Merhabalar para kazanma siteleri lazım

Çözüm
Merhabalar para kazanam siteleri önere bilirmisiniz ?

1. Amazon Mechanical Turk

1. Amazon Mechanical Turk


Amazon herkesin bildiği, dünyanın en büyük şirketlerinden biri. Amazon'un Amazon Mechanical Turk isminde bir sistemi var. Bu sistem ile kullanıcılara birtakım işler verilmektedir. Verilen iş ve görevleri yerine getirerek para kazanabilirsiniz. Veri toplama ve analizi arttırmak amacıyla, dünya çapındaki kişilerden yararlanmayı hedefleyen site oldukça güvenilir.

2. MOBROG

...

*Crasher

Katılımcı Üye
24 Eyl 2021
628
428
h:/root/home/
Merhabalar para kazanam siteleri önere bilirmisiniz ?

1. Amazon Mechanical Turk

1. Amazon Mechanical Turk


Amazon herkesin bildiği, dünyanın en büyük şirketlerinden biri. Amazon'un Amazon Mechanical Turk isminde bir sistemi var. Bu sistem ile kullanıcılara birtakım işler verilmektedir. Verilen iş ve görevleri yerine getirerek para kazanabilirsiniz. Veri toplama ve analizi arttırmak amacıyla, dünya çapındaki kişilerden yararlanmayı hedefleyen site oldukça güvenilir.

2. MOBROG


s-359fba7f3f1155029f193e113c2e145094705a9d.jpg

Mobrog'da internetten para kazanabileceğiniz ama yatırım yapmanıza gerek olmayan bir sitedir. Anket doldurarak para kazanabileceğiniz bu sitede anketlerden en az 1 tl kazanabilmeniz mümkün. En çok da 10 tl kazanabiliyorsunuz. Dünyada birçok farklı ülkede faaliyet gösteren site, bu işi profesyonel olarak yapmaktadır. Anketleri doğru bir şekilde doldurmalısınız. Çünkü bir ankette farklı, başka bir ankette farklı cevaplar vermeniz halinde site sizi cezalandırabilir.

3. Freelancer

3. Freelancer


İsminden de anlaşılacağı üzere Freelance çalışanların yer aldığı bir platformdur. İçinde pek çok ilan bulunduran site, oyun biçiminde ilerler. Yapılan birtakım görevlerden sonra oyunun adımlarına geçerek para kazanıyorsunuz. İş olanağının fazla olduğu sitede, her şey beceri ve yeteneklerinize göre şekillenir. Diğerlerinden farkı ücretsiz seçeneği olmaması. Bu da aslında bu siteyi olumsuz etkilemektedir. Kendinizi testler yapmak ve görevleri tamamlamak için ödeme yapmalısınız.

4. MarketAgent

4. MarketAgent


Yine anket doldurarak para kazanabileceğiniz bir site. Firmanın yaklaşık 900 bin kullanıcı bulunmaktadır. Global hizmet veren site Türkiye'de de Türkçe olarak hizmet vermektedir. Anketlere göre kazanılan para tutarı da değişiklik gösterebiliyor. Bazı anketler 5-10 kuruş kazanılırken bazılarından 8-10 tl kazanılabilir. Parayı çekebilir ve başka kullanıcılar davet ederek paranızı katlayabilirsiniz.

5. Etsy

5. Etsy


Oturduğunuz yerden para kazanma yöntemlerinden en karlısı Etsy'dir. Özellikle kadınlar çok para kazanabiliyor. 40 milyona yakın kişi Etsy'den aktif olarak alışveriş yapmaktadır. Siz de satış yapmak için ücretsiz hesap açabilirsiniz. Etsy'nin diğerlerinden farkı daha çok el işi ürünlere yönelmesidir. İlk başka zor ve az satış gerçekleştirseniz de ilerledikçe gerçek bir para kazanma yöntemi olduğunu anlayacaksınız.

6. Udemy

6. Udemy


Udemy ise çeşitli konularda eğitim verilen bir platform. Dil eğitimleri, yazılım eğitimleri, tasarım eğitimleri gibi çok çeşitli konularda kurslar verilmektedir. Birçok kişi tarafından satın alınan bu kurslar günümüzde oldukça yaygınlaştı. Siz de yetkin olduğunuz bir konuda kurs vererek para kazanabilirsiniz. İlgi alanınıza göre eğitim videoları çekerek kurs haline getirebilirsiniz.

7. Swagbucks

7. Swagbucks


Genellikle anket doldurulması karşılığında para veren bir sitedir. Daha çok ABD'deki insanlar üye olup para kazanmaktadır. Sistem anket doldurduktan sonra sanal para vererek işliyor. Sanal paraları daha sonra gerçek paraya ve hediye çekine çevirebilirsiniz. Anket doldurmanın yanı sıra video izleme ve web site ziyaret etme gibi olanakları da bulunuyor.

8. NeoBux

8. NeoBux


Evden para kazanma yöntemlerinden biri de reklam izlemektir. Bu site de reklam izlemesi yapıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Kazanacağınız para reklam süresi ve türlerine göre değişiklik gösteriyor. Çeşitli ödeme yöntemleri bulunan sitenin kullanıcı sayısı da bir hayli fazladır. Sizi çok oyalamadan küçük rakamların birikmesiyle büyük gelirler elde edebilirsiniz.

9. Fiverr

9. Fiverr


Freelancerların kolaylıkla para kazabileceği bir platform olan Fiverr, siteye üye olup orada yapabilecekleri işleri ve ücretlerini belirtmeleri sayesinde para kazanabiliyorlar. İş yaptırmak isteyen kullanıcılar ilanlara bakarak, iş verirler. Yapılan işin ödemesi en başında yapılır ve Fiverr bu parayı güvende tutar. İş yapıldıktan sonra, işi yapılan kullanıcı onay verir ve para, işi yapan kişinin hesabına geçer. Bu arada Fiverr komisyonda keser. Rekabetin fazla olduğu bu platform aslında en güvenilir sitelerden biri.

10. Medium

10. Medium


Medium 2012 yılında yazarlara ücretsiz kolay blog yazma hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Zahmetsiz ve hazır bir blog açmak isteyenlerin başvurduğu Medium, partnerlik programı adı altında yazılan yazıların karşılığı olarak bir miktar ödeme yapıyor. Yapmanız gereken tek şey yazı yazmak. Yazdığınız yazılara aldığınız etkileşimler size para olarak geri dönüyor.

11. Qmee

11. Qmee


Bu sitede ise arama motorlarında gezerek para kazanıyorsunuz. Sitenin amacı Google ve diğer arama motorlarında yapılan aramaları takip etmek. Üye olanlara bir eklenti verilerek bilgisayarlarına kurmaları isteniyor. Daha sonra yaptığınız aramalardan para kazanabiliyorsunuz.

İyi Forumlar.
 
Son düzenleme:
Çözüm

Nonantiy

Moderasyon Ekibi Lider Yardımcısı
28 Haz 2020
1,980
1,078
Kayseri

Merhabalar,

freelancer olarak insanların işlerini yapabillirsiniz. Veya hackerone gibi platformlar ile sistemlerde açık arıyarak bug bounty yapıp para kazanabillirsiniz. Bu yollar tamamen yasal ve size sorun yaşatmayacak yollardır.

İyi günler dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.