10 Kasım

3D Özel İndex Tasarımım

ToxicWare

Katılımcı Üye
7 Nis 2022
326
189

Önceki index tasarımını geliştirip daha iyi bir hale getirdim ve birkaç küçük açığı da kapattım. Diğer konuda belirtilen özellikler, bu tema için de geçerlidir

Diğer Konu
Demo

83htgvt.png

Download
VT

ToxicWare

Katılımcı Üye
7 Nis 2022
326
189
İndex online kalabilmesi için sunucu tarafını nasıl hallediyor? İndex basılmış sitenin sunucularını mı kullanıyor?
Sohbet sistemi, bir index (ana sayfa) olarak sunucuya yüklenir ve sunucuda barındırılır. Sohbet mesajları, sunucuda bulunan json dosyasında geçici olarak saklanır ve her 24 saatte bir temizlenir.

ancients123

Kıdemli Üye
9 Nis 2016
2,005
430
Güzel olmuş merak ediyorum da karşı taraf bunu gördüğünde sohbet gerçekleştirebiliyor muyuz ?

swenreyiz

Yeni üye
16 Haz 2022
8
0
?i=2:23 Uncaught ReferenceError: sendMessage is not defined
at HTMLButtonElement.onclick hatasını alıyorum nasıl düzeltirim?

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.