- 7 Kas 2021
- 14
- 19
- 23
BUNJRUTER
Merhaba sevgili forum sakinleri, sizlere yeni yaptığımız araç olan bunjruteri ve içeriğini tanıtmak istiyorum.
Bunjreuter, çok amaçlı bir GUI uygulamasıdır. içerisinde;
-Hash Generator
-Hash Type Scanner
-Password Generator
-Base 64 Function
-SSH Cracker
-Telnet Cracker
-Hash Cracker
-Host To IP
-Whois
-Port Scanner
-Banner Grabber
-Bilgi Sayfası
bulundurmakta.
BASE 64
BASE64:
Kullanıcılar metni Base64 biçimine dönüştürebilir. Bu işlev, şifreleme gerektiğinde metni kodlamak veya kodunu çözmek için kullanışlıdır.
HASH TYPE SCANNER/ HASH GENERATOR
Hash Generator:
Kullanıcılar belirli bir hash algoritması kullanarak metin girebilir ve şifreleyebilir. MD5, SHA-1, SHA-256 ve SHA-512 gibi farklı hash türleri desteklenir.
Hash Type Scanner:
Kullanıcılar bir hash değeri girebilir ve hash türünü belirleyebilir. Program, girdi hash değerinin uzunluğuna ve karakter dizisine bağlı olarak olası hash türlerini çıkarabilir.
PASSWORD GENERATOR
Password Generator:
Kullanıcılar parola uzunluğunu, özel karakterleri, rakamları ve harf türlerini seçerek rastgele parolalar oluşturabilir.
SSH/ TELNET CRACKER
SSH Cracker:
Belirtilen sunucuya girilen kullanıcı adı ve şifre ile şifre saldırısı gerçekleştirir.
Telnet Cracker:
Belirtilen sunucuya girilen kullanıcı adı ve şifre ile şifre saldırısı gerçekleştirir.
HASH CRACKER
Hash Cracker:
Verilen kelime listesini şifreler ve girilen şifreli metinle karşılaştırır.
WHO IS
Whoıs:
Girilen ana bilgisayardan bilgi toplar
HOST TO IP
Host To IP:
Girilen ana bilgisayardan IP adresini alır.
PORT SCANNER
Port Scanner:
Girilen hedefin açık TCP portlarını tarar
BANNER GRABER
Banner Grabber:
Girilen hedeften banner bilgilerini alır.
Sizlerle paylaştğım bu aracı kullanmak için;
GitHub - BunjoThe/BunjruterV1.1: Bunjruter - Multi-Tool GUI Application
Bu aracı yazmış olan @Bunjo ya teşekkürler. Ben sadece belli başlı yerlerde yardımcı oldum.
Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Wintersoldier1903 & Bunjo

Merhaba sevgili forum sakinleri, sizlere yeni yaptığımız araç olan bunjruteri ve içeriğini tanıtmak istiyorum.
Bunjreuter, çok amaçlı bir GUI uygulamasıdır. içerisinde;
-Hash Generator
-Hash Type Scanner
-Password Generator
-Base 64 Function
-SSH Cracker
-Telnet Cracker
-Hash Cracker
-Host To IP
-Whois
-Port Scanner
-Banner Grabber
-Bilgi Sayfası
bulundurmakta.
BASE 64

BASE64:
Kullanıcılar metni Base64 biçimine dönüştürebilir. Bu işlev, şifreleme gerektiğinde metni kodlamak veya kodunu çözmek için kullanışlıdır.
HASH TYPE SCANNER/ HASH GENERATOR

Hash Generator:
Kullanıcılar belirli bir hash algoritması kullanarak metin girebilir ve şifreleyebilir. MD5, SHA-1, SHA-256 ve SHA-512 gibi farklı hash türleri desteklenir.
Hash Type Scanner:
Kullanıcılar bir hash değeri girebilir ve hash türünü belirleyebilir. Program, girdi hash değerinin uzunluğuna ve karakter dizisine bağlı olarak olası hash türlerini çıkarabilir.
PASSWORD GENERATOR

Password Generator:
Kullanıcılar parola uzunluğunu, özel karakterleri, rakamları ve harf türlerini seçerek rastgele parolalar oluşturabilir.
SSH/ TELNET CRACKER

SSH Cracker:
Telnet Cracker:
HASH CRACKER

Hash Cracker:
Verilen kelime listesini şifreler ve girilen şifreli metinle karşılaştırır.
WHO IS

Whoıs:
Girilen ana bilgisayardan bilgi toplar
HOST TO IP

Host To IP:
Girilen ana bilgisayardan IP adresini alır.
PORT SCANNER

Port Scanner:
Girilen hedefin açık TCP portlarını tarar
BANNER GRABER

Banner Grabber:
Girilen hedeften banner bilgilerini alır.
Sizlerle paylaştğım bu aracı kullanmak için;
GitHub - BunjoThe/BunjruterV1.1: Bunjruter - Multi-Tool GUI Application
Bu aracı yazmış olan @Bunjo ya teşekkürler. Ben sadece belli başlı yerlerde yardımcı oldum.
Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Wintersoldier1903 & Bunjo