Huawei CEO'su ABD Şirketleriyle Çalışmaktan Vazgeçmek İstemiyor

Laurange

Kıdemli Üye
22 Ağu 2017
3,140
19
Bakü







Huawei CEO'su Ren Zhengei'ye göre HarmonyOS yakında iOS veya Android'e rakip olması zorlu olmayacak. Gansu Sosyal Bilimler Akademisi tarafından yayınlanan Dragon dergisi ile geniş çaplı bir röportajda Zhengfei, HarmonyOS'un Amerikan rakiplerini geçmenin "300 yıldan fazla sürmeyeceğini " söyledi.




Zhengei, birçok kişinin Android yerine HarmonyOS çalıştıran bir akıllı telefon almayacağına inandığını ekledi. Bu nedenle Huawei, ABD uygulamalarının Google uygulamalarını ve hizmetlerini önceden yüklemesini bırakmasını engelleyen ABD yaptırımlarına rağmen HarmonyOS yerine Android çalıştıran P40 Pro'nun beğenilerini yayınladı .




Bununla birlikte, Zhengfei, Huawei'nin ABD tedarikçilerini terk etme gibi bir planının olmadığı "ABD'nin her zaman iyi arkadaşımız olacağını" belirtti. Aksine, Zhengfei, Huawei'nin ABD'de 2019'da 2018'e göre 70% daha fazla tedarik harcadığını açıkladı.




Kısacası Huawei, akıllı telefonlarını öngörülebilir olması için ABD parçalarıyla üretmeye devam edecek. Benzer şekilde, Huawei'nin Android çalıştıran amiral gemisi Mate ve P serisini de piyasaya sürmesini bekleyin.​
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.