My Huawei Uygulaması Kullanıma Sunuldu!

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
242
-Türkistan-
My Huawei Uygulaması Kullanıma Sunuldu!



My Huawei uygulaması kullanıma sunulduğu açıklandı.

Huawei şirketinin 3 ay önce yaptığı bir toplantıda, şirketin My Huawei adlı bir uygulama çıkaracağı söylenmişti, bugün ise şirket resmi olarak My Huawei uygulamasını kullanıma sundu. My Huawei uygulaması, Huawei'nin servisi, oyunları, Huawei Akademi ve Mağazaları içinde barındıracak.

Uygulama içinde herşeyi barındırması ile beraber karışıklığı gidermeye yarayacak ve bu sayede hem pratik olacak hem de kullanıcıların işine yarayacak. Ayrıca uygulamayı kullanacak olan kullanıcılar, Huawei'nin cihazlarını kolay ve pratik oldukça bir şekilde satın alabilmelerine imkan sunulacak.



Huawei bu sayede kullanıcılarının deneyimini daha da güzelleştirecek.



 
Son düzenleme:

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,343
150
New World
Merhaba,

Anlaşılan şirket diğer markalardan ayrılmak için "Yazılım" üstünlüğünü ön plana çıkarmak istiyor.

Zaman içinde bu atağının elbet karşılığını alacaktır...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.