Medya'da Bugün! Amazon Prime Gaming, Ağustos 2022 Oyunları Belli Oldu!

Flexpee

Üye
18 May 2021
61
67
Amazon Prime Gaming, Ağustos 2022 oyunları açıklandı!

Ünlü e-ticaret sitelerinden biri olan Amazon'un geliştirmiş olduğu Prime Gaming üyeliği ile ücretsiz olacak 6 oyun belli oldu.



Amazon'un geliştirmiş olduğu Amazon Prime üyeliği ile ücretsiz alınabilecek Ağustos 2022 oyunları belli oldu. Prime üyeleri Prime Gaming üzerinden ücretsiz bir şekilde oyun oynayabilecek. Peki geçtiğimiz günlerde "Far Cry 4 ve WRC 8 FIA World Rally Championship" gibi oyunların ücretsiz olmasını sağlayan platform bu ay hangi oyunları ücretsiz yapacak.

Amazon Prime Gaming Ağustos 2022 Oyunları

Platforma geleceği kesin olan 6 oyundan sadece Amazon Prime üyeleri faydalanabilir 7.90 TL'ye abone olabileceğiniz Prime, ayrıca ilk kez abone olanlar için bir aylık ücretsiz deneme sürümü sunuyor.




İşte Ağustos 2022 oyunları;

• StarCraft: Remastered
• Zak McKracken and the Alien Mindbenders
• Beasts of Maravilla Island
• Recompile
• ScourgeBringer
• Family Mysteries: Poisonous Promises


Ücretsiz oyunlara ek olarak, Amazon Prime Gaming ayrıca bazı oyunlar için ücretsiz paketler veriyor. Bu ay ücretsiz paket verecek oyunlar şunlar; "Pokémon Go, Apex Legends, Fall Guys, PUBG: Battlegrounds ve Roblox" gibi oyunlar ücretsiz paket verecek ayrıca Prime Gaming üyeliğiniz sonlansa bile oyunlar ve paketler sizde kalacak.

Amazon Prime Üyeliği Nasıl Alınır



Amazon'un Prime sayfasına girip "Buraya Tıklayarak Amazon Prime Sayfasına İlerleyebilirsiniz" 30 günlük ücretsiz deneme seçeneğinde tıklayarak Amazon hesabınızla giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, 30 gün ücretsiz deneme seçeneğine tıklayın ardından Amazon Prime üyeliği oluşturabilirsiniz.


Son olarak her ay ücretsiz oyun ve oyun içi ganimet gibi pek çok şey sunan Prime Gaming için ekstra bir ücret alınmaz ve bu hizmet de 7,90 TL karşılığında Amazon Prime aboneliğinize dahildir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Amazon Prime Ağustos 2022 oyunlarını beğendiniz mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.