2020 Sezonu Takdir 5 Renkleri

'Börteçine

Kıdemli Moderatör
25 Şub 2016
7,616
14
785


2020 Sezonu Takdir 5 Renkleri


2020honor5chromas.jpg


Her sezonun sonunda 5. takdir seviyesine ulaşan sportmen LoL oyuncularını ödüllendirmek için Orta Çağlı Twitch ve Boz Warwick'e yeni takdir renkleri ekliyoruz.

Bu sezon 5. Seviye Takdir Kapsülü'nü açtığınızda bir adet 5. Seviye Takdir Sembolü kazanacaksınız. Bu sembolü kullanarak Orta Çağlı Twitch'i, Boz Warwick'i, yeni 2020 renklerinden birini veya 2019'da getirdiğimiz renklerden birini açabilirsiniz. Renklerinden birini açmak için Orta Çağlı Twitch veya Boz Warwick'e sahip olmanız gerekse de ikisine birden sahip olmanız gerekmez. Ayrıca 5. Seviye Takdir Kapsülleri rasgele bir ifade veya totem görünümü de içerir.

Geçen yıl iki sembol almamış mıydık?

Takdir renklerini ilk olarak 2019 yılında oyuna getirdik. Başlangıçta 5. takdir seviyesine ulaşan oyunculara otomatik olarak her iki rengi de vermeyi planlıyorduk; fakat renkleri açmadan önce her iki kostümü de açmak zorunda kalmamanız için sembol sistemine geçtik. Her iki rengi de açabileceğinize dair söz vermiştik. Sözümüzü tutmak için de geçen yıl tek seferliğine iki sembol vermiş ve gelecekte 5. Seviye Takdir Kapsüllerinin yalnızca bir sembol içereceğini duyurmuştuk.

Onurlu bir şekilde savaşmaya devam edin. Vadi'de görüşmek üzere!



kaynak https://tik.lat/vtFWV
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.