CS:GO’da Pitstop’a değişiklikler geliyor

Eronmay

Özel Üye
18 Tem 2016
4,269
1,000
CS:GO’da 9 Haziran yamasıyla birlikte Pitstop’a değişimler geliyor
60bf129e4e3fe108b02e975d.jpg

Valve’in 9 Haziran’da yayınladığı CS:GO güncellemesiyle beraber oyuna çok büyük yenilikler gelmese de Pitstop ve SDK sisteminde değişiklikler var.
Valve 6 Haziran tarihinde büyük bir yamayla beraber derecesiz maçları oyuna getirmiş, dereceli maçları sadece Prime oyunculara özel yapmış ve parasız hesapların pek oldukça özelliğini kısıtlamıştı. Bunun hemen üç gün ondan sonra gelen güncelleme ise ufak birkaç değişiklik yer alıyor. Bu yama ise Pitshop ve SDK (Software Development Kit) iyileştirmelerine odaklanıyor.

SDK’ye gelen bazı yenilikler:

Yapay zeka davranış ağacı güncellendi
Yeni “action_secondary_attack” nodu eklendi
Yeni “action_reload” ve “condition_is_reloading” nodları eklendi
Silah ve cephane için “AmmoCount/weapon_name” , “AmmoCount/current” , “condition_is_less”, “condition_is_equal” nodları geldi.
Wingman oyun modunda oynayan oyuncular için ise Pitstop haritasında bir ekip iyileştirilmelere gidildi:


mtavari_0.jpg

Tüm haritanda texture ve modeller yenilenerek grafik yükseltmesi yapılmış oldu.
Optimizasyon iyileştirildi.
Drop-down’ın altındaki chubby kaldırıldı.
Işıklandırma ayarlamaları yapıldı.
Her ne kadar çok büyük bir güncelleme olmasa bile CS:GO’nun minik minik geliştirilmesi aktörleri memnun ediyor. Wingman modu oyuncularını Pitstop haritasındaki yeniliklerden memnun olacağı kati. SDK’ye gelen yeni nodlar ise harita yaratıcılarının fazlaca işine yarayacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.