Birinin Bilgisayarına nasıl erişim sağlarım?

evann_

Yeni üye
28 Ağu 2021
26
7
Arkadaşlar birinin bilgisayarına sızmam e postalarını okumam ya da şifrelerini öğrenmem gerek bu tür işlemleri nasıl yaparım? az çok bilgim var trojen oluşturup karşı tarafa yedirmek gibi şeyler biliyorum kali linux de fakat sizden öğrenmek istediğim AYRINTILI ŞEKİLDE bu torjeni nasıl oluştururum? Karşı tarafa yedirdikden sonra nasıl msf console dan nasıl erişim sağlarım? bir kaç video izledim fakat karışık bir yerden bir yere atlıyor hiçbirşey anlamadım.Ayrıntılı anlatan güzel anlatan kişiler videolar varsa önerebilirseniz sevinirim.
 
14 Tem 2021
128
49
Arkadaşlar birinin bilgisayarına sızmam e postalarını okumam ya da şifrelerini öğrenmem gerek bu tür işlemleri nasıl yaparım? az çok bilgim var trojen oluşturup karşı tarafa yedirmek gibi şeyler biliyorum kali linux de fakat sizden öğrenmek istediğim AYRINTILI ŞEKİLDE bu torjeni nasıl oluştururum? Karşı tarafa yedirdikden sonra nasıl msf console dan nasıl erişim sağlarım? bir kaç video izledim fakat karışık bir yerden bir yere atlıyor hiçbirşey anlamadım.Ayrıntılı anlatan güzel anlatan kişiler videolar varsa önerebilirseniz sevinirim.
Belki işine yarar
 

Nonantiy

Moderasyon Ekibi Lider Yardımcısı
28 Haz 2020
1,980
1,076
Kayseri
Merhabalar,

ilk başta msfvenom'u kullanabillirsin. Eğer görüntülü bir şekilde erişmek istiyorsan Kage adlı trojen oluşturma programını'da kullanabillirsin. Ama iş sadece trojen oluşturmakta bitmiyor. Trojen'i oluşturdun anti virüslerin yakalamaması için bunu şifrelemen gerekmekte. Bir'de kurbana yedirmen gerekiyor.

İyi günler dilerim.
 

Arslan'

BM DİREKTÖRÜ
7 Nis 2020
2,264
3,447
Merhaba, forumda trojan ile alakalı birçok konu mevcut en basitinden tarif etmek gerekirse, oluşturduğunuz trojanı bir şekilde kurbana yedirmeniz gerekli. Çeşitli trojan gizleme methodlarıda mevcut örneğin resimin içine gömmek gibi. Aşağıda vermiş olduğum adreslerden detayını görebilirsiniz. İyi günler diliyorum.


Kod:
https://www.facebook.com/watch/?v=1346877092079740
 

Profesör

Kadim Üye
10 Nis 2020
5,091
1,607
-Türkistan-
Merhaba değerli üye;

Keylogger atmayı deneyebilirsiniz.


Merhaba değerli üye;



kendi telefonuna keylogger kurabilirsin.Aşağıdaki keylogger çeşitlerine bakabilirsiniz.



MSpy


Tanıştırayım: mSpy. Casus programı olarak da geçen bu özel yazılım klavye ve ekran kaydı için kullanabileceğin yazılımlardan yalnızca biri. Bu yazılım aracılığıyla, hedef telefondaki tüm klavye ve ekran hareketlerini görüntüleyebilir ve ekran kaydını alabilirsin. Bu da demek oluyor ki tüm şifreler, yazışmalar ve çok daha fazlası parmaklarının ucunda olacak.



Gibi birçok yazışmayı da inceleme şansı veriyor:



Whatsapp konuşmaları,
gelen ve giden SMS’ler,
Messenger sohbetleri.
Böylece kimlerle ve hangi zaman diliminde bu yazışmaların gerçekleştiğini de gözlemleyebilirsin.



mSpy; aynı zamanda günümüzün vazgeçilmezi olan sosyal medya kanallarına tam erişim sağlar. Böylece hedef telefona yüklenmiş; Facebook, Twitter, Instagram ve daha birçok sosyal ağ uygulamasını dilediğin şekilde incelemeni ve kaydetmeni sağlar.



mSpy keylogger



Kolay ve etkin GPS takibi için yine mSpy’a güvenebilirsin. Yedi gün yirmi dört saat boyunca hedef cihazın konumunu canlı olarak takip edebildiğin gibi, coğrafya çerçeveleme özelliği sayesinde kişi senin belirleyeceğin sınırları aştığında ilgili cihazdan bildirim alabilirsin. Bunun yalnızca mSpy’a has bir özellik olduğunu da ekleyip diğer Android keylogger programlarına göz atalım…



SpyBubble
Klavye dinlemeyle yetinmeyenlere çok daha geniş çözümler sunan SpyBubble, bir casus yazılım olarak da biliniyor. Masaüstü bilgisayarlarda, online bir panel üzerinden hedeflenen cihazı takip etmeye yarayan bu yazılım aynı zamanda hedeflenen cihazla ilgili verileri edinmeye de yarıyor.



GPS üzerinden canlı konum takibi, gelen ve giden aramaların takibi, SMS takibi, Whatsapp mesajlarını okuma, cihazda yer alan fotoğraf ve videolara erişim gibi birçok özelliği tek bir çatı altında sunuyor.



Keylogger bulmak için gezinmene gerek yok, SpyBubble klavye kontrol özelliği ile diğer keylogger programlarının sahip olduklarını ve çok daha fazlasını kullanıcılarına vaat ediyor. Piyasada da başarısını kanıtlamış nadir programlardan biri olan SpyBubble, keylogger atma işlemi için de rahatlıkla güvenebileceğin bir hizmet sunuyor.



MobileSpy
Gelelim üçüncü ve son önerimize. Telefone keylogger atma işlemlerini gerçekleştirmek için yararlanabileceğin bu özel yazılım, diğerlerinden farklı olarak online kontrol panelini dilediğin cihazdan görüntülemeni sağlıyor. Yani yalnızca masaüstünden değil; tablet, akıllı telefon ve diğer tüm akıllı cihazlardan görüntüleme gerçekleştirebilirsin.



Keylogger Kullanarak Hangi Bilgileri Görülebilir?
Her keylogger atma programı farklı çalışsa da birçok ortak özelliğe sahip oldukları da bir gerçektir. Keylogger programlarının temel amacı “klavyeyi dinlemek”tir. Diğer bir deyişle klavyede gerçekleşen tüm etkinlikleri kayıt altına almak ve bu sayede hedef cihazdaki bilgileri kopyalamak veya saklamaktır.



Çoğunlukla şifrelerin hacklenmesi, eposta ve mesaj kutularına erişim gibi amaçlarla kullanılsa da bu programların yetenekleri oldukça gelişmiştir. Şimdi bu yeteneklerin bazılarından bahsedelim, yani keylogger kullanarak hangi bilgileri görüntüleyebileceğini inceleyelim:



SMS Mesajları. Yukarıda kısaca bahsetmiştik ancak tekrar ele almamızda sakınca bulunmuyor. Keylogger programları yalnızca klavye dinlemeden ibaret değil. Onu önemli hale getiren özelliklerden biri de gelen, giden veya kaydedilen mesajları incelemeye olanak vermesi. Keylogger programları böylece hedef cihaz üzerinde bulunan tüm SMS mesajlarının içeriğini, tarihlerini ve uzunluklarını kontrol etme şansı sunuyor.
E-postalar. Hedef cihaza gelen ve cihazdan başka bir cihaza gönderilen tüm e-postaları inceleme olanağı sunan keylogger programları, e-posta eklerinde yer alan dosyalar ve yazışmalarım tamamını kontrol etmene yardımcı olur. Tıpkı SMS mesajları gibi burada da gelen ve giden tüm e-posta içeriklerini tek tek inceleyebilirsin.
Sosyal Ağlardaki Veriler. Tüm derdimiz mesajlar değil elbette. Elimizden hiç düşürmediğimiz telefonlarımızın baş tacı sosyal ağlardaki veriler de son derece ilgi çekici. Keylogger programları aracılığıyla telefonda yer alan tüm sosyal ağlara erişebilir ve bu ağlardaki tüm aktiviteleri kayıt altına alabilirsin. Yani her bir paylaşım avcunun içinde olacak.
Konum Bilgileri. Android keylogger programları, hedef telefon üzerinden GPS yardımıyla cihazın konumunu 7 gün 24 saat boyunca takip etmeni mümkün hale getirir. Böylece dilediğin zaman cihazın konum bilgilerine de erişebilirsin. Eğer kullanıcı konum bilgilerini gizli tutmadıysa önceki konum bilgilerine erişmen de mümkün.
Android İçi Keylogger Nasıl Yüklenir Ve Kullanılır?
Android keylogger uygulaması indirmek ve kurmak sandığından da basit. Bu basit adımları tek tek ve sırayla uygulayalım.



Android keylogger programları, tıpkı iPhone cihazlarda olduğu gibi hızlı ve kolayca kurulabilir. İlk olarak hedeflediğin telefona erişimin olmalı. Telefonu eline aldıktan sonra, ilk iş olarak telefondaki Google Play korumasını kaldıracak adımları tamamlamalısın. Bu dilediğin uygulamayı daha rahat şekilde yüklemene yardımcı olacak. Bu işlemi yapmak için




Ayarlar
Google
Güvenlik
Google Play Koruması
dizinini takip etmen gerekiyor.



Sıra indirme dosyasını telefona indirmekte. Bunun için telefonun internet tarayıcısını açarak b33w.net/a adresine gitmeli ve “.apk” uzantılı dosyayı indirmelisin. Bu dosya aracılığı ile yükleme işlemin de başlamış olacak. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra mSpy’ı satın aldıktan sonra sana verilen kayıt kodu ile işlemi sonlandırabilirsin. Artık dilediğin yer ve dilediğin zamanda hedef cihazını izlemeye hazırsın!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.