Elinize sağlık bunu bekliyordum.
Önceki index tasarımını geliştirip daha iyi bir hale getirdim ve birkaç küçük açığı da kapattım. Diğer konuda belirtilen özellikler, bu tema için de geçerlidir
Diğer Konu
Demo
Download
VT
eline saglik, ugrasilmiss
Önceki index tasarımını geliştirip daha iyi bir hale getirdim ve birkaç küçük açığı da kapattım. Diğer konuda belirtilen özellikler, bu tema için de geçerlidir
Diğer Konu
Demo
Download
VT
Eline Sağlık, indexten çok chat tasarımı gibi olmuş gibi geldieline saglik, ugrasilmiss
Eline sağlık güzel olmuş mesajın gecikmeli gitmesini bilerekmi ayarladın (sunucuya zorlamama bot tesbiti vs. için)
Diğer Konu
Demo
Download
VT
hmm olabilir, ben yapmadım.Eline Sağlık, indexten çok chat tasarımı gibi olmuş gibi geldi
sohbet sistemi, mesajları json dosyasında saklar, bu yüzden sql gibi bir veritabanına ihtiyaç duymaz. yani bundan kaynaklı geçikme olabilirEline sağlık güzel olmuş mesajın gecikmeli gitmesini bilerekmi ayarladın (sunucuya zorlamama bot tesbiti vs. için)
Tam olarak amacın index tarzı birşeymi yoksa sohbet sistemimi yoksa hacklediğin sitenin adminiyle sohbet etmekmi (ironi)sohbet sistemi, mesajları json dosyasında saklar, bu yüzden sql gibi bir veritabanına ihtiyaç duymaz. yani bundan kaynaklı geçikme olabilir
index basılmış siteye girenler konuşsun diye hazırladım daha geliştirip daha çok yazı falan eklenebilirTam olarak amacın index tarzı birşeymi yoksa sohbet sistemimi yoksa hacklediğin sitenin adminiyle sohbet etmekmi (ironi)
İndex online kalabilmesi için sunucu tarafını nasıl hallediyor? İndex basılmış sitenin sunucularını mı kullanıyor?index basılmış siteye girenler konuşsun diye hazırladım daha geliştirip daha çok yazı falan eklenebilir
Sohbet sistemi, bir index (ana sayfa) olarak sunucuya yüklenir ve sunucuda barındırılır. Sohbet mesajları, sunucuda bulunan json dosyasında geçici olarak saklanır ve her 24 saatte bir temizlenir.İndex online kalabilmesi için sunucu tarafını nasıl hallediyor? İndex basılmış sitenin sunucularını mı kullanıyor?
eline sağlık adamim
Diğer Konu
Demo
Download
VT
Emeğine sağlık
Diğer Konu
Demo
Download
VT
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.