Ryzen 7 7700 ile RTX 4060 arasında darboğaz olur mu?

Eriamona

Yeni üye
25 Ağu 2023
7
2
dostlar bir sistem topladım ancak parçaların uyumlu olup olmadığına bakarken darboğaz diye bir şey öğrendim ve bir sitede darboğaz testi yaparak yüzde 28 işlemci darboğazı olduğunu gösteriyor açıkça korktum 40bine sistem topluyorum elimde kalmasını istemem.

anakart

işlemci

işlemci sıvı soğutma

m2 ssd

ekran kartı

ram
 

basr1ko

Moderasyon Ekibi Çaylak
7 Kas 2019
69
36
Seattle, WA
Hayırlı olsun şimdiden, tanıdık donanımcı varsa arkadaşın dediği gibi danışabilirsiniz. Aynı zamanda voltaj ayarlamaları yaparak güç dengesini stabil tutarsanız sorun yaşamayacağınıza eminim.
 

crysannche01

Yeni üye
15 Mar 2023
7
0
Darboğaz testini kurmayı dusundugum kasa icin yaptım %32 darboğaz olur diyor, işlemci ile (intel i5 13700f) grafik kartı sorun gosteriyor

(ASUS DUAL GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı)

Testi devam ettirmek adına, piyasada ki en pahalı ürünleri girdim, yine darboğaz sorunu veriyor.
Bu testin çok da sağlıklı olduguna ikna olamadım açıkçası....
Neticede toplama bilgisayar yapıyoruz, Quantum bilgisayar üretmiyoruz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.