Balıkesir Üniversitesi - ((BAUN))

DisserF

Üye
21 Ağu 2016
201
83
Dünya
Balıkesir Üniversitesi - ((BAUN))


Genel bilgiler ; Balıkesir ilinin büyük bir kısmı Güney Marmara’da yer almakla birlikte, hem Marmara hem de Ege Bölgesi’nde toprakları bulunmaktadır. Doğuda Bursa, Kütahya; güneyde İzmir, Manisa; batıda Ege Denizi, Çanakkale ve kuzeyde Marmara Denizi ile çevrilidir. 20 ilçesi bulunan ve büyükşehir statüsünde olan Balıkesir’in nüfusu 2016 yılı itibari ile 1.196.176 olmuştur.

Tarih boyunca bir geçiş bölgesi niteliği taşıyan topraklarda kurulmuş olan Balıkesir, iki ayrı denize kıyısı olan bir yerleşim alanıdır.

Türkiye’nin ekonomik açıdan gelişmiş illerinden biri olan Balıkesir’in, gıda, tarım, hayvancılık, ormancılık, madencilik ve sanayi dalları ile ülke ekonomisindeki önemi büyüktür. Ticaret ve turizm ise ilin ekonomisinde ayrıcalıklı bir yer tutar.

Doğal, arkeolojik, tarihi ve kültürel güzellikleriyle de dikkat çeken Balıkesir; güvenli, huzurlu ve öğrenci dostu modern bir şehir kimliğini taşımaktadır.

Misyonumuz; Üniversitemiz, başta Balıkesir olmak üzere ülkemizin gelişmişlik düzeyi ve yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlamayı ve toplumsal değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, bilgi ve teknoloji üreten, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.




-ULAŞIM VE DETAYLAR İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ - Balıkesir Üniversitesi Resmi Web Sayfası
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.