macOS Catalina 10.15.5'in Beta Sürümü Yayınlandı

Laurange

Kıdemli Üye
22 Ağu 2017
3,137
19
Bakü







MacOS Catalina 10.15.5'teki en büyük değişiklik yeni bir Pil Sağlığı Yönetimi özelliğidir . Apple'a göre, yeni özellik, pilin sıcaklık geçmişini ve şarj desenlerini izleyerek pilin kimyasal olarak yaşlanma oranını azaltır.




MacOS 10.15.5'teki pil sağlığı yönetimi özelliği, kimyasal olarak eskime hızını azaltarak pilinizin ömrünü uzatmak için tasarlanmıştır. Bu özellik, pilinizin sıcaklık geçmişini ve şarj düzenlerini izleyerek bunu yapar.




Topladığı ölçümlere dayanarak, pil sağlığı yönetimi bu modda pilinizin maksimum şarjını azaltabilir. Bu, pilinizin kullanımınız için optimize edilmiş bir seviyede şarj olmasını sağlamak için gerektiği gibi gerçekleşir - pilin aşınmasını azaltır ve kimyasal yaşlanmasını yavaşlatır.




Bu değişiklik dışında, macOS 10.15.5 hata düzeltmelerine ve performans geliştirmelerine odaklanmaktadır. Güncelleme şimdi geliştiriciler için Sistem Tercihleri ​​uygulaması aracılığıyla edinilebilir.




Önümüzdeki günlerde macOS Catalina 10.15.5'in herkes için çıkması muhtemeldir.​
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.