- 13 Tem 2022
- 604
- 418
ddos'u gördüm, max threat score'lu IP'lerden yapılmış vasat bir DDoS, tüm istekler direkt Block yedi. Ayrıca saniyede 9000 request geldi cloudflare olmasa bile server bunu taşırdı zatenbaşlıyorum

ddos'u gördüm, max threat score'lu IP'lerden yapılmış vasat bir DDoS, tüm istekler direkt Block yedi. Ayrıca saniyede 9000 request geldi cloudflare olmasa bile server bunu taşırdı zatenbaşlıyorum
o zaman sıra bende .dddos'u gördüm, max threat score'lu IP'lerden yapılmış vasat bir DDoS, tüm istekler direkt Block yedi. Ayrıca saniyede 9000 request geldi cloudflare olmasa bile server bunu taşırdı zaten
![]()
fransadaki sunucuyu 3-4 kez kapatmayı başardım diğerlerinde tık yok ://ddos'u gördüm, max threat score'lu IP'lerden yapılmış vasat bir DDoS, tüm istekler direkt Block yedi. Ayrıca saniyede 9000 request geldi cloudflare olmasa bile server bunu taşırdı zaten
![]()
fransada sunucu yok bahsettiğin şey Cloudflare'in server'idir onu da kapatman imkansızfransadaki sunucuyu 3-4 kez kapatmayı başardım diğerlerinde tık yok ://
ss aldım ama foto atamıyorum burda yeniyim nasıl atıcağımı bilmiyorum (too many open files yazıyordu )fransada sunucu yok bahsettiğin şey Cloudflare'in server'idir onu da kapatman imkansız
check-host ile alakalı bir sorun olabilir, çünkü ddos istekleri cloudflare'i geçmedi bile. Aşağıya sunucunun network grafiğini bırakıyorum, nokta olan yer DDoS'un atıldığı saatteki trafik.ss aldım ama foto atamıyorum burda yeniyim nasıl atıcağımı bilmiyorum (too many open files yazıyordu )
Tg : @legilassDoS (Hizmete Engelleme) veya DDoS (Dağıtılmış Hizmete Engelleme) saldırılarında uzmanlaşmış bir sızma testi uzmanı arıyoruz. Web sitemizin (https://luarmor.net) 3 dakikadan fazla çevrimdışı olmasına neden olan başarılı bir DDoS saldırısını simüle edebilen her birey veya ekibe 3000 TL ödül sunuyoruz. Bu, anti-DDoS önlemlerimizin sağlamlığını değerlendirmek amacıyla tam izin verilen kontrollü bir testtir. Tüm aktiviteler izlenecektir ve testçi talep üzerine saldırıyı derhal durdurmalıdır.
Katılımcı, saldırıyı başlatmadan önce buraya yazmalıdır, bu sayede özelden ona ulaşabilirim. Ödeme, sadece kripto (bitcoin) ile yapılacaktır
merhaba yeni bir kaç tane yöntem öğrendim bunları deniyebilir miyim hala ddos pentest yapıyor musunuz siteye?DoS (Hizmete Engelleme) veya DDoS (Dağıtılmış Hizmete Engelleme) saldırılarında uzmanlaşmış bir sızma testi uzmanı arıyoruz. Web sitemizin (https://luarmor.net) 3 dakikadan fazla çevrimdışı olmasına neden olan başarılı bir DDoS saldırısını simüle edebilen her birey veya ekibe 3000 TL ödül sunuyoruz. Bu, anti-DDoS önlemlerimizin sağlamlığını değerlendirmek amacıyla tam izin verilen kontrollü bir testtir. Tüm aktiviteler izlenecektir ve testçi talep üzerine saldırıyı derhal durdurmalıdır.
Katılımcı, saldırıyı başlatmadan önce buraya yazmalıdır, bu sayede özelden ona ulaşabilirim. Ödeme, sadece kripto (bitcoin) ile yapılacaktır
evet hala düşüren olmadı ve ödül hala geçerlimerhaba yeni bir kaç tane yöntem öğrendim bunları deniyebilir miyim hala ddos pentest yapıyor musunuz siteye?
başlıyorum öyleyseevet hala düşüren olmadı ve ödül hala geçerli
ben artık bu ddos'a ara veriyim en iyisi :/@alexandre20 bu nasıldı sunucular ayakta ama diğerlerinden iyiydi sanki :d
Bu gün bi 3 programla denicem bir kaç saat sonraDoS (Hizmete Engelleme) veya DDoS (Dağıtılmış Hizmete Engelleme) saldırılarında uzmanlaşmış bir sızma testi uzmanı arıyoruz. Web sitemizin (https://luarmor.net) 3 dakikadan fazla çevrimdışı olmasına neden olan başarılı bir DDoS saldırısını simüle edebilen her birey veya ekibe 3000 TL ödül sunuyoruz. Bu, anti-DDoS önlemlerimizin sağlamlığını değerlendirmek amacıyla tam izin verilen kontrollü bir testtir. Tüm aktiviteler izlenecektir ve testçi talep üzerine saldırıyı derhal durdurmalıdır.
kanka ne oldu son durum?Görüşebilir miyiz?
tg : @ArchieNNN
kazanan oldu mu?DoS (Hizmete Engelleme) veya DDoS (Dağıtılmış Hizmete Engelleme) saldırılarında uzmanlaşmış bir sızma testi uzmanı arıyoruz. Web sitemizin (https://luarmor.net) 3 dakikadan fazla çevrimdışı olmasına neden olan başarılı bir DDoS saldırısını simüle edebilen her birey veya ekibe 3000 TL ödül sunuyoruz. Bu, anti-DDoS önlemlerimizin sağlamlığını değerlendirmek amacıyla tam izin verilen kontrollü bir testtir. Tüm aktiviteler izlenecektir ve testçi talep üzerine saldırıyı derhal durdurmalıdır.
Saldırı yapanlara bir ipucu vereyim CF geçmeden istek yollarsanız %99.9 ban yiyecektir.
yukarıda boşuna CF bypass'dan bahsetmedim ödül biraz daha yüksek olsa uğraşırdım ama 3 bin tl'ye ödev yapıyorum![]()
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.