2020 Clash of Clans Dünya Şampiyonası Ertelendi !

BraveHero

Katılımcı Üye
12 Ağu 2018
656
13
Pide Center
0RWn4Y.gif

5aE7rL.png

6apXyk.png


Clash of Clans Dünya Şampiyonası ertelendi. 1 milyon dolarlık ödül havuzuyla Clash of Clans’ın önde gelen etkinliği olan Dünya Şampiyonası, dünyayı derinden etkileyen COVID-19 nedeniyle ertelendi.

Clash of Clans Dünya Şampiyonası 2020
Dünya Şampiyonası’nın ikinci sezonu olan Clash of Clans Dünya Şampiyonası 2020, koronavirüs nedeniyle ertelendi. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan aktivitelerinin çoğunu kısıtlayan koronavirüs nedeniyle etkinlik ertelendi. Toplamda 6 eleme sonucunda Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek takımların belli olduğu sistemde, her bir elemenin kazananı direkt olarak Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanıyordu.


r3gULW.jpg


5aE7rL.png

v6B2bz.png


Eleme sistemi değişiyor
Supercell ekibi, pandeminin yarattığı bu olumsuzluğu gidermek ve bu süreçte etkinlik takvimini mümkün olduğu kadarıyla sürdürebilmek amacıyla yeni bir program yayımladı. Bu bağlamda açıklanan programa göre takımlar, canlı elemelere katılmak için her ay düzenlenen klan savaşı liglerine ya da ESL Play Kupaları elemelerine katılacak. Bu iki farklı etkinlikte üst sıralarda bulunmayı başaran takımlar, canlı elemelere geçmek için kapalı eleme oynamaya hak kazanacak. Kapalı elemelerden canlı elemelere geçmeye hak kazanan takımlar, şampiyonaya giden yolda son viraja girmiş olacak. Böylelikle daha önce de belirttiğimiz gibi, Dünya Şampiyonası’na giden yolda bulunan toplamda 6 canlı eleme sonucunda şampiyonaya katılmaya hak kazanan takımlar belli olmuş olacak.


bcUhlH.jpg


5aE7rL.png

6apXyk.png


İlk 3 eleme online gerçekleşecek
Dünya Şampiyonası ertelenmiş olsa da, Supercell ekibi turnuva takvimini tamamen baştan düzenlemiş değil. Yapılan açıklamaya göre, virüsün şu andaki gidişatına göre sadece ilk 3 elemenin online olarak gerçekleştirilmesine karar verildi. Bu karara göre şubat ayı da dahil olmak üzere mayıs ve haziran ayları elemeleri online olarak gerçekleşecek. Mayıs ayının elemeleri 16 Mayıs’ta başlayacak. Kapalı elemeleri 23-24 Mayıs tarihlerinde, açık elemeleri ise 24-26 Temmuz tarihlerinde online olarak gerçekleşecek. Haziran ayının elemeleri 13 Haziran’da başlayacak. Kapalı elemeleri 20-21 Haziran, canlı elemeleri ise 28-30 Ağustos tarihlerinde online olarak gerçekleşecek. Daha önce gerçekleşen şubat ayı elemelerinin canlı eleme aşaması ise 26-28 Haziran tarihlerinde tamamlanacak. Kalan 3 eleme aşamasının ise Katowice’de bulunan ESL Arena’da gerçekleşmesi planlanıyor. Ancak virüsün dünya genelindeki gidişatına göre Supercell’in planları yine değişebilir.


Kaynak - https://tik.lat/uC40E
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.