İçerik Engelleyici
Reklam veya resimleri siler. Sizin insiyatifinizde olan bu uygulama sayesinde İstemediğiniz resimler veya reklamların üstüne sağ klik ile tıklayarak "Block content" özelliğini seçmeniz yeterli...

Widgets
Küçük Web uygulamaları (multimedyalar, haber kaynakları, oyunlar ve daha fazlası) masaüstünüzü kesinlikle daha da eğlenceli kılacaktır. Widget menüsünü kullanarak yeni widget'ları keşfedin ve favori widget'larınızı belirleyin. Daha fazla bilgi için widgets.opera.com adresine tıklayın.
Minik Önizleme
Opera'da kaç sekme açtığınızı öğrenmeniz oldukça kolay. Bunu diğer web tarayıcılarda da yapabilirsiniz. Ancak önemli olan istediğiniz resim veya videonun hangi sekmenin içerisinde olduğunu bulmaktır. İşte bu özelliği her web tarayıcıda bulmak biraz zordur.

Transfer Yönetimi
İndirmekte olduğunuz dosyaları isterseniz durdurun duraklatın baştan başlatın veya hangi aşamada olduklarını sadece küçük bir transfer yönetimi penceresinden takip edin.

Sekme Sistemli Tarayıcı
İnternette kolay ve daha hızlı şekilde dolaşmanız için geliştirilmiş olan sekme sistemi ile hem daha az karışık bir şekilde internette dolaşmış olucaksınız hem de tek uygulama içerisinde bir den fazla sayfayı gösterme şansınız olacak.

Şifre Yönetimi
Şifre yöneticisi sayesinde hatırlamanıza gerek olmayan şifre ve kullanıcı isimlerinizi oldukça güvenilir bir sistem ile kendi hafızasında tutar ve her üye olduğunuz bir siteye girdiğiniz de direkt olarak sizi üyelik girişinden içeri sokar.
Arama Entegreli
Google, eBay, Amazon ve daha bir çok arama motoru entegre seçenekli sistemi sayesinde istediğiniz aramanın anahtar kelimelerini hatta harflerini yazın karşınıza sonuçları hemen çıksın.
Konuşma
Opera web tarayıcınız ile belli başlı komutları ingilizce olarak okuyarak kontrol edebilirsiniz. Sadece ingilizce dil seçeneği ile çalışan bu özellik Windows 2000 ve XP için geçerlidir. Daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Çöp Dönüşümü
Eğer yanlışlıkla sekmenizi kapattıysanız Opera'nın içerisindeki çöp sepetinden bu sekmeyi geri çıkartabilirsiniz. Ayrıca engellediğiniz reklam veya resimleri de bu çöplükte bulabilirsiniz.
Opera mail
POP/IMAP E-mail yazılımı sayesinde başka bir program kullanmanıza gerek kalmadan email hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca RSS/Atom bazlı haberleri de takip edebilirsiniz.
Yakınlaştırmak - Zoom
Her hangi bir web sayfasının her hangi bir bölümüne %20 ila %1000 arasında yakınlaşabilirsiniz.

Küçük Ekran Modu
Bir sayfası görüntülerken Shift+F11 tuşlarına basarak mobil telefonunuzdaki boyutu gibi küçültebilirsiniz. Veya istediğiniz her hangi bir boyutta da görüntüleyebilirsiniz.

Tam Ekran Modu
F11'e basarak Opera'nın projeksiyon modundaki gösterimine geçebilirsiniz. Tam ekran modu ile daha rahat sunumlar yapabilirsiniz.

Kiosk Modu
Opera Kiosk modu sayesinde halka açık bir mekanda açık bırakmak zorunda olduğunuz ancak görünmesini istemediğiniz sayfaları korumak amaçlı olarak gizleme imkanına sahipsiniz. Bu sayede kişisel bilgilerinizi içeren siteleri de halka açık yerlerde koruyabilirsiniz. Hem de kapatmadan!

16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Perfect Uninstaller v6_2_3 TURK
2yv32xd.png

Kaldıramadıgınız Tüm Yazılımlarınızı Çok Kolay Bir Şekilde Sisteminizden Silmenizi Sağlar. Windows’un standart Program Ekle/Kaldır aracı ile kaldırılamayan gereksiz programları tamamen sistemden kaldırmanın en iyi yoludur. Program kaldırma ile ilgili sorunlarınız varsa doğru yerdesiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Photo Frame Show 1.4 Build 156 + Patch TURK
vrfyph.png

Profesyonel resim düzenleme programlarını kullanmadan resimlerinize efektler vermek istiyorsanız bu program tam size göre. İster efektler vererek, ister boyutlarını değiştirerek, ister renk ayarları ile oynayarak, isterseniz de çerçeveler içine alarak resimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu program ile boş zamanlarınızda düzenlemek istediğiniz resim arşivlerinizi düzenleyebilirsiniz. Bu sayede resimleriniz çok daha eğlenceli ve göze hoş görünebilir. Patch mevcuttur.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Photo Gadget Pro 2_5 TURK
jto0nc.jpg

Photo Gadget Pro sağ tık menüsüne yerleşen ve resimlerinizi yeniden boyutlandırma, yeniden adlandırma, efekt verme gibi özellikleri kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz bir yazılımdır.
Özellikleri:
# Resimleri yeniden boyutlandırabilme
# Resimleri yeniden adlandırabilme
# Resimlerin türlerini değiştirebilme
# Resimlerinize efekt verebilme (Sepia, Siyah-beyaz, gri ton …)
# Resimleriniz üzerine yazı yazdırabilme
# Resimlerinizi döndürebilme
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
ProShow Producer 3_5_2266 TURK
2v9xk5v.jpg

ProShow Producer, ProShow Gold programının daha gelişmiş sürümüdür. Resimlerinizi bir cd'ye kaydedip daha sonra bunları Slide Show olarak seyretmenize imkan veren ProShow programı ile oldukça etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Programın bünyesinde bulunan birçok efekt ile geçişleri daha etkileyici hale getirebilirsiniz.
280'in üzerindeki geçiş efektinden istediğinizi seçerek gösterileriniz de kullanma şansına sahip olduğunuz bu araçla özellikle geçiş ve zamanlama denetimi konusunda güzel ayarlamalar yapabilirsiniz. Resimler üzerinde döndürme, şekillendirme, renklendirme ayarları yaparak mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bir önizleme aracına da sahip olan yazılım çalışmalarınızı VCD biçiminde kaydetmenizi de sağlamaktadır. Ayrıca fotoğraf albümlerinizi ekran koruyucu, kendiliğinden çalışır CD (AutoRun CD) ve MPEG biçimli videolar halinde de haırlayabilirsiniz. E-posta yolu ile sevdiklerinizle bu albümlerinizi paylaşabilir, yazılımın temel amacını gerçekleştirebilirsiniz
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Public PC Desktop 6.1 + Crack TURK
azj9t3.png

Bilgisayarınızın bütün dosyalarını kullanıcıya kilitleyerek sadece izin verilen programları çalıştırma yetkisi veriyor. Yani isterseniz siz yokken bilgisayarda sadece Internet Explorer çalışmasına izin verin, geri kalanlar kilitlensin. Mesela kütüphane, internet cafe gibi ortamlarda olmazsa olmaz bir yazılım. Crack mevcuttur.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Revo Uninstaller v1_75 TURK
2zef575.jpg

Revo Uninstaller istenmeyen programları veya kullanıcı kayıtlarını silmeniz için size yardımcı olabilecek ücretsiz bir programdır.
Hızlı ve gelişmiş algoritmik yazılımı ile programlanmış bu küçük program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programları bulup istediğinizi silebilirsiniz. Aslında Windows Denetim Masası bölümünde bulunan Program ekle veya kaldır özelliğinin hemen hemen aynısı olan bu programda artılar daha fazla. Çünkü çoğu programı Program ekle veya kaldır bölümünde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayıtlı olan tüm programları bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyaları da değil klasörleri ve kullanıcı kayıtlarını da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hızlanmaya yol açacağı için işinize gelecektir.
Ayrıca programda bulunan kendine özgü avcı modu ile "hunter mode" kullanımı kolay ancak oldukça etkili ve başarılı bir sistem işlev yönetim raporu sunuluyor.
Program içinde sunulan özelliklerden birkaçı:
Auto Start Manager - Windows başlangıç bölümünde hangi programların otomatik olarak çalışacağını belirleyebilirsiniz.
Windows Tool Manager - Kolay ve etkili kullanımı ile her Windows işletim sisteminde kullanabilirsiniz.
Junk Files Cleaner - Sık kullanılan dosyalar bölümündekigeçmişi silebilirsiniz.
Browsers History Cleaner - Browser'ınızdaki geçmişi, ziyaret edilen sayfa geçmişlerini, Firefox Internet Explorer, Netscape, Opera browserları için kullanılabilir.
Office History Cleaner - MS Office geçmişini temizleyebilirsiniz.
Windows History Cleaner - Son kullanılan dosyalar geçmişini veya Windows ortamında kayıt edilmiş tüm geçmişleri silebilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Webroot Spy Sweeper 5_8_1_55 TURK
2zrf8ky.jpg

Spy Sweeper gerçek zamanlı koruma özelliği olan bir casus yazılım temizleme aracıdır. Sisteminizi tüm casus yazılımlara ve diğer kötü niyetli araçlara karşı her an güvende tutabilmenizi sağlamaktadır. Sahip olduğu veritabanı ile yaklaşık 150.000 zararlıyı tanımlayabilmekte ve sisteminizden temizleyebilmektedir. Kendiliğinden güncelleme özelliği ile bu veritabanını sürekli güncelleyerek yeni zararlılara karşı da hazır durumda beklemektedir. Sisteminizi bilinen casus yazılımlar için en ince ayrıntısına kadar taramakta ve bulmuş olduğu zararlıları karantinaya alabildiği gibi sisteme zarar vermeden tümüyle temizleyebilmektedir. Sahip olduğu kalkanlar ile sisteminize üst düzey koruma sağlamaktadır. İnternet Explorer, Windows Sistemi, Host Dosyaları ve Başlangıç Uygulamaları için ayrı ayrı kalkanları vardır. Bu kalkanlar ile sisteminizde anlık olarak koruma sağlamakta ve hiçbir açık nokta bırakmamaktadır.

# Gelişmiş Algılama ve Temizleme
Spy Sweeper yokedilmesi zor olan ve verdiği zararlarla ün yapmış olan casus yazılımları gelişmiş algılama ve temizleme özelliği ile etkili biçimde tam olarak sisteminizden kaldırabilmektedir. Hatta kötü niyetli casus yazılımlar tek bir tarama sonucunda temizlenebilmektedir. Tek tarama ile bilgisayarınız temizleneceğinden tekrar tarama ve yeniden başlatma işlemleri yapmayacaksınız. Bu da size zaman kazandıracaktır.
# Gerçek Zamanlı Çalışan Akıllı Kalkanlar
Spy Sweeper Akıllı Kalkanları, gelişmiş casus yazılım tehditlerini, bilgisayarınıza bulaşmadan önleyebilmektedir. Bu yeni sürüm Spy Sweeper standart casus yazılım engelleme sanayisinde ilerlemiş durumdadır. Trojan–Downloader–LowZones ve SpySheriff tehditlerini ilk yükleme de durdurabilmektedir. Böylece Spy Sweeper ile bilgisayarınızı kolayca güvende tutabilirsiniz.
# Doğru Risk Değerlendirmesi
Spy Sweeper kullanılan doğru risk değerlendirme testlerinden sonra tehlikeli farklı casus yazılımları algılayabilmektedir. Bazı casus yazılımlar küçük tehlikeler oluştururken bazıları kişisel bilgilerinizi çalabilmektedir. Spy Sweeper her bir tehkikeyi çabukça inceleyip onun potansiyel zararını ve ne yapabileceğini size bildirir. Bu istenmeyen yazılımları kaldırmak ve sisteminizi güvende tutmak için uygulanan bir başka yoldur.
# Kesintisiz Güncelleme Savunması
Casus yazılımlar sık sık biçim değiştirmektedirler. Spy Sweeper bu tehditlere karşı kullandığı tanımlama veritabanı ile casus yazılımları algılayarak koruma sağlamaktadır. Yapılan güncellemeleri kendiliğinden alabildiğiniz gibi elle denetleme de yapabilirsiniz, daha sonra gerekli ayarlamaları yaparak yazılımı kendi haline bırakabilirsiniz.
# Çoklu Kullanıcı Koruması
Siz bilgisayarınız için Spy Sweeper yazılımını satın aldığınızda, yazılım bu bilgisayar üzerindeki tüm kullanıcıları korumaktadır. Bu durumda yazılımın yönetimini bir kullanıcı yapmakta fakat her bir kullanıcı kendi kullanımı için yazılımı özelleştirebilmektedir. Böylece en üst seviye esneklik ile tam koruma sağlanmaktadır.
# Casus Yazılım Haber ve Bilgi Güncellemesi
Spy Sweeper uygulaması için bir iç hak olan, son casus yazılım tehditleri hakkında temel bilgi alma işlevi bulunmaktadır. Webroot casus yazılım sorunları karşısında öncü otoritedir ve elde ettiği bilgileri hemen kullanıcıları ile paylaşmaktadır.
# Ücretsiz Müşteri Desteği
Tüm Webroot ürünlerinde olduğu gibi Spy Sweeper yazılımında da en zorlu casus yazılımlara karşı bilgili ve canayakın uzmanlar tarafından destek verilmektedir. Rakiplerinden farklı olarak çevrimiçi telefon desteği ücretsiz verilmektedir.
# Memnuniyet garantisi
Webroot tüm ürünlerinin gururla arkasında durarak, memnun olmadığınız takdirde hiç bir soru sormaksınız 30 gün içerisininde paranızı geri ödemektedir.
Neden Spy Sweeper'ı Seçelim?
# En geniş kapsamlı casus yazılım engelleme çözümünün elde edilmesi - 360 derece koruma sağlaması.
# Kesintisiz izleme ile casus yazılım saldırılarını başlamadan durdurması.
# İnatçı casus yazılımlar için gelişmiş algılama ve temizleme kabiliyetine sahip olması.
# Kendiliğinden güncellemeler ile sizi en son tehlikelere karşı güvende tutması.
# Müşterilerine ücretsiz destek sunması.
En Düşük Sistem Gereksinimleri
# Windows 2000, XP, XP Home veya XP Media Center işletim sistemi
# 300 Mhz işlemci
# 15 MB sabit sürücü alanı
# 256 MB RAM
# İnternet Explorer 5.5
Yazılıma son sürümünde Windows Vista desteği eklenmiştir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Winzip_12.0 TURK
qrm7h5.jpg

Sıkıştırma deyince ilk akla gelen programlardan olan Winzip, bilinen klasik özelliklerinin yanında bu versiyonla birlikte JPEG dosyaların boyutlarını, görsel kalitede hiçbir bozulma olmaksızın %25 kadar düşürebilmektedirler. Bu versiyona yüksek verimli LZMA sıkıştırma teknolojisi, ve sıkıştırılmış klasörleri daha kolay görüntülemeyi sağlayan Smart View seçenekleride eklenmiştir.
Desteklediği sıkıştırma Formatları:
7Z, CD/DVD .ISO and .IMG en bilinen image dosyalarını açabilmekte ve RAR, BZ2, CAB, LHA, Z, GZ, TAR, UUE, XXE, BinHex ve ZIP gibi sıkıştırma dosyalarının rahatlıkla üstesinde gelebilmektedir.
Programın 12 sürümü ile gelen diğer yenilikler :
• Zamanlı veri yedekleme desteği
• Otomatik Zipleme işleri belirtebilme desteği
• FTP gönderme desteği
• Direkt olarak CD veya DVD'ye yazma desteği
• Komut satırı desteği
• Geliştirilmiş sıkıştırma desteği (PPMd ve bzip2)
• Eklenti yönetimi desteği
• Hızlı dosya seçimi
• Sihirbaz ve Klasik arabirim seçenekleri
• Büyük dosyalar ile de çalışabilme
• 128 ve 256 bir veri şifreleme
• E-Posta desteği
• Yükleme özelliği
• Kendiliğinden açılır dosyalar oluşturabilme
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
XoftSpySE v4_33_5259 TURK
22i5pj.jpg

XoftSpySE, adından da anlaşılacağı üzere bir antispyware yazılımıdır. Çoğu zaralı yazılımı tanımaktadır. Oldukça geniş bir veritabanına sahiptir. Kullanımı çok kolaydır.
Genel Özellikler
# Komple bilgisayar taraması yapmakta, çalışan uygulamaları, kayıt defteri girdilerini, dosya ve klasörleri içermektedir.
# Algılayıp, temizleyebildiği zararlılar: reklam yazılımları (adware), casus yazılımlar (spyware), istenmeyen reklam pencereleri (pop-up), klavye girdi kayıt araçları (keylogger), truva atları (trojan), tarayıcı korsanları (hijacker), ve zararlı yazılımlar (malware)dır.
# Bu alandaki en geniş tanımlama veritabanına sahiptir.
# Tanımlama dosyalarını ve özellikleri otomatik olarak güncellemektedir.
# Hızlı, güçlü ve kullanımı kolaydır.
# Müşterilere geniş teknik destek vermektedir.
# Kimlik bilgilerine ve kredi kartı hırsızlığına karşı koruma sağlamaktadır.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
XP Codec Pack 2_4_3 TURK
2lup72u.jpg

XP Codec Pack, en çok kullanılan ses ve video biçimlerini oynatmaya yarayan, en eksiksiz çözücü paketidir. Windows Media Player ve Winamp gibi bazı medya oynatıcıları, çeşitli sesleri ve videoları çalıştıramazlar. Bunun sebebi, bazı biçimleri tam olarak çözememeleridir. XP Codec Pack'i sisteminize kurduğunuzda, çalıştıramadığınız sesleri ve videoları medya oynatıcınız çalıştıracaktır. Her türlü videoyu ve sesi sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmeniz için mutlaka bir çözücü paketine ihtiyaç duyarsınız ve bu ihtiyacınızı da XP Codec Pack oldukça iyi karşılar.
İçerdiği Çözücüler:
AC3Filter 1.51a
AVI Splitter 1.0.0.9
CDXA Reader 1.0.0.2
CoreAAC (AAC DirectShow Çözücüsü) 1.2.0
CoreFlac Çözücüsü 0.4
FFDShow MPEG-4 Video Çözücüsü 2008.07.05
GPL MPEG-1/2 Çözücüsü 0.1.2.0
Matroska Splitter 1.0.3.0
Media Player Classic 6.4.9.1
OggSplitter/CoreVorbis 1.1.0.79
RadLight APE Filter 1.0.0.4
RadLight MPC Filter 1.0.0.4
RadLight OFR Filter 1.0.0.4
RealMedia Splitter 1.0.1.2
RadLight TTA Filter 1.0.0.2
The Codec Detective 2.0
VSFilter (DirectVobSub) 2.38
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting


 
Son düzenleme:

Es_Es_HAKAN

Katılımcı Üye
11 Eyl 2007
877
3
Ayrılıklar Şehrinden
Dewamı....

Your Uninstaller! 2008 PRO v6_1_1259 Türkçe TURK
6qjrr9.jpg

Tanıtım:Your Uninstaller Pro 2008; Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.
Özellikleri:
# Kurulmuş programları kalıntısız olarak kaldırabilme
# Kayıt Defterinizi temizleme,
# Gereksiz dosyaları silme,
# Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
# Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
# Internet Explorerınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
# Başlat menüsü düzenleme,
# ve daha bir çok özellik

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
AbAlarm 2008 TURK
2my0nwl.jpg

Bilgisayarınızla çalışırken dalıp gittiğiniz zamanlara sıkça rastlıyorsanız bu minik program ile bu sorunu çözüyorsunuz. Program küçük bir çalar saat özelliğini bünyesinde barındırıyor. Saati istediğiniz zamana ayarlayıp o vakitte sizi sesli ve de istediğiniz metni ekrana getirerek uyarıyor. Küçük ama başarılı bir uygulama.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
AV Music Morpher Gold 4_0_68 TURK
2r56ykw.jpg

AV Music Morpher Gold programıyla evinize bir müzik stüdyosu kurabilirsiniz. Program ile profesyonel dj’lerin yaptığı müzikleri ve mixleri hazırlayabilirsiniz. Ses üzerinde oynamalar yapabiir, efektler ekleyebilirsiniz. Program ile örnek birçok efekt beraber geliyor. Bunların yanına kendi efektlerinizi oluşturmanız için efekt sihirbazı da program ile birlikte geliyor.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
#1 Video Converter 4_2_13 TURK
2h6eh6x.gif

1 Video Converter ile birçok seçkin video formatını (AVI, MPEG1, MPEG2, MPEG4, ASF, WMV, DivX, XviD, VCD, SVCD, DVD…) birbirleri arasında dönüştürebilirsiniz.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
30 Beautiful Vista Themes for XP TURK
2i9qsep.jpg

Put the files only in this track:
C:WINDOWSResourcesThemes
If the themes do not work for you, please use the uxtheme patcher that is included. When prompted to insert Windows XP CD, simply ignore and wait for a few seconds and click cancel. The patcher will do the job.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
250 Sidebar Gadgets for Vista TURK
14sgsps.jpg

Spice up your Vista Desktop with 250 Sidebar Gadgets to choose from!
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Able2Extract Professional v5_0 (Pdf Dosyalarınızı Çevirin) TURK
10rmsd3.jpg

Dosya çevirici programlar içinde en iyisi. Pdf dosyalarınızı birçok belgeye dönüştürme yapabilirsiniz. işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriyor.
Çevirebildiği Belge Türleri;
Pdf dosyalarını –> Excel, Word, PowerPoint, HTML, Image ve Text dosyalarına,
HTML dosyalarını –> Excel, Word ve Text dosyalarına.
Text dosyalarını –> Excel, Word ve HTML dosyalarına çevirebilir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
AD Sound Recorder 4.1 - Easy to Use Powerful Sound Recorder TURK
ehb5h4.jpg

AD Stream Recorder is a sound record program for Windows. It can digitize, visualize and record any signal connected to your sound card as well as live streaming audio including the Internet radio played by the most popular media players into MP3 and WAV format. Real-time sound visualization while monitoring and recording enables you to adjust the audio source level and make high quality recordings. AD Stream Recorder features include sound clipping detection, record control with hotkeys, build-in player.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Advanced PC Tweaker 2008 v4_1_0 TURK
1zlvzlv.png

Bünyesinde barındırdığı araçlar sayesinde, kayıt defterinden bilgisayar temizlemeye, sistem optimize araçlarından gelişmiş windows araçlarına kadar herşey bu programda! PC Tweaker, bilgisayarınızı ve internet ayarlarınızı en fazla verim elde edecek şekilde değiştirir.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Alcohol 120% 1.9.5.2802 Corporate - FULL TURK
2646vth.jpg

Alcohol %120 sayesinde sanal CD/DVD-ROMs yaratın. En sevdiğiniz CDleri yedekleyin. Aloohol 120%, MDS, CCD, NRG, PDI, BIN, CUE, ISO, CDI, BWT, BWI, BWS, BWA formatlarını destekler. 31 adede kadar sanal CD/DVD sürücüsü oluşturabilirsiniz
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Symantec pcAnywhere 12 1 TURK
2060chs.jpg

Symantec’in PcAnywhere programı, uzak bilgisayarlara güvenle erişmenizi sağlar. PcAnywhere ile diğer bir bilgisayarı kendi bilgisayarınızdan yönetebilirsiniz. Programı dosya aktarmak, şirket uygulamalarına erişmek ve diğer uzak işlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz. Fax-Modem, Ağ, Kablo ve DSL modemleriyle çalişabilme özelliği sayesinde
internet üzerinden diğer bilgisayarı kontrol edebilirsiniz . Çok gelişmiş güvenlik önlemleri ile alanında uzman ve asla vazgeçemeyeceğiniz bir programdır.
Özellikleri:
# Uzaktan erişim ve kontrol için tasarlanmıştır
# Dağıtım Medyası: CD-Rom
# Lisans Kategorisi: Standart
# Tür: 1 Kullanıcı
# Sistem Gereksinimi: Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows NT Workstation, Microsoft Windows NT Server, Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 2000 Server, Microsoft Windows 2000 Professional​

16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Theme XPack 1.3 - Transform XP to Look Like Vista TURK
23vgbhv.jpg

Theme XPack set to transform Windows XP to Windows Vista. It just install themes in system & don’t touch system files. Also included, a large ice pack of beautiful themes. Installed themes will available from Appearance tab of Display Properties & do not require to install additional programs such as Style XP or Windows Blind, which eat up a lot of system resources and often violate the stability of the system.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------------------
Top Ram Optimizer TURK
vytn7.jpg

ramlarınızı rahatlatan programlar bir arada.
16jkj1d.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.