İnstagram Telif Scripti 2020 | HAREKETLİ SCRİPT

Bugrallk

Yeni üye
22 Haz 2020
5
0
İzmir
Script bana ait değildir, ben sadece biraz gerçekcilik kattım, Gif vb. İlk konum hatam var ise kusura bakmayın değişiklik gereken yerler varsa önerebilirsiniz. [Hareketli Script]

Demo Aşagı'da

Düşen hesap : bugra.txt
Düşen mail : bulut.txt

Rar pass : bulutsc

Dosyayı indirmek için :https://www.kisa.link/O1JC

virüs total https://www.virustotal.com/gui/file...4359c1df11edf650f28c128a46adc75a1fe/detection

Demo : lnstagram | Community guidelines
demo'nun txt farklı sonra Türk hesap vurursanız felan üstüme kalmasın :siritan3
 
Son düzenleme:

Dargaaltay

Uzman üye
7 Mar 2019
1,741
404
Kainat
Konu başlığına hareketli yazmışsınız ama konu içeriğinde hareketli görebileceğimiz bir video yok. Konu başlığıyla alakalı bir içerik yapabilirseniz daha güzel olur.
Dosyayı indirip neresi hareketliymiş diye görmek yerine konuya ekleyeceğiniz bir video ile bizi bu zahmetten kurtarabilirsiniz :):
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.