Dead by Daylight'a Büyük Bir Grafik Güncellemesi Geliyor

Suskun

Kıdemli Üye
23 Ocak 2012
2,767
679
Germany
giphy.gif


Behaviour Interacitve tarafından geliştirilen ve 2016 yılında PC oyuncularına, 2017 yılında Xbox ve PlayStation 4 oyuncularına, 20019 yılında da Nintendo Switch oyuncularına sunulan korku oyunu Dead by Daylight, oyuncular arasında bir hayli popüler olmayı başarmıştı.

Oyunun geliştirici stüdyosu Behaviour Interactive, bu sevilen çok oyunculu korku oyununa yepyeni bir güncelleme getiriyor. Yeni nesil konsollara geçen oyuncular, oyunun grafiklerinde büyük bir değişim görecekler.

Dead by Daylight'a yeni nesil güncellemesi

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=IS0zfiH4faM[/ame]

Hâlihazırda PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında oynayan oyuncuların yeni nesil konsola geçmeleri halinde de oynayabilecekleri duyurulan Dead by Daylight'a devasa bir grafik güncellemesi geliyor. Yeni nesil konsollar için de çıkacağı duyurulan oyun, yeni nesil konsollarda 4K çözünürlükte ve saniyede 60 kare olarak çalışacak.

Yukarıdan da izleyebileceğiniz Dead by Daylight resmi YouTube kanalında yayınlanan 'The Realm Beyon Part One' isimli videoda oyunun grafiklerinde yaşanacak olan gelişmeler oyuncularla paylaşıldı. Yani oyunun korkutucu atmosferi daha da etkileyici hale gelecek diyebiliriz. Ayrıca bu grafik güncellemeleri sadece yeni nesil konsollara değil oyunun PC sürümüne de gelecek.


7z0AWK.png


" "
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.