Call of Duty Mobile Sezon 8 Çıkış Tarihi !

BraveHero

Katılımcı Üye
12 Ağu 2018
656
13
Pide Center
Call of Duty Mobile’da 8. Sezon geliyor!

Call of Duty Mobile, oyunun gelmesinden bu yana oyuncu sayısı bakımından katlanarak büyüyor. Bunun nedenlerinden biri, geliştiricilerin oyunculara güncellemeler getirmek için gösterdikleri uğraşlar.

C0q8Nb.jpg


Oyunun 7. sezonu bitiyor ve oyuncular gelecek sezonu merakla bekliyor çünkü birbirinden güzel yeni içerikler CoD Mobile’ın 8. sezonu ile birlikte oyuna gelecek. Geçtiğimiz günlerde Call of Duty Mobile, 250 milyon oyuncu sayısını geçti. 8. sezonun gelişi ile birlikte çok daha fazla oyuncu kitlesi ile buluşacak gibi duruyor.

Call of Duty Mobile 8. Sezon İçin Beklenen Çıkış Tarihi !

Bir sonraki sezon yani 8. sezonun , 7.sezondan hemen sonra geleceği biliniyor. Sezon 7 Battle Pass bugünden itibaren 4 gün sonra sonra (10 Temmuz’da) bitecek. Bundan dolayı sezon 8’in 11 Temmuz veya 12 Temmuz tarihlerinde gelmesi bekleniyor. Bu güncelleme ile birlikte oyun çok güzel hale gelecek.

Call of Duty Mobile tarafından çeşitli sosyal medya alanlarında yeni bir çok oyunculu harita duyuruldu. Daha önce Call of Duty oyunlarında yer alan klasik harita High Rise artık mobil versiyon içinde de olacak.

C0qtAQ.jpg


Call of Duty Mobile sezon 8 teması hakkında birtakım fikirler de oldu. Yeni sezonun temasının “Kıyamet Günü” olacağına dair söylentiler bulunmakta.

Call of Duty Mobile’de yeni planlama herkese açık bir test sunucusu anlamında olacağı söyleniyor. Call of Duty Mobile mi bakalım Pubg Mobile mi daha ön planda olacak.

C0ql2s.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.