M2 İşlemcisi Ne Zaman Çıkıyor ?

5 Ara 2019
166
2
Apple M2 İşlemcisi ?

Teklonolojik alanın liderlerinden Apple , yeni işlemcisini hayata sunmayı planlıyor. M1 işlemciden sonra gelecek olan işlemci merakla bekleniyor.



Şuanki işlemci sorununu kapatan M1 işlemciye itinaden M2 işlemciler kullanıcı hayatına sunuluyor.Seri üretimi başlayan M2 işlemcilerini, Apple tarafından belirtilenlere göre 2021 Temmuz ayından itibaren Macbook cihazlarda görebileceğiz.



M1 işlemcilerle MAC serisini diri tutmayı başaran Apple M2 işlemcilerle büyük bir adım atıp M3 işlemcilerle beraber Intel'den tamamen kopmayı hedefliyor.




Sağlıklı günler ve iyi forumlar dilerim.

 
Son düzenleme:

tugraberat

Üye
28 Nis 2021
123
1
C:/
Cevap: Apple M2 İşlemcisi ?

bence m2 işlemcisi baya bir tutacak ve apple.ınc nin macbook satışları artacak
 

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,343
149
New World
Merhaba,

Apple işlemci konusunda sıkı çalıştığını her koşulda ispatlıyor. Zaten kim işlemci üretiyorsa bilinmeli ki o teknoloji üretiyor demektir...

Saygılar,
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.