2020 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman?

Sheldon

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
939
140
-

header_logo.png



2020 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman?


2020 Steam Yaz İndirimleri bir erteleme olmaması halinde 25 Haziran’da başlayacak. Ve temmuz ayının 9’una kadar sürecek. Bu bilginin “kaynağı” ise, SteamDatabase’in geliştiricilerinden olan Pavel Djundik’in Çinli kaynaklardan aldığı haberlere dayanıyor. Djundik 8 Mayıs günü Twitter üzerinden bu tarihi resmi makamlar henüz “onaylanmadığını” söylüyor lakin , hemen yaptığı ikinci paylaşımda tarihin onaylandığını söyledi.
Yine biz tarihlerin değişebileceğini söyleyelim. Steam henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.Yakın zamanda eğer herhangi bir resmi bilgi gelirse yazıyı güncelleyeceğim.

Steam Yaz İndirimlerinde hangi oyunlar indirime girecek?


Steam Yaz İndirimlerinde hangi oyunların indirime gireceği şu an için net olarak bilinmiyor ancak önceki indirimlerden ötürü hangi oyunların olacağı az çok belli


1- GTA 5

((Fakat GTA 5’i Epic Games'de ücretsiz alabildiğiniz için ne kadar ilgi çeker bilinmez))


2-Red Dead Redemption 2
3-Forest,
4-Garry’s Mood,
5-Friday 13th,
6-PUBG,
7-Tom Clancy's Rainbow Six Siege,
8-The Witcher 3,
9-Assassin's Creed Odyssey

Bunlar gibi geçen yıl indirimlerinde en çok satan oyunlar tekrar indirime girebilir



110794_640.jpg




Steam, Epic Games gibi büyük oyunları ücretsiz verebilir mi?

Bu soruya cevap vermeden önce, Epic Games’in arkasında, Tencent’in olduğunu söylemekte fayda var. Neredeyse mobil oyunların büyük çoğunluğuna sahip olan bu Çinli şirket, yıllardır Steam’in konumuna sahip olma derdinde!



Epic Games Store, Tencent’ten aldığı güçle Steam’in en büyük rakibi haline geldi ve epey büyük bir kaynağa kavuştu fakat her ne kadar Steam daha güçlü olsada EpicGames kadar büyük çaplı oyunları dağıtamayabilir gibi gözüküyor.



Kod:
Kaynak : https://www.webtekno.com/steam-yaz-indirimleri-ne-zaman-h94258.html
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.