DDOS Nasıl Atarım

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,182
229
Loxcey Sixs
Merhabalar, DDoS tek bir cihaz üzerinden atılmaz, çoklu cihazlar üzerinden atılır. Ve bu yüzden ya çok fazla cihazın olmalı ya da çok fazla cihazı ele geçirip bir ağ kurmalısın. Eğer bunları yapamazsa alternatif iki yöntem var, birisi ve en etkili + basiti stressthem.io gibi bir websitesinin ağını kullanarak DDoS saldırısı gerçekleştirmek olacaktır, diğeri ise DoS saldırısı yapman ki bu da pek etkili bir çözüm değil.
 

Endofrin

Katılımcı Üye
25 Şub 2019
253
2
Yupiter
VDS VPS bulman lazım ddos-u onun içine yükleyip atmalısın, etkili olması için ddosu atdığın yerin internetinden daha hızlı internet bulmalısın, bu yüzden de VDS VPS bulman lazım..
 

sfarows

Üye
15 Tem 2021
114
29
Merhaba sayın THT üyesi , bu konu forumda defalarca açılmıştır yeterli bilgiye sahip değilseniz , Forumdan edine bilirsiniz yada kendi botunuzu yaza bilirsiniz bunun için size PYTHON kolaylık yapacaktır , ve güçlü internete erişiminiz olmalıdır güçlü internete erişiminiz yoksa VPS VDS tercih ede bilirim , yada kendi BOTNET ağını kura bilirsiniz artık size kalmış birşey , yeterli desteği forumdan edine bilirsiniz yada internetde olumlu sonuçlara vara bilirsiniz , iyi forumlar başarılar !
 

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,595
402
KATO DAĞI
DDoS Tek başınıza yapabileceginiz birşey değil fazladan cihaz yada ekip lazım DoS saldırısı yapabiliyorsunuz ama eğerki güçlü bir scriptiniz ve makineniz yoksa pek fazla işlemeyecegini söylemek isterim.



 

xeax

Uzman üye
15 Şub 2021
1,111
578
localhost
"Hackerlar bunun için genellikle zombi ağını tercih ediyor. Virüsler sayesinde zombi ağına dahil edilen bilgisayarlar, kullanıcının haberi olmadan DDoS saldırısı için kullanılıyor. Bu sayede dünyanın dört bir yanından bir servise / internet sitesine trafik gönderilerek kaldırılamayacak bir yük oluşturuluyor.

DDoS Saldırısı Nasıl Yapılır?

Tabi bu saldırı için her zaman kapasite üzeri isteklere gerek kalmayabiliyor. Hedef sistemlerde bulunan zafiyetler de sistemin erişilebilirliği açısından ciddi bir riske dönüşebiliyor.

İşletim sistemlerinde (Windows, Linux vs), web sunucu uygulamasında (IIS, Apache vs), arka taraftaki uygulama sunucusunda ya da sistemin diğer bileşenlerinde bulunan zafiyetlerden yararlanarak, sistemin işleyemeyeceği şekilde bir istek gönderildiğinde, sistemin herhangi bir bileşeninde bu isteğin işlenememesi durumunda sistem erişilemez hale gelebilmektedir.

Günümüzde internetten indirilebilen basit programlar ile saldırı gerçekleştirmek mümkün. Ancak internet servis sağlayıcıları hemen bu durumun farkına varıyor ve birkaç dakika içerisinde internet bağlantınız kesiliyor. Modemi kapatıp açmak ve bir süre beklemek zorunda kalıyorsunuz."

Kaynak Shiftdelete

DDoS Nedir
Dağıtılmış Ağ Saldırıları, genellikle Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırıları adıyla bilinir. Bu tür saldırılar, bir şirketin web sitesini sağlayan altyapı gibi, herhangi bir ağ kaynağı için geçerli olan belirli kapasite sınırlarından faydalanır. DDoS saldırısı, saldırıya uğrayan web kaynağına birden çok istek göndererek web sitesinin çok sayıda isteği işleme kapasitesini aşmayı ve doğru şekilde çalışmasını engellemeyi amaçlar.

DDoS saldırılarının tipik hedefleri arasında şunlar bulunur:

  • İnternet alışveriş siteleri
  • Online kumarhaneler
  • Online hizmetler sağlamaya dayanan tüm işletme veya kuruluşlar

DDoS saldırısı nasıl işler?​

Web sunucuları gibi ağ kaynaklarının eş zamanlı olarak hizmet verebileceği isteklerin sayısı sınırlıdır. Sunucunun kapasite sınırına ek olarak sunucuyu internete bağlayan kanal da sınırlı bir bant genişliğine/kapasiteye sahiptir. İstek sayısı altyapıdaki herhangi bir bileşenin kapasite sınırını her aştığında hizmet düzeyi büyük olasılıkla aşağıdaki sorunlardan biriyle karşılaşır:

  • İsteklere verilen yanıtlar normalden çok daha yavaş olur.
  • Bazı (veya tüm) kullanıcı istekleri tamamen yoksayılabilir.
Genellikle saldırganın başlıca amacı web kaynağının normal çalışmasını tamamen engellemek, yani tam "hizmet reddi" sağlamaktır. Saldırgan, saldırıyı durdurması karşılığında para da isteyebilir. Bazı durumlarda DDoS saldırısı rakip bir firmanın itibarını zedeleme ya da işine zarar verme girişimi niteliğinde de olabilir.

DDoS saldırısında bulunmak için Botnet "zombi ağı" kullanma​

Siber suçlu, hedeflenen kaynağa olağanüstü sayıda istek göndermek için genellikle virüs yaydığı bilgisayarlardan oluşan bir "zombi ağı" kurar. Suçlunun zombi ağındaki tüm virüslü bilgisayarların eylemlerini kontrol edebilmesi nedeniyle saldırının boyutu kurbanın web kaynaklarına aşırı yüklenilmesine yol açabilir.

Günümüzde DDoS tehditlerinin durumu​

2000'li yılların ortalarında bu tür suç etkinlikleri oldukça yaygın biçimde görülmekteydi. Ancak başarılı DDoS saldırılarının sayısı azalmaktadır. DDoS saldırılarındaki bu düşüş büyük olasılıkla şunlardan kaynaklanmaktadır:

  • Dünya çapında suçluların tutuklanmasıyla sonuçlanan polis soruşturmaları
DDoS saldırılarına karşı başarılı olan teknik önlemler
 

'Türk

Moderasyon Ekibi Direktör Yrd.
5 May 2020
2,342
1,357
K E R K Ü K
botnet ile birçok cihaz ile atabilirsin, küçük çaplı saldırı yapacaksan romanyadan sanal bilgisayar ayarla o civarlarda internet daha hızlı, linüx sistem alıp saldırabilirsin.
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,620
904
ZYZZ
Ddos tek başına yetersiz bir saldırı türü. Günümüzde güncel web sitelerinin hepsi ddos koruması kullanıyor. Github'dan veya hazır kurulu gelen ddos programlarını bu korumayı aşamaz. Ama yinede işinize yarayabilecek bazı durumlar vereyim.
Synflood. Syn attack Dos saldırıları arsında en çok tercih edilenlerdendir. Spoof ile sahte ip tanıtımı yapılabilir.
UDP ve DNS Dos işlemlerine de bakabilirsiniz.
 

atalayagiz

Üye
8 Ara 2019
137
10
Githubda çok sağlam botnet toolları var. Önerim hem kurulumu basit hemde işlevli olması açısından blacknet 2.0'dır. Youtubede blacknet botnet setup diye aratırsan kurulum videolarını bulabilirsin. Kolay gelsin :).
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.