Hangi terminali kullanmalıyım?

h4ck3rz

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
481
182
merhaba dostum kali linux kullan diyeceğim ama 3 gb ram varsa sıkıntı yaşayabilirsin elindeki cihaz yeterli değil gibi ram takviyesi yapabilirsen kali linux veya parrot kullanabilirsin veya telefonun android ise termux veya nethunter da kurabilirsin iyi forumlar ama şunu söylemem gerek elindeki cihaz hack için yeterli değil :(

bende 12 gb ram var ben bile bazen zorluk yaşıyorum:)
 

Starzz

Üye
21 Haz 2015
238
58
aahahaha :D Ya allahım cevapları okurken gülmekten patladım resmen. Adam terminal önerin diyor millet hala Kali Linux diyor :D Neyse. Dostum windows'un kendisinde Command Prompt var. Başlat aç "cmd" yaz ve enter'la. Burası senin terminalin. Ha yok ben unix tabanlı komutları çalıştırmak istiyorum dersen. Windows sistemine WSL yükleyebilirsin. İnternette direkt WSL diye arat, ne demek olduğunu ve nasıl kurulacağını anlayacaksın.
 
6 Tem 2021
155
19
33
dostum bu konu çok karışmış 3 gb ramin varsa kali linux terminal kurabilirsin işletim sistemi kurmadan ama çok verim alırmıyım dersen zor çünkü görsel yok görsel şeyleri kullanamazsın sadece terminal için şeyleri kullanırsın metasploit gibi eğer görsel olarak kali linux işletim sistemi kurmak istiyosan viritual box vmare olabilir yada Boot ile olabilir ama win den bıktım kökten değiştirecem sadece hacking yapacam diyosan işletim sistemi değiştir nu konunun bütünü bu sayılır kali linux kuracan ama nasıl buna sen karar verecen üstte yazdım seçeneklerini oku istediğini yap kaynak olarak youtube idealdir :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.