Düşük Donanımlar İçin Oyun Tavsiyeleri

'The Wolf

Kıdemli Üye
22 Nis 2021
4,043
2,565
Tanrı dağı
Merhaba deüerli THT üyeleri bu gün sizlere Düşük Donanımlar İçin Oyun Tavsiyeleri vereceğim buyrun başlayalım ;

1- Papers, Please
EMi5H.jpg

Çıktığı yıl ne kadar ödül varsa silip süpüren bu piksel piksel oyunun kerametini ancak oynayarak anlayabilirsiniz. Ve bu oyunu oynayabilmek için çalışan bir pc bile yeterli.

Sistem Gereksinimleri;
(( Minimum ))
CPU: 1.5 GHz Core 2 Duo
RAM: 2 GB
Ekran kartı: OpenGL 1.4

2- Mount & Blade: Warband
EM4Pc.jpg

Tüm dünyaya basit grafiklerle nasıl bağımlılık derecesinde oyun yapılır gösteren Ankaralı oyun şirketi TaleWords'ün medarıiftiharını çok düşük seviyelerdeki bilgisayarlarda oynayabilirsiniz. Şu aralar dünyayı oyunun ikincisi sallıyor ama onun sistem gereksinimleri fazla şimdilik karıştırmayalım onu.

Minimum Sistem Gereksinimleri ;

CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz
RAM: 512 MB
Ekran Kartı: 3D grafik destekli 64MB ekran kartı

3- Zula Battle Royale
EM6gD.jpg

%100 yerli oyunumuz olan Zula yakın zamanda Battle Royale modunu kullanıcı deneyimine açtı. Eğer FPS türünü ve Battle Royale tarzını seviyorsanız ve bilgisayarınız düşük donanıma sahipse Zula'yı gönül rahatlığıyla ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri ;

CPU Dual Core CPU 2.4 GHz
RAM 2 GB
EKRAN KART IIntel HD Graphics 4000 / AMD Radeon R5 M320
SABİT DİSK 4 GB İndirme, 5 GB Saklama Boyutu

4- Crysis 2
EMutI.jpg

Bir gurur tablosu daha... Yani Crysis oynarken bu oyunu Türklerin geliştirdiğini bilmek gözleri dolduruyor resmen. Burada Crysis 2'yi öneriyoruz ama serinin ilk oyununu da kaçırmayın diye ekleyelim, ne de olsa devam eden bir hikayesi var.

Minimum Sistem Gereksinimleri ;

CPU: Intel Core 2 Duo 2Ghz veya AMD Athlon 64 x2 2Ghz
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: NVidia 512Mb RAM 8800GT, ATI 512Mb RAM 3850HD

5- Assassin's Creed II
EMIEZ.jpg

Her ne kadar ikinci oyun olsa da efsanenin başlangıcı diyebiliriz çünkü Ezio Auditore ile ilk tanışmamız... Oynanışı olsun hikayesi olsun bugün bile sizi sürükleyecek nitelikte. Ve an itibariyle sistem dostu.

Minimum Sistem Gereksinimleri ;

CPU: Core 2 Duo E4300 1.8GHz veya Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: GeForce 9500 GS / Radeon HD 4550
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.