10 Kasım

E-posta adresimi kaybettim

thelastraii

Yeni üye
13 Eyl 2024
22
2
Merhaba değerli tht üyeleri nasılsınız umarım gününüz iyi geçiyordur

Ani bi' istek ile telefonumu sıfırladım ve eposta hesabimi kaybettim sonra tekrar giriş yapmak istediğim de şifreyi unuttuğumu farkettim , şifreyi sıfırla diyince pek bir şey olmuyor bir şey baglamadigim için

Kurtarma yolları var mıdır?

BlackPion

Uzman üye
21 Haz 2021
1,117
397
Destek ekip ile iletişime geçip hesabın size ait olduğunu kanıtlarsanız geri alabilirsiniz. Arkadaşım youtube hesabını geri almıştı böylelikle.

DarkS0LDIER

Kıdemli Moderatör
5 Ara 2019
1,993
562
Sydney
Telefon numaranı veya yedek e-posta bağlamadı isen geçmiş olsun. Gerçi telefondan doğrulama da yapılması lazım size bir sayı verir vermez telefona bildirim düşer 3 sayıdan sana verilen sayıyı seçip girersin

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.