10 Kasım

İnstagram Telif Hakkı Scripti V3

ToxicWare

Katılımcı Üye
7 Nis 2022
326
189

Selam! Bugün sizlere yepyeni bir script getiriyorum, ama sadece bununla kalmayacağım. 2-3 saat içinde konuyla ilgili detaylı bir video da paylaşacağım, gözünüz üstümde olsun!
Bu seferki scriptte, spam filtresine takılmayan özel bir e-posta taslağı hazırladım. Videosu da gelecek, her şeyi detaylıca anlatacağım. Umarım hoşunuza gider ve işinize yarar. Yorumlarınızı bekliyorum, beğenmeyi unutmayın!

Hesapların kayıt olduğu dosya konumu: wae/login/log.txt
Örnek kayıt: Kullanıcı Adı: gfdgfd | Şifre: gdfgdf | IP Adresi: 77.154.174.248 | Tarih: 2024-10-25 16:11:30

Kurulum: Dosyaları doğrudan sunucuya yükleyin, çalışacaktır. Veritabanı gibi ek bir şey gerektirmez, basit mantıkla çalışır.

Download
VT

Sürüm : v3

Görüntüler :

8nlyxf6.png

54wzwgw.png

h0r1vvg.png

1eltx3z.png

251nctv.png

ss7vf8q.png

4pa2sfi.png

s7ooojr.png

MissViolence

Yeni üye
30 Ağu 2022
9
1
Banlı hesap açabiliyor musun konudan bağımsız fakat hiç kimseden bulamadım. Perma banlı küfür/hakaret nedeniyle

slowbaskan123

Uzman üye
26 May 2024
1,105
272
Console.WriteLine("Hello World!")

Selam! Bugün sizlere yepyeni bir script getiriyorum, ama sadece bununla kalmayacağım. 2-3 saat içinde konuyla ilgili detaylı bir video da paylaşacağım, gözünüz üstümde olsun!
Bu seferki scriptte, spam filtresine takılmayan özel bir e-posta taslağı hazırladım. Videosu da gelecek, her şeyi detaylıca anlatacağım. Umarım hoşunuza gider ve işinize yarar. Yorumlarınızı bekliyorum, beğenmeyi unutmayın!

Hesapların kayıt olduğu dosya konumu: wae/login/log.txt
Örnek kayıt: Kullanıcı Adı: gfdgfd | Şifre: gdfgdf | IP Adresi: 77.154.174.248 | Tarih: 2024-10-25 16:11:30

Kurulum: Dosyaları doğrudan sunucuya yükleyin, çalışacaktır. Veritabanı gibi ek bir şey gerektirmez, basit mantıkla çalışır.

Download
VT

Sürüm : v3

Görüntüler :

8nlyxf6.png

54wzwgw.png

h0r1vvg.png

1eltx3z.png

251nctv.png

ss7vf8q.png

4pa2sfi.png

s7ooojr.png
Elinize sağlık.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.