10 Kasım

anime önerisi

Alastor

Yeni üye
23 Eki 2023
7
2
dizi ve filmlerin suyunu çıkardıktan sonra bir de anime tarafına el atayım dedim ama izlenebilecek anime bulmakta zorlanıyorum. animeler genel olarak 20-25 dakika ancak bazı animeler varki kısa olmasına rağmen insanı candan edecek kadar yavaş ilerliyor. hintli yapımları gibi bir cümle kuruyorlar sonra 1-2 dakika bakışıyorlar. kısaca romantik ve yavaş ilerleyen animeler haricinde anime önermenizi rica ediyorum. şuana kadar izlediğim bir kaç anime var.

Bunlar;
  • Tokyo Ghoul: Atlaya atlaya bitirdiğim bir anime oldu. savaş dövüş kagune vs vs iyiydi ama bazı yerlerde dediğim gibi çok bekliyorlar.
  • Attack On Titan: filmler ve filimler youtube kanalı sayesinde dolaylı yoldan bitirdim.
  • Berserk: Güzel bir havası var ve bir o kadarda ilgi çekici ama yavaş ilerliyor. izlerken 3 yaş aldım. bitiremedim bile.
  • Demon School: Ameri ve Iruma arasında geçen neredeyse tüm sahneleri atlayarak bitirdim.

Amonkus

Katılımcı Üye
9 Kas 2023
532
103
dizi ve filmlerin suyunu çıkardıktan sonra bir de anime tarafına el atayım dedim ama izlenebilecek anime bulmakta zorlanıyorum. animeler genel olarak 20-25 dakika ancak bazı animeler varki kısa olmasına rağmen insanı candan edecek kadar yavaş ilerliyor. hintli yapımları gibi bir cümle kuruyorlar sonra 1-2 dakika bakışıyorlar. kısaca romantik ve yavaş ilerleyen animeler haricinde anime önermenizi rica ediyorum. şuana kadar izlediğim bir kaç anime var.

Bunlar;
  • Tokyo Ghoul: Atlaya atlaya bitirdiğim bir anime oldu. savaş dövüş kagune vs vs iyiydi ama bazı yerlerde dediğim gibi çok bekliyorlar.
  • Attack On Titan: filmler ve filimler youtube kanalı sayesinde dolaylı yoldan bitirdim.
  • Berserk: Güzel bir havası var ve bir o kadarda ilgi çekici ama yavaş ilerliyor. izlerken 3 yaş aldım. bitiremedim bile.
  • Demon School: Ameri ve Iruma arasında geçen neredeyse tüm sahneleri atlayarak bitirdim.
Anime izlemiyorum ama araştıdım ve sonuçlar bunlar

1. Erased (Boku dake ga Inai Machi)

Tür: Gizem, Gerilim, Zaman Yolculuğu

Konu: 29 yaşındaki bir manga sanatçısı, geçmişte işlenen bir cinayeti önlemek için geçmişe geri gider. Sürükleyici bir hikaye ve güçlü karakterlerle dolu.

2. Barakamon

Tür: Komedi, Dilim, Yaşam

Konu: Başarılı bir kaligrafi sanatçısı, kariyerindeki hatalar nedeniyle bir köye yerleşir ve orada yerel halktan çok şey öğrenir. Sıcak ve samimi bir anlatımı vardır.

3. A Place Further Than the Universe

Tür: Macera, Dilim, Yaşam

Konu: Antarktika’ya gitmek isteyen dört genç kızın macerasını anlatır. Arkadaşlık, keşfetme ve kişisel gelişim üzerine etkileyici bir hikaye.

4. Mushishi

Tür: Doğaüstü, Gizem, Macera

Konu: Gizemli varlıklar olan "Mushi"yi araştıran bir gezginin hikayesi. Her bölüm farklı bir hikaye içeriyor, doğa ve varoluş üzerine düşündürücü bir anime.

5. The Tatami Galaxy

Tür: Komedi, Psikoloji, Yaşam

Konu: Üniversite hayatını farklı perspektiflerden ele alan sürreal bir anime. Hikaye anlatımı tarzı ve kendine özgü görsel yapısıyla dikkat çeker.

22 Eki 2023
73
17

Bunlar;
Demon slayer, konusu ana karakterin kız kardeşini zombisel varlıklar(iblislerin) öldürmesiyle karakterin iblis avcılarına katılmak için uğraşıp daha sonra iblis avcılarına katılmak için olan sınav(son seçime) katılıp ve sınavı geçip birden fazla maceraya katılmasıyla ilgilidir.

Kaan30THT

Yeni üye
30 Ocak 2019
18
1
Amsterdam

Bunlar;
Top Anime - Most Popular - MyAnimeList.net bu siteden en çok beğenilen animeleri bulabilirsin

13 Eyl 2024
87
13
Heryer
Anime izlemiyorum ama araştıdım ve sonuçlar bunlar

1. Erased (Boku dake ga Inai Machi)

Tür: Gizem, Gerilim, Zaman Yolculuğu

Konu: 29 yaşındaki bir manga sanatçısı, geçmişte işlenen bir cinayeti önlemek için geçmişe geri gider. Sürükleyici bir hikaye ve güçlü karakterlerle dolu.

2. Barakamon

Tür: Komedi, Dilim, Yaşam

Konu: Başarılı bir kaligrafi sanatçısı, kariyerindeki hatalar nedeniyle bir köye yerleşir ve orada yerel halktan çok şey öğrenir. Sıcak ve samimi bir anlatımı vardır.

3. A Place Further Than the Universe

Tür: Macera, Dilim, Yaşam

Konu: Antarktika’ya gitmek isteyen dört genç kızın macerasını anlatır. Arkadaşlık, keşfetme ve kişisel gelişim üzerine etkileyici bir hikaye.

4. Mushishi

Tür: Doğaüstü, Gizem, Macera

Konu: Gizemli varlıklar olan "Mushi"yi araştıran bir gezginin hikayesi. Her bölüm farklı bir hikaye içeriyor, doğa ve varoluş üzerine düşündürücü bir anime.

5. The Tatami Galaxy

Tür: Komedi, Psikoloji, Yaşam

Konu: Üniversite hayatını farklı perspektiflerden ele alan sürreal bir anime. Hikaye anlatımı tarzı ve kendine özgü görsel yapısıyla dikkat çeker.
Manipule olarak beğendim bir anime var uygun, güzel adı Monster izlersen sevinirim

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.