Google, Galaxy Store’u Bitirmeye Çalışıyor

Kingkobra31

Yeni üye
18 Haz 2021
19
34
23
Bimil mah.altıok yaşam 3
Google, Galaxy Store’u Bitirmeye Çalışıyor

Google Android platformunun en çok tercih edilen Google Play Store. Bilhassa Samsung’un aygıtlarında sunmuş olduğu Galaxy Store adı verilen marketi Google’a rakip olarak görüyor.



Bilhassa Galaxy Store kullanıcılarına sunulan uygulamalar ve kampanyalar, Google’ın Samsung telefonlardaki kullanımını fazlaca düşürüyor. Mesela ücretsiz bir oyunu Google Play Store ya da Galaxy Store’dan indirebilirsiniz. Fakat eğer Galaxy Store’dan indirirseniz oyun içinde hediyelerle karşılaşabiliyorsunuz.



Google Samsung’a rüşvet verdi
Dün ABD’nin başkenti olan Washington, D.C ve 36 eyalet, Google’a güvensizlik davasında ortaklardan biri bir iddianame hazırladı. Ayrıca ortaya atılan iddalara göre Google’ın Samsung’a, “Samsung’un mağazası olan Galaxy Store’un gelişmesinin durdurulması için sayısız ödün” karşılığında rüşvet vermiş olduğu ifade edildi.



Aslına bakarsanız Android platformundaki aygıtların sayısına baktığımızda Samsung’un ezici üstünlüğünü de katarsak bu pek de şaşılacak bir durum değil.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.