Hedeflenen Kişinin Ön Kamerasından Fotoğraf Çekmek

renyum75

Yeni üye
14 Ara 2020
21
16
Merhaba TURKHACKTEAM ailesi. Bugün hedeflenen kişinin ön kamerasından fotoğraf çekme işleminin nasıl yapıldığını anlatacağım.
Öncelikle şimdi göstereceğim işlem Kali Linux üzerinden yapılacaktır.
CamPhish nedir?
CamPhish
hedef telefon telefon kamera veya PC web kamerası cam çekim çekmek için tekniklerdir. CamPhish Yerleşik PHP sunucusunda sahte bir web sitesi barındırır ve ngrok & serveo'yu kullanarak internet üzerinden kullanılabilecek hedefe ileteceğimiz bir bağlantı oluşturur. web sitesi kamera izni ister ve hedef izin veriyorsa, bu araç hedefin cihazının kamera görüntülerini alır.

Festival Dilekleri
Canlı YouTube TV
Canlı Görüşme olmak üzere 3 seçeneği vardır.


KURULUM VE GEREKSİNİMLER
Bu araç, web sunucusu, SSH veya serveo bağlantısı için PHP gerektirir. İlk önce terminalinizde aşağıdaki komutu çalıştırın:
apt-get -y install php openssh git wget


Şimdi ise terminalimize şu komutu yazmamız gerekiyor:
git clone [URL]https://github.com/techchipnet/CamPhish[/URL]




Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra aşağıdaki komutları da yazıyoruz:

cd CamPhish
bash camphish.sh



Bize iki seçenek verecektir:
1- Ngrok
2- Serveo.net
Biz bu iki seçenekten ilkini seçeceğiz.

2. Adımda bize 3 seçenek verecek, siz istediğinizi kullanabilirsiniz fakat ben 2'yi seçtim.

Eğer 2'yi seçerseniz size karşı tarafa göndermek istediğiniz YouTube videosunun URL' sini isteyecektir. YouTube video URL'lerini şu şekilde yapıştırıyoruz:



Bu işlemi bitirdiğimizde bizden Ngrok authtoken isteyecek. Bizde authtoken adresimizi öğrenmek için ngrok.com sitesine giriş yapacağız.



Yukarıdaki resimde yapılacak işlem gözüküyor. Bu adresi kopyalayıp yapıştırmamız gerekiyor.

VE İŞLEM TAMAMLANDI
Açıklayıcı bir resimde koymak istedim:



İşlemi Kurban Tarafından da Görelim:



İŞLEMİMİZ TAMAMLANDI, TEK SORUN BU İŞLEMİN ÇOK FARK EDİLEBİLİR OLMASI AMA KAMERA İZİNLERİNİ ONAYLAYAN BİRİSİ OLURSA YİNEDE İŞE YARAR BİR YÖNTEM. İYİ FORUMLAR DİLERİM...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.