İstihbarat Tim | Subnet Scanner Tool

Sokrat_ART

Üye
30 Kas 2021
227
204
Antalya
a2uq3wk.png

+ Programın ismi: İstihbarat Tim Subnet Tarama Aracı
+ Programın sürümü: 1.0
+ Kullanılan programlama dili: C#
+ Programın ve kaynak kodunun adresi: İstihbarat Tim Araştırma & Geliştirme Birimi
+ Sistem Gereksinimleri: Microsoft .Net FrameWork 4.6.1
+ Açıklama: Program, yerel ağınızın belirli bir alt ağ maskesini taramanıza izin veren bir C# tabanlı araçtır. Ağ üzerinde bağlı olan cihazların isimlerini alabilir ve arızalı olup olmadıklarını görebilirsiniz.
+ İndirme Linki: Subnet Tarama Aracı
+ VirusTotal Sonuçları: Programın VirusTotal Adresi

- Programdan Kare:
cqxwsxi.png
tx7zifs.png


 

Ghost Killer

Harici Saldırı Timleri Koordinatörü
13 Ocak 2019
11,318
7,706
Eline sağlık, araç geliştirilebilir. Örneğin ağdaki cihazları atma/banlama, cihazların ip adreslerini bloke etme vb. kısaca ağ şekillendirme şeklinde ek özellikler ve korumalar eklenerek tool çok daha güzel hale dönüşebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.