Siber Güvenlik Sohbet Alanı

Kauai

Üye
12 Nis 2020
86
1
başlayalım
THT ye kayıt olduktan sonra o kadar çok nasıl başlasam sorusu gördüm ki. Ben de sormuştum iki üç kere. Keşke konuyu arasaydım da boşuna sormasaymışım diye düşünüyorum. Konu aramayı da bilmiyordum gerçi :)
Aslında bazı sitelerde girer girmez karşına reklam sayfası gibi bir şey çıkıyor, onun gibi bir şey olsa kocaman yazsa böyle " Hacker olmak istiyorsan buraya bas " mesela :)
 

osm4nl1evl4d1

Kıdemli Üye
15 Mar 2017
4,776
10
T Ü R K
CTF' nin ne işe yaradığını bilen var mı?

CTF(Capture the flag), ‘’bayrağı yakala’’ adıyla bilinen siber güvenlik alanında düzenlenen uygulamalı öğretici yarışmalardır.Yarışmaların asıl amacı, hack konusunda öğrenilen bilgiye sahip olan insanların bu bilgileri pratiğe dökerek kendilerini test etmelerini sağlamaktır.
 

siberordugeliy

Yeni üye
15 Haz 2020
1
0
merhaba arkadaşlar ben de siber güvenlik olmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var 1 matematik lazım mi ve İngilizce 2 kaç dil bilmek gerek yada ogrenecem 3 kurs veya buna okul var mı açıktan 4 oldum diyrlim nasıl iş bulacam
 

HunharVakur

Yeni üye
20 Haz 2020
1
0
Kucuklukten beri hep aklimda bu vardi bir gun bir gun diyip durdum demek ogun bugunmus Atarsa 63 Sonra hedefim herseyi ogrenmek
 

Yusuff0

Yeni üye
20 Haz 2020
1
0
Merhaba sayın THT üyeleri aranıza yeni katıldım ve siber güvenlik alanında hobi amaçlı kendimi geliştirmek istiyorum nerden ve nasıl başlamalıyım bilmiyorum aklım çok fazla karışıyor udemy gibi sitelerde eğitim setleri var ancak sizlera danışmadan almak istemedim bana önerebileceğiniz gerçekten bu alanda bir şeyler öğrenebileceğim bir eğitim seti veya başka birşey varsa önerirmisiniz şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:

pablo67

Yeni üye
23 Haz 2020
2
0
Herkese selamın aleyküm. hacklemek için kullandığınız programları söyleyebilirmisiniz rica etsem. daha yeni üyeyim yardımcı olursanız ve biraz anlatırsanız sevinirim. teşekkürler..
 

Slahs5234

Yeni üye
5 Tem 2020
12
0
Ⱨ₳₵₭ĐɆⱤ₮;9131803' Alıntı:
ikinizde farklı şeylerden bahsediyorsunuz :D

Bisey sorcam kodlari orenince daha anlasilir olmazmi naptini anlarsin mesela kali kurdun onun icin kodlama yapman lazim degilmi
 

Slahs5234

Yeni üye
5 Tem 2020
12
0
Ⱨ₳₵₭ĐɆⱤ₮;9131803' Alıntı:
ikinizde farklı şeylerden bahsediyorsunuz :D

Yani sonucta kali kullanirken kod yazilmiyoormu onu diyorum ben bile yeni basladim bana denilen oydu sen de iyi biliyorsan sole
 

R4V3N

Adanmış Üye
3 Tem 2016
6,258
36
25
Kocaeli
Ama arkadaş programlama dili demiş, sen html demişsin. Html, programlama dili değil ki?

edit: ki programlama dili de dememiş programlar demiş pardon
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.