Airdrop hakkinda

BilgeKagan22

Yeni üye
3 Haz 2017
50
2
Merhaba güncel airdrop lara nereden katılabilir veya nerelerden hangi sitelerden takip edebilirim avantaja dönüştürme çabasındayim yardımcı olursanız çok minnettar olurum görüş ve fikirlerinizi merakla bekliyorum
 

Profesör

Kadim Üye
10 Nis 2020
5,092
1,607
-Türkistan-
Merhaba değerli üye,

Bir airdrop'a katılmak isteyenlerden genellikle kripto cüzdan sahibi olması ve proje tarafından belirlenecek tarihten önce cüzdanda belirli bir miktar kripto para bulundurması talep edilir. Bazı projeler, katılımcılardan sosyal medya paylaşımı yapma gibi taleplerde de bulunabilir. Yine de airdrop, kâr elde etmeyi hedeflemez ve tamamen reklam amaçlıdır.

Binlerce kripto para ve token'ın bulunduğu ve rekabetin üst düzey olduğu sektörde airdrop, projelere öne çıkma şansı tanır. Diğer yandan airdrop ile ilgili dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da vardır. Airdrop'a katılmak için ön koşul olarak projeye belirli bir miktar kripto para gönderilmesini talep eden projeler genellikle dolandırıcıdır ve çok dikkatli olunması gerekir.

Airdrop'a katılmak isteyen kullanıcılar airdrop gerçekleştirecek projenin internet sitesini veya Icodrops ve Airdropalert gibi internet sitelerini takip edebilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.