Hearts of Iron IV'e Atatürk ve Türkiye Eklenecek: Güncelleme Tarihi Açıklandı

Suskun

Kıdemli Üye
23 Ocak 2012
2,767
678
Germany
GyUig8.gif


Hearts of Iron serisi ve bağlantılı olduğu diğer oyunlar oldukça farklı bir strateji deneyimi sunuyor. 1300 yılında Hazar kıyısında çadırda yaşayan 2-3 bin kişilik topluluklara bile yer veren ve oldukça detaylı olan seride, 20. yüzyılı ise Hearts of Iron IV’te yaşıyorduk.

Oyuna gelecek olan güncelleme ile oldukça etkili bir lider eklenecek: Mustafa Kemal Atatürk. “Father of the Turks/Türklerin Babası” unvanıyla oyunda yer alacak olan lider, oyundaki en güçlü lider olacak.


Atatürk, HoI IV’ün en güçlü lideri olacak:

c2dc5e0f43b52cf0cab0a1965c6795830d816c76.jpeg


Yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte Türkiye de 1930’lar ve 1940’larda geçen senaryolarda seçilebilir hale gelecek. Türkiye ile birlikte ülkemizin kurucusu da olan Mustafa Kemal Atatürk oyuna eklenecek. Twitch yayınlarındaki yorumlar, Atatürk’ün en güçlü lider olacağı yönünde.

Atatürk, lider olarak ülke içerisindeki istikrarı %30 yükseltecek. Ayrıca askeri komuta kademesi ve politik danışman giderlerini de %30 azaltacak. Ekonomi yasaları ve askeri kanunlar da normalden %25 daha ucuz olacak. Tek dezavantajı ise 1939 yılında liderin oyundan çıkıyor olması.

Oyunda yer alacak diğer Türk liderler ise İsmet İnönü, Celal Bayar, Şefik Hüsnü ve Fevzi Çakmak olacak. Bu isimlerin temsil ettiği görüşler de Türkiye’yi daha önceki oyunlara kıyasla daha aktif hale getirecek gibi duruyor.


7z0AWK.png



"*"
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.