Btk kararı ile instagram erişim engeli 2 ağustosta getirildi. Bu karar ne kadar sürecek bilinmiyor.

avaxome

Üye
24 May 2024
138
32
Aynen öyle, katılıyorum. Bencede kendi sosyal medya uygulamalarımızı yapabiliriz. Ancak güven vermez. Ben şahsen, böyle bir hükümet varken onun yaptığı sosyal medya uygulamasını kullanmam.
Hükumet yapmayacak. Biz yapacağız. Biz başaracağız. Bağımsız olacağız. Tüm dünyaya hükmedeceğiz . Geleceğin süper gücü biz olacağızki bizden sonraki nesillere daha iyi bir gelecek bırakabilelim.Biz hükumet değiliz biz devletin ta kendisiyiz.Sadece uygulama açısından demiyorum sanayi açısındanda diyorum.

demek bu kadar iyi devlet yönetiyorsun, hadi buyursana
Geldi 7/24 vpnle giren arkadas 😀 canları çok bir şeyler engellemek istiyosa tiktok gibi her turlu yasadisi is yapilan telegram gibi seylerle ugrasabilir 😀 katalog suçlarin icinde duyduguma gore ataturk aleyhine islenen sucta varmis kufur din birakmayan tureme discord gibi seylede ugrasabilir

avaxome

Üye
24 May 2024
138
32
Geldi 7/24 vpnle giren arkadas 😀 canları çok bir şeyler engellemek istiyosa tiktok gibi her turlu yasadisi is yapilan telegram gibi seylerle ugrasabilir 😀
Bir türk vatandaşının özgürlük hakları kısıtlandığı için yani yasalara uymadığı için diğer insanlarında özgürlükleri kısıtlandı yasalara uysaydı kısıtlanmazdı güzel kardeşim empati kur biraz

MR.Grayhat

Yeni üye
24 May 2024
8
5
Geldi 7/24 vpnle giren arkadas 😀 canları çok bir şeyler engellemek istiyosa tiktok gibi her turlu yasadisi is yapilan telegram gibi seylerle ugrasabilir 😀 katalog suçlarin icinde duyduguma gore ataturk aleyhine islenen sucta varmis kufur din birakmayan tureme discord gibi seylede ugrasabilir
bu tht kayıtları fazla açılıyor acaba? her cinsten her yaştan insan girip girip duruyo, daha btk'nin açılımını bilmiyon, devlete bir gram faydan yok, devlete laf atıyon

😀😀

Sangrariel

Yeni üye
İyi gosteri cok iyi gosteri sana 2.500€ maas ve vatandaslık teklif etseler bole konusabilirmisin acep .d
Dostum benim ben işletme sahibi insanım ve üretim yapıyorum sanayi de araç üretip yurtdışına gönderiyorum. Her şeyin başı üretim üretim üretim. Benim bi yere gitmeye niyetim yok gitmek isteyen arkadaşları sahneye alabiliriz. isterlerse 10 bin versinler o paraları onların olsun.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.