Onion Uzantılı Siteler İçin Sunucu Lazım

Odessaa

Yeni üye
8 Mar 2021
23
0
Merhabalar xampp gibi yazılımlar kullanmadan onion uzantılı açtığım siteler için bir sunucuya ihtiyacım var. Çoğu sitede sunucu kiralamak gerçekten çok pahalı var mı bir çözümü olan??
 

Odessaa

Yeni üye
8 Mar 2021
23
0
selam aleyküm
değerli üye:
anladım kadarıyla onion yani dark webe girmek isiyorsun
darkwebe tor browser kulanarak ulaşabilirsin
yardıma ihtiyacın olursa özelden yazabilirsin
iyi forumlar

selam aleyküm
değerli üye:
anladım kadarıyla onion yani dark webe girmek isiyorsun
darkwebe tor browser kulanarak ulaşabilirsin
yardıma ihtiyacın olursa özelden yazabilirsin
iyi forumlar
Yanlış anladın be hacı. Bana sunucu lazım.

İllegal'e izin veren uygun fiyatlı host sağlayıcıları oluyor. Ne kadar yasal veya ne kadar güvenilir bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım oldu.
Bi link atabilirmisin hocam. İzin varmı link atmaya.
 

sfarows

Üye
15 Tem 2021
114
29
Merhaba , değerli THT üyesi ,

Şunu belirtmek isterim ki , İnternetde satılan sunucular (patlak) .onion domainleri için , bir keresinde kullanmıştım adamlar benimle beraber 2-kişiye satmışlardı , ama tüm piyasalarda böyle , ve DW'da almak mecburiyyetinde kaldım , tavsiyem sağlam yerin orası olması , açık internetde pahalı olmaklarına bakmayın , dediğim gibi dolandırıcılar çok

İyi forumlar .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.