2021' de Çıkacak Oyunlar

HackerPluss

Katılımcı Üye
26 Kas 2020
654
6
THT Toprağı
2021 Yılında Çıkacak Oyunlar Listesi




5 – Far Cry 6 – 18 Şubat 2021


Far Cry 6 , Ubisoft tarafından geliştirilen ve oyuncularla buluşturulan birinci şahıs nişancı oyunudur. Zorlu ve bir o kadar da aksiyonlu bir modern mücadele deneyimi ile oğlunun zulmünden kurtarmalısın. Far Cry 6 serisinin devam bölümü 18 Şubat 2021 tarihinde Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X ve Stadia için piyasaya dağıtılması bekleniyor. Far Cry oyuncularını fazlasıyla sevindiren bir haber olmalı bu.. Far Cry 6 , çok can yakacak gibi 🙂

Far Cry 6 oyunu hakkında daha detaylı bilgiye Epic Games sitesinden ulaşabilirsiniz.





4 – Resident Evil 8: Village | 2021


resident-evil-8-village.jpg



2021 yılında çıkacak oyunlardan bir diğeri ise mükemmel bir hayatta kalma ve korku oyunu olan Resident Evil 8: Village… Resident Evil oyununu gerçekten bu oyunu şiddetle tavsiye ederim. Aylarca bu oyunu oynadım ve bir kez olsun sıkılmadım diyebilirim. Geliştirici şirketi Capcom olan bu efsane oyunun, 2021 yılında oyun severler ile buluşması bekleniyor. Net olarak bir tarih belirtmeyen bu şirket, 2021 yılında Resident Evil 8: Village serisini çıkartacağını açıkladı.

Resident Evil serisinin onuncu büyük bölümü ve efsane seri olan Resident Evil 7: Biohazard‘ın da devamı niteliğinde olması bekleniyor. Bu oyunun gelişmelerini ise kendi internet sitesinden takip edebilirsiniz.



3 – GhostWire: Tokyo | 2021


images



Resident Evil’in geliştirici The Evil Within’ın yönetmeni olan Shinji Mikami’nin sıra dışı temaya sahip olan yeni oyunu Ghostwire Tokyo duyuruldu. Tango Gameworks adlı Japon bir oyun şirketi tarafından geliştirilen bu efsane oyun Ghostwire: Tokyo, hayalet avcılığı temasıyla göz dolduruyor. Başlangıç aşaması olarak sadece Playstation 5 platformuna uyumla olacak bu oyun, zamanla bilgisayarlarıma da gelecektir.

Ghostwire: Tokyo oyunu için net bir tarih belirtilmese de 2021 yılında çıkacağını biliyoruz. Bu oyunun gelişmelerini, oyunun kendi sitesinden takip edebilirsin.




2 – Dying Light 2 | 2021


images



İnternet üzerinden son zamanlarda sıkça Dying Light ps4 ve dying light 2ps4 kelimesinin arandığını biliyor musunuz? Bu da demek oluyor ki, oyun çok yakında bizlerle. Techland tarafından geliştirilen ve Square Enix firması tarafından oyun severlerle buluşturulan bu harikulade oyun Dying Light 2; hayatta kalma, aksiyon ve rol yapma oyunlarının en başında gelir.

Oyunun tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil fakat, 2021 yılında çıkacağına kesin gözüyle bakıyoruz diyebilirim. Oyunun bu kadar güzel olmasının yanı sıra, Türkçe dil desteği olmaması da bizleri üzen bir durum açıkçası. Oyun hakkında gelişmeleri, oyunun Steam adresinden takip edebilirsin.



1 – New World | 2021


images



Amazon Game Studio tarafından geliştirilen bu MMORPG oyunu, 2021 yılının başlarında çıkması bekleniyor. Aslında ülkemizde pek fazla ilgi görmese de, kötü bir oyun olmadığını söyleyebilirim. Bu kategoride çok daha iyi oyunlar olduğu için bu oyunun tutulmadığını düşünüyorum açıkcası. New World oyunu Microsoft Windows sürümünü çıkartacak ve oyun severlerle bilgisayar başında buluşabilecek.


Alıntıdır ...​
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.