KYK Kredi/Burs Başvurları Ne Zaman?

MertCodex

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
451
0
Philadelphia
ŞUAN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ: 15.10.2018



Geçen sene 16 Ekim de başlamıştı, Bu sene Kasım ayına kalmadan başlayacağını düşünüyorum. 500 TL olacağı açıklanmış. Duyduğum duyumlara göre Aralık yada Ocak ayında yatacakmış.

Aralık ayında yatarsa 2 aylık, Ocak ayında yatar ise 3 aylık olarak yatacak. Yani Aralık ayında yatarsa 1000 TL, Ocak ayında yatar ise 1500 TL yatacak.

Ek olarak bu kartı kredi kartı olarak kullanabilirsiniz -400 küsüre kadar kullanabilirsiniz bu limiti. Gelecek aydan kesinti yapar.

Geçen sene yatırım günleri şu şekilde belirlenmişti;

TC kimlik numarasının son hanesi 0 olanlar için ödeme günü her ayın 6'sında, kimlik numarasının son hanesi 2 olanlara ödemeler ayın 7'sinde, 4 olanlara ayın 8'inde, 6 olanlara ayın 9'unda ve kimlik numarası 8 ile bitenlere burs ve kredi ödemeleri her ayın 10'unda yapılmıştı.
 
Son düzenleme:

mhmt44

Üye
3 Nis 2016
249
0
adres kısmına nufusdaki adresim mi yazmayılım yoksa okuduğum yerdeki adresi mi yazmalıyım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.